- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
Hayır canım kötüye işaret değil sıkıntı yapmaaaa...test sonucu bildir:)Kasık ağrısı var o kötüye isaretmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım kötüye işaret değil sıkıntı yapmaaaa...test sonucu bildir:)Kasık ağrısı var o kötüye isaretmi
Maşallah güzel yükselmiş hayırlı olsun...16. Gün 700 artık kimyasal gebelik değildir dimi.kaç gündür stresten mahvoldum
144/ 236 / 740.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
16. Gün 700 artık kimyasal gebelik değildir dimi.kaç gündür stresten mahvoldum
144/ 236 / 740.
Selam sesocum, ben aşı fln olmadım olmak mı gerekiyor hiç bilmiyorum. Acıbadem kremi kullanıyorum çatlak için 8 tl kutusu şimdilik çatlak fln yok, tavsiye üzerine aldım. 25+1 deyim sanırım şeker yüklemesinin vakti geldi. Haftaya randevum var yapar herhalde yüklemeyi. Ben az önce kuzumun odasını sipariş ettim. Boyayı da seçicem şu sıralar ama oda vs satan yerlerde çok güzel duvar kağıtları fln var. Odalarla kombineli sergiliyorlar. Bi bak istersen. Kendi evim olsaydı odasını duvar kağıdı ve perdesi ile birlikte alırdım, nefisti ama kira olunca gerek görmedik. Boyalara bakıcam şimdi. Odası bayram haftası gelecek bu süreye kadar boya badanayı bitirmem lazım.
16. Gün 700 artık kimyasal gebelik değildir dimi.kaç gündür stresten mahvoldum
144/ 236 / 740.
1 hafta sonra demişlerdi yani bu pazartesi inş.
Çok şükür birtanem iyiyiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık bu hafta rutin tahlillerim vardı 24 saatlik idrar vs böbreklerde kum çıktı o biraz zorladı ama şimdi iyiyiz yaramazlar durmuyo maşallah biri sağdan biri soldan biz burdayız diyorlar:)) tetenox aşısı olmadım çünkü 5 doz koruyuculuğum vardı hastanede çalıştığım için haftaya sağlık ocağına gidicem sanırım süt girişi için bizden bu kadarSelam canım, ben de haftaya şeker yüklemesine gideceğim. Detaylı ultrason iyi çıktı çok şükür. Ancak yaklaşık 3 saat kaldık ve kızım yüzünü göstermedi. En son yüzünün yarısını görebildik doktor ölçümleri yaptı ben de beklemedim daha fazla. İnatçı mı olacak ne.. Ben de kiracıyım canım o yüzden duvar kağıdı yapmak istemedim, boyatacağım. ama o kadar çok renk seçeneği var ki seçmek çok zor. Henüz odasını da almadım ufak ufak bakıyorum bakalım. ben hala alışverişime de başlamadım, yavaş yavaş hediyeler gelmeye başladı, onlara göre çok abartmadan alışverişimi yapacağım. Şimdilik heryerden fiyat vs araştırıyorum. Allah aldığın herşeyi içine sindirsin tatlım, en keyifli dönemler sanırım şimdi başladı. :))
Kalimero41 şekerim senden naber, nasıl senin minnoşlar?
Çok şükür birtanem iyiyiz yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık bu hafta rutin tahlillerim vardı 24 saatlik idrar vs böbreklerde kum çıktı o biraz zorladı ama şimdi iyiyiz yaramazlar durmuyo maşallah biri sağdan biri soldan biz burdayız diyorlar:)) tetenox aşısı olmadım çünkü 5 doz koruyuculuğum vardı hastanede çalıştığım için haftaya sağlık ocağına gidicem sanırım süt girişi için bizden bu kadarsağlıklı gebelikler sağlıklı haftalar diliyorum hepimize hayatım...
Sağol canım benim teşekkür ederim...Günaydın canım, ben 1 tane ile bazen hareketten uyuyamıyorum, seni düşünemiyorum bile, maşallah kuzucuklara.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Geçmiş olsun bu arada, Allah beterinden korusun tatlım.
Şeker yüklemesini yaptırdım kızlar yarın sonuç alıcam, başka yükleme yaptıran var mı ?
1 hafta sonra demişlerdi yani bu pazartesi inş.
Selam canım, ben de bu hafta izin ayarlayamadım, haftaya Çarşamba gideceğim inşallah. Hayırlı güzel sonuçlar olsun hepimize.. ne kadarlık yaptırdın? benden 50 gr 1 saatlik istedi doktorum. Bu arada mide bulantısı yaptı mı o içecek?
Selam sesocum, iş çıkışı rutin kontrole gittim şeker yüklemesini yaptılar. 50 gr içtim 1 saat sonra kan alındı. Sonuç 148. 140 da üst sınırmış,diyetisyene yönlendirdi. Bana içeceği verirken 3 defada içmemi yoksa midemin bulanabileceğini söyledi hemşire ama öyle bişi olmadı. Hiç tadı yokki neden bulantı yapıyormuş anlamadım.
Haftaya diyetisyen randevum var ne kadar insaflı davransa da bir hamileyi tatmin edemeyeceğine eminim :) iştahım başından beri açıktı buna rağmen son bir aya kadar tatlı tüketimim hiç olmamıştı, canım istememişti. Son bir aydır tatlıya sardım ki diyetisyen gerçeği ile yüzyüze kaldımun helvası hayallerimi süslüyor şu an !!!
ahahah un helvası yaa.. hayatımda ilk kez denedim geçtiğimiz hafta sonu şeker yüklemesi öncesi yiyeyim dedim sonra çıkarsa hiç yiyemem, bide beceremedim birinde az kavurmuşum birinde çokyarın da şeker yüklemesi var bakalım hayırlısı
ben de çok iştahlıyım çıkarsa aynen senin gibi asla tatmin olamayacağımı düşünüyorum. Kendimiz için olsa dayanamayız belki ama bu sıpalar için herşeye dayanıyoruz. Allahım gücünü ve sabrını versin inşallah tatlım.. Senin kaç hafta oldu şimdi?
27+5 haftalık olduk. Hazırlıklar son hız devam ediyor. Şimdi doğum çantası olayına gireceğim. 32. Haftadan önce herşeyin hazır olsun tavsiyeleri doğrultusunda hareket ediyorum. Sizlerde durum ne, hazılılar başladı mı???