Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah insallah nasip eder.gunler azaldikca gecmekde bilmiyorBende 17 martta öğrenecegim :))) insallah pozitif leri yazarız buraya
Sen nerede yaptırdın tedavini kaçıncı deneme bu .yazdin mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim canimAllah insallah nasip eder.gunler azaldikca gecmekde bilmiyor
Amin canım inş iyi hbrleri veririz şuan kullandığnız iğne ilaç varmı
izmir irenbede bu ikinci denemem .progeston hormonumSen nerede yaptırdın tedavini kaçıncı deneme bu .yazdin mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim canim
Benim progestan iğne hergün bide clexena iğne alfoxsil antibiotik folik asit coraspin hap Progestanı bende hap yada fitil istedim iğne daha etkili dedi dr dayanıyorum inş iyi sonuçlar için her yerim şişti morardıEstrofem ve vajınal progestan dışında birşey yok. Klasik folik asit bir de... Sizde var mı?
Benimde ikinci denemem canım bu seferki iki tane dondurulmus oldu :)izmir irenbede bu ikinci denemem .progeston hormonum
Yuksek ciktigi icin transfer ertelendi embriyo lar donduruldu 4mart da da transferim oldu.senin kacinci denemen canim
Benim progestan iğne hergün bide clexena iğne alfoxsil antibiotik folik asit coraspin hap Progestanı bende hap yada fitil istedim iğne daha etkili dedi dr dayanıyorum inş iyi sonuçlar için her yerim şişti morardı
Progestan 50 mg kullanıyorum günde 1 taneProgestanı ne dozda kullanıyorsun? Ben 200lük günde 3 defa olmak üzere 600 mg kullanıyorum.
benimde 2 tane dondurulmus :) insallah tutarlar da guzel sonuclar alirizBenimde ikinci denemem canım bu seferki iki tane dondurulmus oldu :)
Merhaba kizlar bende transferimi bekliyorum.Progestan gunde 4 defa, coroasprin,icinde folik asit olan c vitamini ,gunde 3 kere estrofem verdi doktor.Hakkimizda hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.
Ayyy inşallah hadi bakalım aslında ben bugun dayanamayıp erken test lerden yaptım çıkmadı ama erken diye takılmadim pekbenimde 2 tane dondurulmus :) insallah tutarlar da guzel sonuclar aliriz
Bilmiyorum canim haber verecekler bana.Sizden de guzel haberlerindort gozle bekliyorumTransfer ne Zaman hayırlısıyla ?
Bilmiyorum canim haber verecekler bana.Sizden de guzel haberlerindort gozle bekliyorum
Aynen oyle canim :) Cok heyecanli degilim tevekkul etmeye calisiyorum.Gunlerimi dolduruyorum boylece aklima gelmiyor :) Sizin kacinci gun embriyosu ilk denemeniz mi ?Hep birlikte güzel haberler alırız inş. Anladığım kadarıyla embriyoların hücre bölünme safhasında henüz.. O kısmı beklemek daha heyecanlı olmuştu benim için. İşime vs konsantre olmakta zorlanmıştım :) telefonu her toplantıda yanımda bulunduruyordum haber geldi gelecek diye...
Hayırlı olsun beklemek zor inş güzel sonuçlarla paylaşımlarda bulunuruzAynen oyle canim :) Cok heyecanli degilim tevekkul etmeye calisiyorum.Gunlerimi dolduruyorum boylece aklima gelmiyor :) Sizin kacinci gun embriyosu ilk denemeniz mi ?
evet beklemek cok zor benim cesaretim yok test yapmaya ne olursa test gunu ciksin bazen dogru sonuc vermeyebilir oyuzden olumsuz dusunurum surekliAyyy inşallah hadi bakalım aslında ben bugun dayanamayıp erken test lerden yaptım çıkmadı ama erken diye takılmadim pek
(6 sa. Sonra ikinci çizgi cookkkk silik cikmis) çok geçti diye degerlendirmredim artık ama aklımda kalmadı değil hani ne zormuş beklemek