- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.581
metilfolat içeren folik asitlerin kullanılması gerektiğini söylemişti bir çok kadın doğum doktoru. geçenlerde bunun tartışması vardı hatta haberlere de çıktı. otizme mi sebep oluyor falan gibisinden. folk asitin de çeşitleri varmış. metilfolat olanlar kullanılmalı demişlerdi. benm doktorum Q-Folin verdi koenzim q10 var ayrıca içinde. senelerdir görüştüğüm güvendiğim eczacıya da sormuştum hakkaten en iyisi bu dedi. fiyatı diğerlerine göre daha fazla 140 mı ne.Folbiol verdi Dr. Dün eczaneye gittim en iyisi hangisi dedim gebelik için. Hepsinin içeriği aynı dedi bende o yüzden folbiol e devam edeyim dedim yanlış mı yaptım
Antulus aldık biz yediklerine ictiklerine dikkat ettik 2 den 4 e çıktı..Hız sıfirdi yüzde 50 ye çıktı..Sayı 100 milyondan 191 milyona çıktı sadece 2 aylık düzensiz kullanımda oldu şuan düzenli kullaniyorArı sütü bal polen prppolise daha 10 gün önce başladık.. inşallah işe yarar
O bende de var inşallah belirtidirKızlar gaz sancısı ve gaz erken gebelik belirtisi olabilir mi acaba 2 gündür beni mahvetti de
Valla kızlar bende de yokken çıkardıartık yoktan var çıkarıyosa da öööeeeeeh yeter diye cama çıkar bağırırım
ya ama silik çizgi yani kıpkırmızı olursa bebeğe inanalım mıValla kızlar bende de yokken çıkardıo testi hala saklıyorum gören hamilesin der o derece silik bir çizgi çıkardı tam kan vermeye gitmeye niyetlendim o an regl oldum. O yüzden gerçekten regl gecikmeden yapmamak lazım.
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Bende yeni katıldım aranıza beni de ekleyebilir misin bat 18 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Benim 8 Mart. Belirtim yok diyordum kaç gündür ama akşam üzeri beyaz bir akıntım olmuş.Bat 7 Mart olup bertisi olan varmı? Her ay olan akıntım bile bu ay yok oluverdi en erken belirtilerden biri akıntıymış sanırım
Aynen o test bende de silik çıktı heveslenmistim ama sonuç negatifmisValla kızlar bende de yokken çıkardıo testi hala saklıyorum gören hamilesin der o derece silik bir çizgi çıkardı tam kan vermeye gitmeye niyetlendim o an regl oldum. O yüzden gerçekten regl gecikmeden yapmamak lazım.
Evet biraz öyle şu an için düğün düşünmüyoruz o yönden rahatım fakat ev dizmek de çok yoruyor gerçektenOoo senin güzel telaşların vardır şimdiHayırlısı olsun.. mutlulukla dolu olsun evliliğiniz.. ben kötü örneğim, ciddi anlamda gençliğimi bekarlığımı sonuna kadar yaşadım, çok da mutluydum bu durumdan. Kendim gibi birini bulunca da 39 yaşımda çok severek evlendim.. meğerse bebiş için geç kalmaya başlamışız ikimiz de yine de hiç pişman değilim herşeyin zamanı var, hazır hissetmeden, mutlu zamanların tadını çıkartmadan bu işlere girişme benim kadar da geç kalma tabi
Bence kıpkırmızı olursa inanabilirizya ama silik çizgi yani kıpkırmızı olursa bebeğe inanalım mı
Canim apandisit değilmiş cok şükür. Gebelik belirtisi olabilir ama daha cok erken dediler ağrı kesici verdi arveleswala apandisit böle sancı bulantı yapar
inş değildir canım, haberdar et bizi de
Cok şükür değilmiş canimYani eşin daha iyi bilir ama safra yada apandist ağrısı vuruyor da olabilir
Kaç kişiye yazdım bunu bilmiyorumBat 7 Mart olup bertisi olan varmı? Her ay olan akıntım bile bu ay yok oluverdi en erken belirtilerden biri akıntıymış sanırım
kız 3 Mart sa batın sen nerelerdeydinhoşgeldin Mart şanslı topiktir kesin hamilesin daha zaman olduğu için erken gebelik testinde anca çıkar ama yap gitsin bi tane içinde kalacağına
DimiSayın Doktor güzel söylüyor da bizde olması gerekeni biliyoruz ama ah gel gönle söz geçir
Hahah harikaBugün iyi gibiyim canim, sabahtan beri yine uyutma çabaları huysuzluk var bende fitil verdim cok disi kaşınıyordu. Kelle paça söyledim corbacidan oğlana istahida yok çünkü ben kelle paca gelince gene ne guzel koktu sana anlatamam hemen biraz ictim karnimi oksadim al ye diye =) sonra ogluma yedirdim kelle pacayi iciyo cocuk fasulye yemiyo ay neler pisirdim dunden veri yemiyo ya normalde cok istahliydi cocugum =)
Simdi uyuyor.. bi baktim esim mutfaga girmis mutfagi topluyo.. dedim nabiosun uyuyunca toplarim ben dedim sana yardimci olmak istedim dedi.. allah razi olsun senden dedim topladi sagolsun... bende biraz oturuyorum simdi ekmek almaya gitti kocam (=
Valla bende durum bu bacım.. sende durum ne neler yapiyosun? Kiz kendini tanitsana biz isim yas meslek sehir hicbisi bilmiyoruz herkes yazsin bakem sende yaz ben başlatıyorum.
ismim merve derin
28 yas
Izmir
1 oglum var
2019 evlendim
Meslek Google seo uzmaniyim
Kaynanamdan nefret ediyor, gorumcemi seviyorum
Yarismaci arkadaşlara basarilar dilerim
Ayyy inşallah kalalimda denek olarak.kullann.bizisiz bi hamile kalın ben size neler denicem dahaay sizi seviyorum ya
Sans kuzum Allah bilir tabi (=Allah bağışlasın canımben yanlış anlatmışım bu ilk yumurtlamamın 2. Günü demek istedim ama geçen ay 2 kez yumurtladın gerçekten kırpmaydık 2. Yumurtlamayı değerlendiremedik ilkinde peş peşe değerlendirdik ama olmadı
Hüzünlüyum kısmına guldum =)Hahah harikaafiyet olsun.
Ben Özge.
31oldum dün ve hüzünlüyüm
Bebiş yok henüz
2018de evlendim.
İhracat sorumlusuyum.
Kaynana olayı da çok bayılmam.kendisine
Başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?