- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.601
İsimim BurcuBugün iyi gibiyim canim, sabahtan beri yine uyutma çabaları huysuzluk var bende fitil verdim cok disi kaşınıyordu. Kelle paça söyledim corbacidan oğlana istahida yok çünkü ben kelle paca gelince gene ne guzel koktu sana anlatamam hemen biraz ictim karnimi oksadim al ye diye =) sonra ogluma yedirdim kelle pacayi iciyo cocuk fasulye yemiyo ay neler pisirdim dunden veri yemiyo ya normalde cok istahliydi cocugum =)
Simdi uyuyor.. bi baktim esim mutfaga girmis mutfagi topluyo.. dedim nabiosun uyuyunca toplarim ben dedim sana yardimci olmak istedim dedi.. allah razi olsun senden dedim topladi sagolsun... bende biraz oturuyorum simdi ekmek almaya gitti kocam (=
Valla bende durum bu bacım.. sende durum ne neler yapiyosun? Kiz kendini tanitsana biz isim yas meslek sehir hicbisi bilmiyoruz herkes yazsin bakem sende yaz ben başlatıyorum.
ismim merve derin
28 yas
Izmir
1 oglum var
2019 evlendim
Meslek Google seo uzmaniyim
Kaynanamdan nefret ediyor, gorumcemi seviyorum
Yarismaci arkadaşlara basarilar dilerim
Kolay gelsin =)İsimim Burcu
32 yaşindayim
2020 Eylul de evlendim
Kpss çalışıyorum bebem olursa anne karnında onu kpssli yapacam
Hosgeldin insallah hamissindir =)Bende yeni katıldım aranıza beni de ekleyebilir misin bat 18 Mart
İnşallah canımEvet biraz öyle şu an için düğün düşünmüyoruz o yönden rahatım fakat ev dizmek de çok yoruyor gerçektenÇok teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için İkiniz için de gerçekten çook sevindim içinizde hiçbir şey kalmamış ne güzel Kesinlikle her şeyin bir zamanı var bence geç kalmış da sayılmazsınız kendinizi olumsuzluğa kaptırmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi en kısa sürede
Tecrübelerini bizle de paylaşKizlarrrrrrr yingemi cagirdim geliyooooooooo
Kendisiiii tam bir komedidir ve deneyimlidir. 1 kizisi var yani yegenim testlerden ve hamislikten anlar =) kendisi bebege tovbelidir cok zor buyutttu cunku
Aaa bende 2020 Eylülde evlendim kac Eylül bende kpss calısıyorum olursa dogumda dua edicem atanmak icinİsimim Burcu
32 yaşindayim
2020 Eylul de evlendim
Kpss çalışıyorum bebem olursa anne karnında onu kpssli yapacam
Geliyooo onay bekliyor =)Tecrübelerini bizle de paylaş
13 Eylül kuzum inşallah hem ataniriz hem de bebislerimizi kucağımıza alırızAaa bende 2020 Eylülde evlendim kac Eylül bende kpss calısıyorum olursa dogumda dua edicem atanmak icin
Aramiza hosgeldin =)Ben 94 dogumluyum 28 yasindayim 2020 eylulde evlendim. Araliktan beri korunmuyoruz.
Anestezi teknikeri olarak ozel bir hastanede calisiyorum
Bende yazayım o zamanBugün iyi gibiyim canim, sabahtan beri yine uyutma çabaları huysuzluk var bende fitil verdim cok disi kaşınıyordu. Kelle paça söyledim corbacidan oğlana istahida yok çünkü ben kelle paca gelince gene ne guzel koktu sana anlatamam hemen biraz ictim karnimi oksadim al ye diye =) sonra ogluma yedirdim kelle pacayi iciyo cocuk fasulye yemiyo ay neler pisirdim dunden veri yemiyo ya normalde cok istahliydi cocugum =)
Simdi uyuyor.. bi baktim esim mutfaga girmis mutfagi topluyo.. dedim nabiosun uyuyunca toplarim ben dedim sana yardimci olmak istedim dedi.. allah razi olsun senden dedim topladi sagolsun... bende biraz oturuyorum simdi ekmek almaya gitti kocam (=
Valla bende durum bu bacım.. sende durum ne neler yapiyosun? Kiz kendini tanitsana biz isim yas meslek sehir hicbisi bilmiyoruz herkes yazsin bakem sende yaz ben başlatıyorum.
ismim merve derin
28 yas
Izmir
1 oglum var
2019 evlendim
Meslek Google seo uzmaniyim
Kaynanamdan nefret ediyor, gorumcemi seviyorum
Yarismaci arkadaşlara basarilar dilerim
13 Eylül kuzum inşallah hem ataniriz hem de bebislerimizi kucağımıza alırız
Biz de 12 Eylül12 Eylül bizimdeamiinn inşallahh
1 gün varmış aramızda ayy inşallah güzel sonuçlanır herşey12 Eylül bizimdeamiinn inşallahh
Hulusi hoca femart klinikçok teşekkür ederim Arı sütünü de sorayım doktoruma. İstanbuldayım ama Eşimin ailesi ankarada. Hangi dr acaba
Yarın bütün işleriniz hayirla sonuclansin inşallah canımHanımlar yarın sabah kontrolüm var femara kullanmıştım bu ay geliştirdi ama istenilen boyuta gelmedi yumurtalar. Dün ve bugün göbekten çift doz iğne vuruldum yan etkilerini yaşıyorum pek iyi sayılmam. Yarın gittiğimde yumurtalar istenilen boyuta gelmiş olsun dualarınıza talibim
Yaaaa öyle mi ne bileyim herkes şarıl şarıl akıntım oluyo diyo hamileykenKaç kişiye yazdım bunu bilmiyorumben 2 gebeliğimde de tamamen kurudum diyebilirim akıntım falan kalmamıştı ki normalde akıntısı olan biriyim
Şarıl şarıl ,Yaaaa öyle mi ne bileyim herkes şarıl şarıl akıntım oluyo diyo hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?