• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16. Gün 700 artık kimyasal gebelik değildir dimi.kaç gündür stresten mahvoldum
144/ 236 / 740.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

144/ 236 / 740.

Tutunmuş o annesine:) içini rahat tut sen, neden sürekli kan tahlili istenir anlam veremiyorum. Anne adayını strese sokmaktan başka bişi değil. Neticede değerin düşmeye başlasa bile tutunması için yapılacak birşey yok adet kanamasını beklemekten başka... 580 değerle düşüşe geçti benim ilk tecrübem. Gün aşırı tahlil verip stres olmuştum. İkinci de gebelik kan testi yaptım 10 gün sonra da ultrasona girdim sadece. Arada hiçbirşey yaptırmadı doktorum. Böyle şeyleri hiç kafana takma o yüzden, süreç içinde hep risklerin olacak, bunlara odaklanırsan tadını çıkartamazsın, hep olumlu düşün. Aksi birşey olursa da Allah'tan demekten başka birşey yok. O can sana bağışlandıysa ne yaparsan yap kopmaz senden...

Selam sesocum, ben aşı fln olmadım olmak mı gerekiyor hiç bilmiyorum. Acıbadem kremi kullanıyorum çatlak için 8 tl kutusu şimdilik çatlak fln yok, tavsiye üzerine aldım. 25+1 deyim sanırım şeker yüklemesinin vakti geldi. Haftaya randevum var yapar herhalde yüklemeyi. Ben az önce kuzumun odasını sipariş ettim. Boyayı da seçicem şu sıralar ama oda vs satan yerlerde çok güzel duvar kağıtları fln var. Odalarla kombineli sergiliyorlar. Bi bak istersen. Kendi evim olsaydı odasını duvar kağıdı ve perdesi ile birlikte alırdım, nefisti ama kira olunca gerek görmedik. Boyalara bakıcam şimdi. Odası bayram haftası gelecek bu süreye kadar boya badanayı bitirmem lazım.

Selam canım, ben de haftaya şeker yüklemesine gideceğim. Detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ancak yaklaşık 3 saat kaldık ve kızım yüzünü göstermedi. En son yüzünün yarısını görebildik doktor ölçümleri yaptı ben de beklemedim daha fazla. İnatçı mı olacak ne.. Ben de kiracıyım canım o yüzden duvar kağıdı yapmak istemedim, boyatacağım. ama o kadar çok renk seçeneği var ki seçmek çok zor. Henüz odasını da almadım ufak ufak bakıyorum bakalım. ben hala alışverişime de başlamadım, yavaş yavaş hediyeler gelmeye başladı, onlara göre çok abartmadan alışverişimi yapacağım. Şimdilik heryerden fiyat vs araştırıyorum. Allah aldığın herşeyi içine sindirsin tatlım, en keyifli dönemler sanırım şimdi başladı. :))
Kalimero41 Kalimero41 şekerim senden naber, nasıl senin minnoşlar?

144/ 236 / 740.

Maşallah canım hayırlı olsun, Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmeyi nasip etsin. Ne zaman ultrasona gidiyorsun?

Selam canım, ben de haftaya şeker yüklemesine gideceğim. Detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ancak yaklaşık 3 saat kaldık ve kızım yüzünü göstermedi. En son yüzünün yarısını görebildik doktor ölçümleri yaptı ben de beklemedim daha fazla. İnatçı mı olacak ne.. Ben de kiracıyım canım o yüzden duvar kağıdı yapmak istemedim, boyatacağım. ama o kadar çok renk seçeneği var ki seçmek çok zor. Henüz odasını da almadım ufak ufak bakıyorum bakalım. ben hala alışverişime de başlamadım, yavaş yavaş hediyeler gelmeye başladı, onlara göre çok abartmadan alışverişimi yapacağım. Şimdilik heryerden fiyat vs araştırıyorum. Allah aldığın herşeyi içine sindirsin tatlım, en keyifli dönemler sanırım şimdi başladı. :))
Kalimero41 Kalimero41 şekerim senden naber, nasıl senin minnoşlar?
Çok şükür birtanem iyiyiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık bu hafta rutin tahlillerim vardı 24 saatlik idrar vs böbreklerde kum çıktı o biraz zorladı ama şimdi iyiyiz yaramazlar durmuyo maşallah biri sağdan biri soldan biz burdayız diyorlar:)) tetenox aşısı olmadım çünkü 5 doz koruyuculuğum vardı hastanede çalıştığım için haftaya sağlık ocağına gidicem sanırım süt girişi için bizden bu kadar:-) sağlıklı gebelikler sağlıklı haftalar diliyorum hepimize hayatım...

