Mart 2017 anneleri gelin burda paylasalim herseyi:)

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Merhaba arkadaslar hamileliginiz nasil gidiyor bebisiniz hissetmeye basladiniz mi hazirliklaa baslama duruminuz nasil :)

Meraba canım ben benim yaramazı hissediyorum hazırlıklara başlamak için çok erken diye düşünüyorum çok hevesim var ama azcık daha sabır diyip bekliyorum ayrıca daha cinsiyeti kesin kestiremedim sende durumlar ne öğrenebildinmi cinsiyeti

Gunaydin arkadaslar dun randevum vardi kiza benziyor dedi ama alisveris yapmayin dedi cokta emin degildi ayrica ben daha hissetmiyorum hareketlerini bu arada hala sık tuvalete gidiyorum sizde durumlar nasil

Meraba canım ben benim yaramazı hissediyorum hazırlıklara başlamak için çok erken diye düşünüyorum çok hevesim var ama azcık daha sabır diyip bekliyorum ayrıca daha cinsiyeti kesin kestiremedim sende durumlar ne öğrenebildinmi cinsiyeti
Evet canim bizimki kesin erkek dedi doktorumizz 3 defadir erkek diyot yuzde yuz dedi en son .bende hazirliklara basladim yavastan :) magszsya girince dayanamiyorum aliyorum biraz erken ama insanin hevesi olunca:)

Gunaydin arkadaslar dun randevum vardi kiza benziyor dedi ama alisveris yapmayin dedi cokta emin degildi ayrica ben daha hissetmiyorum hareketlerini bu arada hala sık tuvalete gidiyorum sizde durumlar nasil
Aynen cnm bnmde tuvalete gitmem hala cok .degismedi .kiz bebekler zamanla degisebiliyor o yuzden 20. Haftaya kdr bekleyin diyorlar genelde degismemesi icin

B
Evet canim bizimki kesin erkek dedi doktorumizz 3 defadir erkek diyot yuzde yuz dedi en son .bende hazirliklara basladim yavastan :) magszsya girince dayanamiyorum aliyorum biraz erken ama insanin hevesi olunca:)
Bendede heves çok ilk bebiş ve çok hevesliyim daha hiçbişey almadım

Merhaba kızlar bende gecen hafta öğrendim cinsiyetini oğlumuz geliyor. Alışveriş içinde çok hevesliyim aslında ama şu sıralar ne lazım neler almalı vs araştırıyorum sonrasında almaya başlarım daha vaktimiz bol nasılsa :)

Ikili tarama sonucu guzeldi onun icin uclu teste gerek gormedi doktor sizler ne yaptiniz

Merhaba kızlar bende gecen hafta öğrendim cinsiyetini oğlumuz geliyor. Alışveriş içinde çok hevesliyim aslında ama şu sıralar ne lazım neler almalı vs araştırıyorum sonrasında almaya başlarım daha vaktimiz bol nasılsa :)
Ay ne guzel benimdeoglum olacak Allah izin veririse:) zaman cok evet ama yavas yavas aalmaya basla bencr:)

Merhaba kızlar bende 14+4 haftalık hamileyim dün kontrole gittim ve Dr bebeğin eşi dağınık dedi bu konuda bilgisi olan varmı paylaşsın o_Oo_O

Merhaba kızlar bende 14+4 haftalık hamileyim dün kontrole gittim ve Dr bebeğin eşi dağınık dedi bu konuda bilgisi olan varmı paylaşsın o_Oo_O

Eşi aşağıda'yi duydum da eşi dağınık ilk defa duyuyorum canım çok geçmiş olsun canını sıkma çok ciddi cişey olsaydı doktor ekstra bilgilendirme yapardı ilaç falan verirdi zaten. Benim bebeğiminde eşi birazcık aşağıda 28. haftaya kadar çıkmasını bekleyeceğiz bakalım

saol canım bende araştırdım böyle bir yazı bulamadım sanırım aşağıda demek istedi umarım seninde biran önce yukarı çıkar Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK76:bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı sen cinsiyetini ogrendinmi o_O

saol canım bende araştırdım böyle bir yazı bulamadım sanırım aşağıda demek istedi umarım seninde biran önce yukarı çıkar Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :KK76:bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı sen cinsiyetini ogrendinmi o_O

Evet geçen hafta öğrendim oğlumuz geliyor sen naptın öğrenebildin mi :)

Malesef 1 ay sonraya kaldı :KK43:senin adına sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:anne:

Ben de henuz ogrenemeyenlerdenim. Allah hayırlı dogumlar nasip etsin, sağlıkla kucagimiza alalim inşallah.
Mide bulantilarim yeni yeni azalmaya basladi ancak aşırı bas ağrım var 2 gündür.
Tarama testlerini yaptirmadim. Vitamin kullanmiyorum
Seker yuklemesi yaptirmayacagim.
Bütün degerlerim gayet iyi seyrediyor şuan.

Back
X