Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar estrofem sabah iki aksam iki kullaniyorum aklimda soru isareti iki hap yutuyorum bunu ust ustemi yoksa araya biraz vakit koyarakmi icmeliyim elevit ve coraspirinde var sizce en uygun nasil kullanmaliyim ilaclarimin cogunu gec vakitte iciyorum gece 11 12 gibi kahvaltimida gunduz 11 12 gibi yapiyorum dogrumu yapiyorum acaba

Kizlar estrofem sabah iki aksam iki kullaniyorum aklimda soru isareti iki hap yutuyorum bunu ust ustemi yoksa araya biraz vakit koyarakmi icmeliyim elevit ve coraspirinde var sizce en uygun nasil kullanmaliyim ilaclarimin cogunu gec vakitte iciyorum gece 11 12 gibi kahvaltimida gunduz 11 12 gibi yapiyorum dogrumu yapiyorum acaba
tercih sizin tabiki de ben saatlerine uyuyordum sabah 8 de de ilacım olduğu zaman oldu o zaman da saati kurdum kalktım geç saate bırakmadım tabi siz bilirsiniz reçeteye uyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum...rabbim hepimize şifa versin ilerleyen süreçte iğnelere başlanacak ve onların hepsi saatli oluyor şimdiden kendini hazırlarsın...

Canım bende aynı şekilde kullandım estrofemi sabah iki akşam iki şeklinde aldım 10-22 arada da diğer ilaçlarımı aldım en az iki saat olması yeterli

tercih sizin tabiki de ben saatlerine uyuyordum sabah 8 de de ilacım olduğu zaman oldu o zaman da saati kurdum kalktım geç saate bırakmadım tabi siz bilirsiniz reçeteye uyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum...rabbim hepimize şifa versin ilerleyen süreçte iğnelere başlanacak ve onların hepsi saatli oluyor şimdiden kendini hazırlarsın...

Allah razi olsun amin igne faslini gectik galiba embriyolar donduruldu ayin 27 sinde transferim var elimde ilac takvimi var sadece bir igne var bi kac gun sonra vurulacak transferden sonra igne verirlermi bilmem bendeki takvimde yok jel var haftada bir defa vurulacak bi igne baska verirlermiki??

Canım bende aynı şekilde kullandım estrofemi sabah iki akşam iki şeklinde aldım 10-22 arada da diğer ilaçlarımı aldım en az iki saat olması yeterli

Diger ilaclarlami arasinda iki saat olmasi lazim ben aksam estrofemi icinde 5 dk duruyom elevit ve sonra coraspirin iciyorum yanlismi yapiyorum acaba yaa kafam karisti

Evet canım yanlış yapıyorsun elevitin ikisinide iç 2 saat sonra elevit 2 saat sonra coraspirin iç

Sgl cnm ya tok karinla diyo ya bende hemen yemekten sonra icme ihtiyaci duyuyorum yani illa yemek yememe gerek yoktur degilmi aclik hissetmedigim surece icebilirim diye dusunuyorum[/QUOTE]

zge83 zge83 cnm test yaptirdinmi merak ediyorum ins hayirli haberle pozitif sonucla gelirsin azap_cicegi azap_cicegi nden de ses seda cikmadi merak ediyorum durumunu haberi olan varmi

zge83 zge83 cnm test yaptirdinmi merak ediyorum ins hayirli haberle pozitif sonucla gelirsin azap_cicegi azap_cicegi nden de ses seda cikmadi merak ediyorum durumunu haberi olan varmi
Canım merhaba benim negatif oldu biraz ara vericez sonra Yeniden genetik test tahlil falan yapılcak ona göre yola devam inş 3. De iyi hbrleri vermek nasip olur

Canım merhaba benim negatif oldu biraz ara vericez sonra Yeniden genetik test tahlil falan yapılcak ona göre yola devam inş 3. De iyi hbrleri vermek nasip olur

Hakkinizda hayirlisi cnm ins verdiginiz o arada olur rabbim size kendi katindan hediye gonderir mujdeler sizi ins rabbim isteyen herkese nasip etsin diliyorum Allahtan bu mubarek gunde dualrimizi kabul etsin

Hakkinizda hayirlisi cnm ins verdiginiz o arada olur rabbim size kendi katindan hediye gonderir mujdeler sizi ins rabbim isteyen herkese nasip etsin diliyorum Allahtan bu mubarek gunde dualrimizi kabul etsin
Allah razı olsun cnm iyi dileklerin için inş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Canım hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda sağlıkla bu süreci olumlu olarak sonuçlandırırsın. Allah güç kuvvet versin, doğru zamanda gelecek sakın umudunu kaybetme...

Kalimero41 Kalimero41 naber canım nasılsın? nasıl gidiyor ikizlerle hayat?
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Yoğun iş temposuna devam ikizler iyi çok şükür biri biraz geriden geliyo ama büyümeye çalışıyorlar:))biraz yorucu oluyor ama idare ediyorum sen naptın canım tedavin nasıl gidiyo transfere az kaldı sanırım...

Slm bugün adetim geçeli 3gun oldu sabah test verdim sonucu yarın alabileceğim dualariniz benimle olsun lütfen bide adet şancım ara ara yokluyo normalmidir hamile olsam bile sancı olurmu

Pardon tatlım yanlış oldu :)) bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl geçiyo şikayetin varmı...

Ben de iyiyim çok şukur, bu haftasonu kontrol vardı bebeği görünce daha iyi oluyor insan.. bulantılarım oluyor, sürekli bir bulantı ama çıkarma yok. bir de ağzımda hiç tad yok sürekli acımsı bir tat, hasta olduğunda hiçbirşeyin tadını alamazsın ya aynen öyle.. su da içemiyorum bulandırıyor çok midemi.. bunlar dışında birşeyim yok çok şükür :)) kanamalarım vardı geçen haftalarda şimdilik o da durdu bakalım hayırlısı...

Slm bugün adetim geçeli 3gun oldu sabah test verdim sonucu yarın alabileceğim dualariniz benimle olsun lütfen bide adet şancım ara ara yokluyo normalmidir hamile olsam bile sancı olurmu

Hayırlısı olsun inşallah canım, evet sancı oluyor sanki adet olacakmış gibi..

Back
X