- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)Ben test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)Ben test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem
Cok şükürbugun pozitif gunu yarin da oyle olsun insallahh
Çok tebrik ederim :) Sağlıkla alın kucağınıza :)
WowwwBen test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem
Merhaba benim cok umudum yok dun kanamam olduGünaydın kızlar :)
@The best @agustos72 @nejlaa 86MinigimiziBeklerken B bebeqimyoldamrc
Emelguclu89 7mizin yarın test günü :) Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Sabah erkenden gideceğim ben kan vermeye. İnşallah yarın burası cennet olur :)
Buralar hep hamiş dolacakBen test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem
Wowwwtebrikler..... Desenize yarın cümbüş var burada.. hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Bu arada listeye beni eklemissiniz tsk ederimm. Iki embryo koydular bana onun haricinde digerleri dogru:)Günaydın kızlar :)
Emelguclu89 7mizin yarın test günü :) Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Sabah erkenden gideceğim ben kan vermeye. İnşallah yarın burası cennet olur :)
Aminnnn, ben çalıştığım için kan testimi vermeye saat 2.30 gibi gidebileceğim.Sizin test sonuçlarınız çıkmış olur bileGünaydın kızlar :)
Insallah bu grupla topluca hamisler grubu acariz ne guzel olurBuralar hep hamiş dolacakmaşallah Allahım çoğaltsın
![]()
İnşallah canım yaInsallah bu grupla topluca hamisler grubu acariz ne guzel olur![]()
Beni anlarsın o zaman ilk defa gördüm.Canimm gozunaydinn saglicakla kucagina al inşallahhhbende 1.5yili gecti nerdeyse hic pozitif goremedim ben olsam 10tane bile test yapardim
darisi basimiza
![]()
Ay ne güzel ne bereketli gün canım hayırlı olsunBen test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem
Ay ne güzel ne bereketli gün canım hayırlı olsun![]()
Benimde test gunum 27mart olacak inşallahhh tadarim bu duyguyuBeni anlarsın o zaman ilk defa gördüm.![]()
Ahaha süper iyi etmişsinizSaol canım. Sabah senin testleri gördüm eşime dedim bak benim 12. Gün çıkar gaza geldi aldı testi![]()
Öyle idi ve emriyolar koyulacagi gün hala yumurtlamaya devam ettiğim için koyulmadi. Malesef iki adet ertelendiMaşallah ne kadar güzel yumurta toplanmis benim 0.40 2 tane toplandı onların da akıbeti belli değil hayırlısı artık![]()
Gözün aydııın olsunBen test yaptım pozitifinsallah yarın kan vercem