Çok şükür birtanem iyiyiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık bu hafta rutin tahlillerim vardı 24 saatlik idrar vs böbreklerde kum çıktı o biraz zorladı ama şimdi iyiyiz yaramazlar durmuyo maşallah biri sağdan biri soldan biz burdayız diyorlar:)) tetenox aşısı olmadım çünkü 5 doz koruyuculuğum vardı hastanede çalıştığım için haftaya sağlık ocağına gidicem sanırım süt girişi için bizden bu kadar:-) sağlıklı gebelikler sağlıklı haftalar diliyorum hepimize hayatım...

Günaydın canım, ben 1 tane ile bazen hareketten uyuyamıyorum, seni düşünemiyorum bile, maşallah kuzucuklara.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Geçmiş olsun bu arada, Allah beterinden korusun tatlım.

Günaydın canım, ben 1 tane ile bazen hareketten uyuyamıyorum, seni düşünemiyorum bile, maşallah kuzucuklara.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Geçmiş olsun bu arada, Allah beterinden korusun tatlım.
Sağol canım benim teşekkür ederim...

Şeker yüklemesini yaptırdım kızlar yarın sonuç alıcam, başka yükleme yaptıran var mı ?

Şeker yüklemesini yaptırdım kızlar yarın sonuç alıcam, başka yükleme yaptıran var mı ?

Selam canım, ben de bu hafta izin ayarlayamadım, haftaya Çarşamba gideceğim inşallah. Hayırlı güzel sonuçlar olsun hepimize.. ne kadarlık yaptırdın? benden 50 gr 1 saatlik istedi doktorum. Bu arada mide bulantısı yaptı mı o içecek?

Selam canım, ben de bu hafta izin ayarlayamadım, haftaya Çarşamba gideceğim inşallah. Hayırlı güzel sonuçlar olsun hepimize.. ne kadarlık yaptırdın? benden 50 gr 1 saatlik istedi doktorum. Bu arada mide bulantısı yaptı mı o içecek?

Selam sesocum, iş çıkışı rutin kontrole gittim şeker yüklemesini yaptılar. 50 gr içtim 1 saat sonra kan alındı. Sonuç 148. 140 da üst sınırmış,diyetisyene yönlendirdi. Bana içeceği verirken 3 defada içmemi yoksa midemin bulanabileceğini söyledi hemşire ama öyle bişi olmadı. Hiç tadı yokki neden bulantı yapıyormuş anlamadım.

Selam sesocum, iş çıkışı rutin kontrole gittim şeker yüklemesini yaptılar. 50 gr içtim 1 saat sonra kan alındı. Sonuç 148. 140 da üst sınırmış,diyetisyene yönlendirdi. Bana içeceği verirken 3 defada içmemi yoksa midemin bulanabileceğini söyledi hemşire ama öyle bişi olmadı. Hiç tadı yokki neden bulantı yapıyormuş anlamadım.

