• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de 27+3. Dün şeker yüklemesi oldu açlık normal çıktı, tokluk 143. doktor dikkat et abartma fazla dedi. Çok şükür minnoşun kontrolü de geçti. Walla ben daha başlamadım hazırlıklara hep zaten son dakikacıyımdır. Şu anda bir arkadaşım bebek arabasını verecek, o derdimiz yok. Biraz hediyeler geldi onları toparladım. Mesela hastane çıkışı çok geldi almayacağım, zaten kıyafet olayını çok abartmayı düşünmüyorum. Odalara bakmaya başladım, diğer ihtiyaçları da internetten araştırıyorum. 32 de doğum iznine çıkmayı planlıyorum, o zaman herşeyi hallederim diye düşünüyorum. Bayramda da odasının boyası vs halledicem. Hayırlısı bakalım hepimiz için. Sen süper yapmışsın walla herşey şimdiden hazır, artık kafan rahat olacak. Doğum çantasına neler koyduğunu yazarsın hazırlayınca, bize de fikir olsun. :)
Kalimero41 Kalimero41 ya sen nerelerdesin, iki minnoş seni zorluyorlar mı yoksa???
Ahhhh canım benim zorlamak ne kelime ;)) idare ediyorum herşey yolunda çok şükür yavaş yavaş haxırlıklarımız başladı riskli gebelik olduğu için erken doğum riskine karşı yapabildiğimi ben yapıyorum gerisi eşime kalmış:)) testler usg haftaları kiloları hareketleri suları servical uzunluk çok şükür sıkıntısız ancak ağırlaştığım için gün boyu dinleniyorum zorunda kalmadıkça dışarı çıkmıyorum sizinde iyi olmanıza sevindim 7 ayda tam 12 kilo aldım :) umarım vaktinde sağlıklı doğumlarımız olur...SlaYeR_07 sen nasılsın tatlım...

Ben 58 le hamile kaldım şuan 66 kiloyum bi kız bi oglan bebis bekliyorum 26 .haftada 900 er gram di bebeklerim 28. Haftamda bidaha muayene olucam bakalım cuma günü randevum

Ben 58 le hamile kaldım şuan 66 kiloyum bi kız bi oglan bebis bekliyorum 26 .haftada 900 er gram di bebeklerim 28. Haftamda bidaha muayene olucam bakalım cuma günü randevum
Süper bendensin canım bende kısmetse bir kız bir erkek bebek bekliyorum meleklerimi büyütüyorum içimde hayırlıyla :) kilo olarak iyi almışsın ben 28 haftada 12 kilo aldım 26 hafta çalıştım son bir kaç haftadır bende yatarak geçiriyorum mecburen sıkıntın varmı nasıl zorlanıyormusun?

Selam arkadaşlar nasılsınız

Selam canım, iyiyim ben de hoşgeldin.. tek bebekle bile zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun ikiz anneleri.. Hepimiz için hayırlısı ve sağlıkla hamilelik süreclerimizin tamamlanmasını diliyorum ve bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah..
Bu arada son kontrolde doktorum plasentanın orta ve aşağıda olduğunu söyledi bana. Daha doğrusu rapor için gittiğim yazlıktaki doktor söylemişti kendi doktorum hiç bahsetmemişti. Sorunca kendi doktoruma o da ; evet notlarımda var ama ben rahim genişledikçe yukarı çıkacağını düşünüyorum bu nedenle seni şimdiden tedirgin etmek istemedim dedi. Biraz kafama takıldı benim de ama Allah inşallah yardım eder.

Selam canım, iyiyim ben de hoşgeldin.. tek bebekle bile zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun ikiz anneleri.. Hepimiz için hayırlısı ve sağlıkla hamilelik süreclerimizin tamamlanmasını diliyorum ve bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah..
Bu arada son kontrolde doktorum plasentanın orta ve aşağıda olduğunu söyledi bana. Daha doğrusu rapor için gittiğim yazlıktaki doktor söylemişti kendi doktorum hiç bahsetmemişti. Sorunca kendi doktoruma o da ; evet notlarımda var ama ben rahim genişledikçe yukarı çıkacağını düşünüyorum bu nedenle seni şimdiden tedirgin etmek istemedim dedi. Biraz kafama takıldı benim de ama Allah inşallah yardım eder.
İnşallah yukarı çıkar canım bu saatten sonra çok dikkat etmelisin ağır kaldırmamak çok yorulmamak gibi oğlumda banada plesanta previa teşhisi konulmuştu 32. Haftada doğum yaptım korkutmak istemem ama genelde dinlen gerekirse rapor al haftan büyüdükçe yukarıda konumlanabilir hayırlısıyla vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah...

