- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.081
Kaç gün geçti yumurtlamadan sonraKııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mıııbenim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
İnsAllah pozitif çıkar canımOLabilir mi ki böyle bir şey , tamamadır tekrar yapayım sonrasında
Benim yumurtlama yarin bildigim kadariyla ama bugun ogleden beri midemde bisey oturdu sanki midem bulanmiyo ama bogazimda bi his. Anlamiyorum ne alaka . Regle yakin olsam yorardim su halimi de simdi.alakasizKııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mıııbenim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
Benim de sadece göğüslerim sızlıyo ve gergin yumurtlamadan beri geçmedi ağrısı bat a 8 gün varKaç gün geçti yumurtlamadan sonraBenim yumurtlama yeni bitti ama karnım acayip gergin umarım içerde bebiş oluşuyodur
İnşallah bebeğin seninledirKızlar yumurtlama bitti ama bende ki kasık ağrısı bitmedi ara ara oluyo bu ay kendimi çok mu dinliyorum acaba belkide her ay olan şeydi de şimdi dikkatimi çekti bilemedim sizde de aynı mi
Canim ben 18 i demedim şekil a da görüldüğü gibi 11 Mart dedim yanlış oldu galiba düzeltebilir misin acaba=)Mart 11 ekleyebilir misiniz?
Keşke öyle deseler kesin düğünden önce vardı bize şimdi söylüyor derlerdi15gunlukken hamile kaldim desen bu sefer de aaaa aceleleri neymis bak bak bakk diyen tipler beliriyor
Bende de tam olarak bu üçlü varKııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mıııbenim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
Bat aynıymış ve bende de aynı belirti var yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyor hatta damarlarım bile belirginleşti gözüküyorBenim de sadece göğüslerim sızlıyo ve gergin yumurtlamadan beri geçmedi ağrısı bat a 8 gün var
Bakalım ne olacak şansımıza beni haberdar et hiç kasık ağrısı falan yok ama bende bi kaç gün önce sağ kasığımdan belime bacaklarıma vuran bi ağrı oldu üşütmeye yordum benBat aynıymış ve bende de aynı belirti var yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyor hatta damarlarım bile belirginleşti gözüküyor
Senin son adet tarihin ne zamandı canımBenim de sadece göğüslerim sızlıyo ve gergin yumurtlamadan beri geçmedi ağrısı bat a 8 gün var
7 ŞubatSenin son adet tarihin ne zamandı canım
Benimde bazen belime ağrı giriyor. Bakalım yarın iki günde bir test yapmaya başlayacağim cuma günüde doktora randevum var zaten o zaman kesin belli olur. Umarım güzel haberler alırız hepimizBakalım ne olacak şansımıza beni haberdar et hiç kasık ağrısı falan yok ama bende bi kaç gün önce sağ kasığımdan belime bacaklarıma vuran bi ağrı oldu üşütmeye yordum ben
Benimde 7 şubattı7 Şubat
Bekliyorum güzel haberlerini inşallahBenimde bazen belime ağrı giriyor. Bakalım yarın iki günde bir test yapmaya başlayacağim cuma günüde doktora randevum var zaten o zaman kesin belli olur. Umarım güzel haberler alırız hepimiz
Yaaa tesadüfe bakBenimde 7 şubattı
İnsallah canım inşallahBekliyorum güzel haberlerini inşallah
Ayyyy inşallahh canımmm yaaaKaç gün geçti yumurtlamadan sonraBenim yumurtlama yeni bitti ama karnım acayip gergin umarım içerde bebiş oluşuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?