Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen şimdi bırak beni yarın senin bat günün ayyy hadi inşallah bak grupta belliki en erken biz uyanıyoruz hemen yap at hadi inşallah
Valla dun gece yaptim cikmamisti biliyosun 1 mart bat gunum benim canim. Pzt testlerim gelsin bakalim yapcam ciksrsa cikar carsamba zaten belli olur

Kızlar yumurtlama takibi için hangi testi kullanıyorsunuz birde internetten mi almalı yoksa eczaneden mi

rüyaların tersi çıkar hem genelde kimin ümidi yoksa hep o an hamile kaldığını öğreniyorlar ben olsam. hemen şuan gider yapardım. baktın sana da süpriz olur
Keske senin kadar umutlu biri olsaydim Evet bu benim ikinci cocugum olacak aslinda hamile kalabilirsem Onda da ben anne olamayacagim dedigim ay hamile kalmistim dedigin dogru yani. Ama 1.5 yildir deniyoruz doktor doktor gezdim o yuzden de pek umudum kalmadi galiba benim

Psikolojik mi bilmiyorum, bat 6 mart. İki gündür de karnımda tuhaf bir gerginlik var, ayakta zor duruyorum, ayrıca yetmez gibi bugün de başım döner gibi oluyor, uzun süre dolanamıyorum ayakta. Birkaç kere düşecek gibi oldum tutundum biyerlere, ayrıca sanki adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı var, sol tarafa da sık sık sancı giriyor.
Tıp niye daha fazla ilerlemedi ki yaaa niye 14 gün bekliyoruz.

bak ağzınla diyorsun ümidi kestiğim an anne oldum diye ee peki neyi bekliyorsun şuan test olmamak için? belki yine o an bu andır, bilemeyiz.

6 martta veya daha öncesinde olmam lazım canım
Aynıyız sanırım seninle, şuan çıkmaz test için 6 marta kadar bekle..benimde normalim 6 martti ama çatlama erken oldu o yüzden 2 yada 3 Mart diye düşünüyorum yinede 6 martı beklicem

Ayni seyler bendede var 4 mart benm bat.
Bugun istahim yok hic cok cok acik kahverengi akintim okdu devami gelmedi adet oluyorum sandim sancilarin oluyor ama gelen yok şukur. Icimden bir ses bu sefer hamilesin diyor Allah buyuk.. cok ta umutlannmamak istiyorum

Gebe gibisin yumurtlama ne zaman oldu ?

Gaz dışında başka belirtilerin var mı ayaklarindan usutmus olabilirsin sağlam gaz yapar ama umarım gebesindir
normalde adetten 10 gün önce yoğun bel kasık ve göğüs ağrısı yaşarım şuan hiçbiri yok batım 4 mart, sadece gaz ve birkaç saat önce de ufak bir baş dönmesi yaşadım. geceleri uzandığımda sadece hafif bir kasık ağrım oluyor ama çok hafif

Bişey diyemem kuzum psikolojik de olabilir gebelikte olabilir...hakkında hayirlisi

Bişey diyemem kuzum psikolojik de olabilir gebelikte olabilir...hakkında hayirlisi
doğru diyorsun ben gebeliği gösteren hiçbir şey yaşamadım açıkcası sadece normal ağrılarım olmayınca acaba buda bir belirti olabilir mi diye düşünmedim değil Çarşamba belli olur benimkide bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…