Selam tatlım, galiba verilen içecekler farklı olabiliyormuş hastanelerde, herhalde kişiden kişiye de değişiyor etkisi. Bende de kesin çıkar diye tahmin ediyorum çünkü o kadar çok yiyorum ki :KK48: ama inşallah yanılırım... diyetisyen herşeyi kesiyor sanırım. :KK12:

Haftaya diyetisyen randevum var ne kadar insaflı davransa da bir hamileyi tatmin edemeyeceğine eminim :) iştahım başından beri açıktı buna rağmen son bir aya kadar tatlı tüketimim hiç olmamıştı, canım istememişti. Son bir aydır tatlıya sardım ki diyetisyen gerçeği ile yüzyüze kaldım:( un helvası hayallerimi süslüyor şu an !!!

Haftaya diyetisyen randevum var ne kadar insaflı davransa da bir hamileyi tatmin edemeyeceğine eminim :) iştahım başından beri açıktı buna rağmen son bir aya kadar tatlı tüketimim hiç olmamıştı, canım istememişti. Son bir aydır tatlıya sardım ki diyetisyen gerçeği ile yüzyüze kaldım:KK43: un helvası hayallerimi süslüyor şu an !!!

ahahah un helvası yaa.. hayatımda ilk kez denedim geçtiğimiz hafta sonu şeker yüklemesi öncesi yiyeyim dedim sonra çıkarsa hiç yiyemem, bide beceremedim birinde az kavurmuşum birinde çok :KK34: yarın da şeker yüklemesi var bakalım hayırlısı :( ben de çok iştahlıyım çıkarsa aynen senin gibi asla tatmin olamayacağımı düşünüyorum. Kendimiz için olsa dayanamayız belki ama bu sıpalar için herşeye dayanıyoruz. Allahım gücünü ve sabrını versin inşallah tatlım.. Senin kaç hafta oldu şimdi?

ahahah un helvası yaa.. hayatımda ilk kez denedim geçtiğimiz hafta sonu şeker yüklemesi öncesi yiyeyim dedim sonra çıkarsa hiç yiyemem, bide beceremedim birinde az kavurmuşum birinde çok :KK34: yarın da şeker yüklemesi var bakalım hayırlısı :KK43: ben de çok iştahlıyım çıkarsa aynen senin gibi asla tatmin olamayacağımı düşünüyorum. Kendimiz için olsa dayanamayız belki ama bu sıpalar için herşeye dayanıyoruz. Allahım gücünü ve sabrını versin inşallah tatlım.. Senin kaç hafta oldu şimdi?

27+5 haftalık olduk. Hazırlıklar son hız devam ediyor. Şimdi doğum çantası olayına gireceğim. 32. Haftadan önce herşeyin hazır olsun tavsiyeleri doğrultusunda hareket ediyorum. Sizlerde durum ne, hazılılar başladı mı???

27+5 haftalık olduk. Hazırlıklar son hız devam ediyor. Şimdi doğum çantası olayına gireceğim. 32. Haftadan önce herşeyin hazır olsun tavsiyeleri doğrultusunda hareket ediyorum. Sizlerde durum ne, hazılılar başladı mı???

Ben de 27+3. Dün şeker yüklemesi oldu açlık normal çıktı, tokluk 143. doktor dikkat et abartma fazla dedi. Çok şükür minnoşun kontrolü de geçti. Walla ben daha başlamadım hazırlıklara hep zaten son dakikacıyımdır. Şu anda bir arkadaşım bebek arabasını verecek, o derdimiz yok. Biraz hediyeler geldi onları toparladım. Mesela hastane çıkışı çok geldi almayacağım, zaten kıyafet olayını çok abartmayı düşünmüyorum. Odalara bakmaya başladım, diğer ihtiyaçları da internetten araştırıyorum. 32 de doğum iznine çıkmayı planlıyorum, o zaman herşeyi hallederim diye düşünüyorum. Bayramda da odasının boyası vs halledicem. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Sen süper yapmışsın walla herşey şimdiden hazır, artık kafan rahat olacak. Doğum çantasına neler koyduğunu yazarsın hazırlayınca, bize de fikir olsun. :)
Kalimero41 Kalimero41 ya sen nerelerdesin, iki minnoş seni zorluyorlar mı yoksa???

Back
X