Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım varsa da yoksa da birseyler öğreneyimdefim içim huzursuz du çünkü degerim 0.1 çıkmış 3 gün sonra test günüm yaptırmam artık 2.deneme 2.embriuo değer 0 aglamicam ama eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum yükselme ihtimalini hiç düşünmüyorum 0 dan nasıl yükselsin
Sanirim birdaha girmem buralara
İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız hepinizi çok opuyorum herkese bol şanslar
Rabbim hepinizi duysun insallah
Belki gec tutunma olduu belki 3. Gun embriyon daha yeni tutunuyor nerden biliyosun.. doktoru ara soyle bugun yaptirdiginu.. gununde yine yaptirmalisin bence.. uzulme yine denersin genceciksin..

slm canlar bnde tüp bebege başladım neler yiyosunuz biraz bilgi verirmisinz??
adetimn 6. günü
bu gün dr 9-10 tane yum gözüküyo dedi 2 sag 1 sol 9 m.m büyümüş dedi bişi daha dedi 5.5 galiba rahim duvarı bilgilerinzden faydalanmk istiyorum canlar yardımcı olurmusnz??

slm canlar bnde tüp bebege başladım neler yiyosunuz biraz bilgi verirmisinz??
adetimn 6. günü
bu gün dr 9-10 tane yum gözüküyo dedi 2 sag 1 sol 9 m.m büyümüş dedi bişi daha dedi 5.5 galiba rahim duvarı bilgilerinzden faydalanmk istiyorum canlar yardımcı olurmusnz??
Hayırlı olsun inş rabbim gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar progesteron iğne kullanan varmı?ben günde 1 defa 2 ampul oluyorum ve çok canım acıyoArkadaşım 3 ay kullandığını söylüyo hemde hiçbir sıkıntısı yokken...

Ben
Kızlar progesteron iğne kullanan varmı?ben günde 1 defa 2 ampul oluyorum ve çok canım acıyoArkadaşım 3 ay kullandığını söylüyo hemde hiçbir sıkıntısı yokken...
oluyorum günde 1 tane artık sağ sol kalçamda yer kalmadı dr 2 ay bitene kadar kullanıcaksın dedi

Kızlar e2 değerim 1760 lh değerim de 6.7 çıkmış. Gonal f bitti merional da 1 tane kaldı. Yarın kontrolüm var. Yumurtaların büyümesini bekliyoruz. Adetin 2. Günü e2 243 çıkmış. Bu artış normal mi? 1760 çok yüksek değil mi normalde kaç olması gerekiyor bunun? Bilgisi olan var mı?

Perşembe günü 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi,4.günüm anlıyacağınız oğlumdan kalan dondurulmuş embriyolarla yola devam ediyoruz bakalım.Sizin nasıl gidiyo?
Bende transfer gunum icin haber bekliyorum ilk denemem esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama urolog istenilen iyilesmenin olmadigini soyleyince bu yola ciktik.(ayrica tiroid ve baska bir hastaliktan sikintimiz var)1 bos gebeligim var .Sabirla bekliyoruz :)

Bende transfer gunum icin haber bekliyorum ilk denemem esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama urolog istenilen iyilesmenin olmadigini soyleyince bu yola ciktik.(ayrica tiroid ve baska bir hastaliktan sikintimiz var)1 bos gebeligim var .Sabirla bekliyoruz :)
Hayırlısı olsun canım,Rabbim gönlüne göre versin inşallah,kucağın boş kalmasın...

Amin inşallah,Allah razı olsun herkez için hayırlısı olsun...hepimizin güzel haberlerini burada duyururuz inşallah☺️

Kalimero41 Kalimero41 arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin benimde eşimde varikosel vardı de muaynesinden sonra ameliyat yaptırma dedi boşu boşuna fark olmaz bizide tüp bebeğe yönlendirdi şuan transferim oldu test için bekleme aşamasındayım Allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kalimero41 Kalimero41 arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin benimde eşimde varikosel vardı de muaynesinden sonra ameliyat yaptırma dedi boşu boşuna fark olmaz bizide tüp bebeğe yönlendirdi şuan transferim oldu test için bekleme aşamasındayım Allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın canım tedavin hayırlı olsun inşallah sanırım aynı aşamadayız;)) benim bugün 5. Günüm sürekli yatmıyorum baktım 1 saattir yataktayım hemen kalkıp 2 tur atıyorum canım çok sıkılıyor ama tv pc derken kendimi oyalıyorum,içiniz rahat olsun sorun erkekte ise sanırım tedavi ve sonuç daha sıkıntısız oluyo trcrübe ile sabittir

Amin inşallah gönlünümüzde ne var ise Rabbim hayırlısıyla kısmet etsin inşallah

Hayırlı olsun inş rabbim gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın
ALLAH razı olsun bacım amin inşş RABBİM hepimizin göbegini kucagını beşigini doldurur inşş

Kızlar e2 değerim 1760 lh değerim de 6.7 çıkmış. Gonal f bitti merional da 1 tane kaldı. Yarın kontrolüm var. Yumurtaların büyümesini bekliyoruz. Adetin 2. Günü e2 243 çıkmış. Bu artış normal mi? 1760 çok yüksek değil mi normalde kaç olması gerekiyor bunun? Bilgisi olan var mı?
canım bişi sorabilirmiyim
benden sadece adetin 2. günü kan aldılar progestoronum .08 cıkmış hemşire bi sorun yok
ignelere başla dedi gonal f 150
merional günde 1 tane
birdahada kan alınmadı tekrar kan ne zamn alınıyo?
kactane yum gözüktü sende? biraz yardımcı olurmusunuz?

ayy ne güzel tedavin trans verrin bitmiş atlatmışsın cogunu hadi inşş
RABBİM yardım etsin melekler dua etsin inş bebegin tutunmuştur inşş

Günaydın canım tedavin hayırlı olsun inşallah sanırım aynı aşamadayız:KK66:) benim bugün 5. Günüm sürekli yatmıyorum baktım 1 saattir yataktayım hemen kalkıp 2 tur atıyorum canım çok sıkılıyor ama tv pc derken kendimi oyalıyorum,içiniz rahat olsun sorun erkekte ise sanırım tedavi ve sonuç daha sıkıntısız oluyo trcrübe ile sabittir
seninde aynıymış
hadi kızlar bizede güzel haberler verinde morel olun bize
RABBİM kucagınızı göbeginizi doldursun inş
yaa canlar lütfen biraz bilgi verin
10 yum gözüyo bndede
3 tane 9 m.m varmış
çok heyacnlıyım
tedavim novartta sizlerinki nerde?

Amin canım inşallah,ben hem decavit hemde folio kullanıyorum toplamda bir torba ilaç;))

Back
X