Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mııı benim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
Kaç gün geçti yumurtlamadan sonra Benim yumurtlama yeni bitti ama karnım acayip gergin umarım içerde bebiş oluşuyodur

İyi geceler hanımlar bende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var 1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz

Kııızzzlar ne durumdasınız , belirtileri olanlar var mııı benim gaz ve kasık batması belirtim devam ediyor ara arada hala belime ağrı vuruyor inşallah adet olma belirtileri değildir
Benim yumurtlama yarin bildigim kadariyla ama bugun ogleden beri midemde bisey oturdu sanki midem bulanmiyo ama bogazimda bi his. Anlamiyorum ne alaka . Regle yakin olsam yorardim su halimi de simdi.alakasiz

Kızlar yumurtlama bitti ama bende ki kasık ağrısı bitmedi ara ara oluyo bu ay kendimi çok mu dinliyorum acaba belkide her ay olan şeydi de şimdi dikkatimi çekti bilemedim sizde de aynı mi

Bat aynıymış ve bende de aynı belirti var yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyor hatta damarlarım bile belirginleşti gözüküyor
Bakalım ne olacak şansımıza beni haberdar et hiç kasık ağrısı falan yok ama bende bi kaç gün önce sağ kasığımdan belime bacaklarıma vuran bi ağrı oldu üşütmeye yordum ben

Bakalım ne olacak şansımıza beni haberdar et hiç kasık ağrısı falan yok ama bende bi kaç gün önce sağ kasığımdan belime bacaklarıma vuran bi ağrı oldu üşütmeye yordum ben
Benimde bazen belime ağrı giriyor. Bakalım yarın iki günde bir test yapmaya başlayacağim cuma günüde doktora randevum var zaten o zaman kesin belli olur. Umarım güzel haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…