- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.341
Valla dun gece yaptim cikmamisti biliyosun 1 mart bat gunum benim canim. Pzt testlerim gelsin bakalim yapcam ciksrsa cikar carsamba zaten belli olursen şimdi bırak beni yarın senin bat gününayyy hadi inşallah bak grupta belliki en erken biz uyanıyoruz hemen yap at hadi inşallah
Ovulasyon testi mi yapayım canim.Canım yerleşme kanamasıdır o 10 gün varsa bi test yapsana sen tekrardan
İlişki sonrası spermi içimizde durduğu için gaz oluyorbu ay belirti siz olan niyeyse grupta çok kişi var ben de belirtisizim gaz dışında
Hayır gebelik testiOvulasyon testi mi yapayım canim.
ben sonrasında tuvalete de gidiyorum ama bu neymiş böyle 20 gündür gazlı bomba gibiyimİlişki sonrası spermi içimizde durduğu için gaz oluyor
Ben göremedim kuzum C çok koyu bat a kaç günün var ?
6 martta veya daha öncesinde olmam lazım canımBen göremedim kuzum C çok koyu bat a kaç günün var ?
Keske senin kadar umutlu biri olsaydimrüyaların tersi çıkarhem genelde kimin ümidi yoksa hep o an hamile kaldığını öğreniyorlar ben olsam. hemen şuan gider yapardım. baktın sana da süpriz olur
Gaz dışında başka belirtilerin var mı ayaklarindan usutmus olabilirsin sağlam gaz yapar ama umarım gebesindirben sonrasında tuvalete de gidiyorum ama bu neymiş böyle 20 gündür gazlı bomba gibiyim
bak ağzınla diyorsun ümidi kestiğim an anne oldum diye ee peki neyi bekliyorsun şuan test olmamak için?Keske senin kadar umutlu biri olsaydimEvet bu benim ikinci cocugum olacak aslinda hamilekalabilirsem Onda da ben anne olamayacahim dedigim ay hamile kalmistim dedigin dogru yani. Ama 1.5 yildir deniyoruz doktor doktor gezdim o yuzden se pek umudum kalmadi galiba benim
Aynıyız sanırım seninle, şuan çıkmaz test için 6 marta kadar bekle..benimde normalim 6 martti ama çatlama erken oldu o yüzden 2 yada 3 Mart diye düşünüyorum yinede 6 martı beklicem6 martta veya daha öncesinde olmam lazım canım
Ayni seyler bendede var 4 mart benm bat.Psikolojik mi bilmiyorum, bat 6 mart. İki gündür de karnımda tuhaf bir gerginlik var, ayakta zor duruyorum, ayrıca yetmez gibi bugün de başım döner gibi oluyor, uzun süre dolanamıyorum ayakta. Birkaç kere düşecek gibi oldum tutundum biyerlere, ayrıca sanki adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı var, sol tarafa da sık sık sancı giriyor.
Tıp niye daha fazla ilerlemedi ki yaaa niye 14 gün bekliyoruz.
Yarin sabah yapayim en iyisi benbak ağzınla diyorsun ümidi kestiğim an anne oldum diye ee peki neyi bekliyorsun şuan test olmamak için?belki yine o an bu andır, bilemeyiz.
Gebe gibisin yumurtlama ne zaman oldu ?Psikolojik mi bilmiyorum, bat 6 mart. İki gündür de karnımda tuhaf bir gerginlik var, ayakta zor duruyorum, ayrıca yetmez gibi bugün de başım döner gibi oluyor, uzun süre dolanamıyorum ayakta. Birkaç kere düşecek gibi oldum tutundum biyerlere, ayrıca sanki adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı var, sol tarafa da sık sık sancı giriyor.
Tıp niye daha fazla ilerlemedi ki yaaa niye 14 gün bekliyoruz.
normalde adetten 10 gün önce yoğun bel kasık ve göğüs ağrısı yaşarım şuan hiçbiri yok batım 4 mart, sadece gaz ve birkaç saat önce de ufak bir baş dönmesi yaşadım. geceleri uzandığımda sadece hafif bir kasık ağrım oluyor ama çok hafifGaz dışında başka belirtilerin var mı ayaklarindan usutmus olabilirsin sağlam gaz yapar ama umarım gebesindir
giderse gitsin yeterki bize güzel haber versin de değilsen de canın sağolsunYarin sabah yapayim en iyisi benAma testim bosuna gidecek sanki tesekkurler bu arada destefin icin de
Bişey diyemem kuzum psikolojik de olabilir gebelikte olabilir...hakkında hayirlisinormalde adetten 10 gün önce yoğun bel kasık ve göğüs ağrısı yaşarım şuan hiçbiri yok batım 4 mart, sadece gaz ve birkaç saat önce de ufak bir baş dönmesi yaşadım. geceleri uzandığımda sadece hafif bir kasık ağrım oluyor ama çok hafif
doğru diyorsun ben gebeliği gösteren hiçbir şey yaşamadım açıkcası sadece normal ağrılarım olmayınca acaba buda bir belirti olabilir mi diye düşünmedim değilBişey diyemem kuzum psikolojik de olabilir gebelikte olabilir...hakkında hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?