İnşallah yukarı çıkar canım bu saatten sonra çok dikkat etmelisin ağır kaldırmamak çok yorulmamak gibi oğlumda banada plesanta previa teşhisi konulmuştu 32. Haftada doğum yaptım korkutmak istemem ama genelde dinlen gerekirse rapor al haftan büyüdükçe yukarıda konumlanabilir hayırlısıyla vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah...

Canım benim çok saol, doktorum rahat konuştu korkma dedi tabii ama ben tedirgin oldum biraz.. istirahat et falan da demedi, ama sen böyle diyorsan ben de dikkat edeyim. çünkü ben biraz ev işi falan abartabiliyorum bazen..

Canım benim çok saol, doktorum rahat konuştu korkma dedi tabii ama ben tedirgin oldum biraz.. istirahat et falan da demedi, ama sen böyle diyorsan ben de dikkat edeyim. çünkü ben biraz ev işi falan abartabiliyorum bazen..
Tedbiri elden bırakmamak lazım ev işi falan abartma lütfen dikkat et kuzuna:)

Eder elbette canim takılma herşeye mühim bişe olsa doktorun mutlaka dile getirirdi kaç gram bebisin evet ikiz annesi olmak daha şimdiden zor doğunca nolcak bilmiyorum hahahaha

Aynen ben hamile kaldığımdan beri yatıyorum valla hiç bişe yapmıyorum çoğunlukla annemde kaldım şimdi evimdeyim ama hiç bişe yapmıyorum

Süper bendensin canım bende kısmetse bir kız bir erkek bebek bekliyorum meleklerimi büyütüyorum içimde hayırlıyla :) kilo olarak iyi almışsın ben 28 haftada 12 kilo aldım 26 hafta çalıştım son bir kaç haftadır bende yatarak geçiriyorum mecburen sıkıntın varmı nasıl zorlanıyormusun?
Canım benim başından beri sorunluydu ilk üç ay düşük tehlikesinden yattım sonra iki ay rahata erdim derken şimdi erken doğum riski yüzünden yatıyorum valla yatmakla geçti hamileligim sıkıntım bunlar bunlar dışında bişe yok ilaç verdi doktorum adalat ismi kasılmalar için baya fayda etti bide artık yatakta sağa sola dönemiyorum ama gece rahat uyuyorum şükür uyku problemim yok mide problemim yok eşime filan yani Sonra cima biraz kanım düşmüş ilacın dozunu artırdı doktorum bitek bağırsaklarım durdu tek sıkıntım osenin bebisler nasıl kaç gram lar sürekli oynuyolar mi

Bu konuyu açtığımda bende transfer sürecindeydim bana burda özelde bana hep umut veren güven veren motive eden arkadaşım kardeşim bana teyzeliği tatdıran burdan tanıdığım en güzel yürekli anne Kalimero41 Kalimero41 kuzularına kavuştu Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş isteyen bende dahil herkese nasip etsin

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Bu konuyu açtığımda bende transfer sürecindeydim bana burda özelde bana hep umut veren güven veren motive eden arkadaşım kardeşim bana teyzeliği tatdıran burdan tanıdığım en güzel yürekli anne Kalimero41 Kalimero41 kuzularına kavuştu Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş isteyen bende dahil herkese nasip etsin
Sen cansın canımsın çok teşekkür ederim birtanem hayırlısıyla seninde güzel haberlerini burdan duyurucaz ve kutlıcaz bende dünyanın en güzel annesi tarafından teyzelik duygusunu tadıcam seni cok seviyorum canım kardeşim...

Tebrik ederim Kalimero, Allah analı babalı büyütsün. Herşey yolunda hepiniz sağlıklısınız umarım :)

Çok teşekkür ederim allah razı olsun darısı sağlıkla sizinde başınıza rabbim isteyen herkeze özellikle özgemede tattırsın herşey yolunda çok şükür...

Arkadaşlar selam.. Çok uzun zamandır giremiyorum herkes nasıl? Ben doğum yaptım 10 kasımda. Sıvı azaldığı için erken çıktım biraz doğum iznine. Şimdi çok şükür 3 aylık oldu kızım. Kalimero41 Kalimero41 çok sevindim kuzularına kavuşmuşsun. Allahım dileyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah... herkesi çok merak ediyorum...

Back
X