- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.321
2 gün daha geçsin öyle giderim kanakaçınılmaz öğreneceğiz olumlı da olsa olumsuz da. olsa topla cesaretini
merhaba erken belirtiniz var mı acaba?2 mart
Gecen haftadan beri kasik agrim var aslinda akintim var ama psikolojik birazda bence. Erken gebelik testi yaptim cikmadi maalesef. Yani 2 martta edet olacagim kesinlestimerhaba erken belirtiniz var mı acaba?
Kızlar lütfen bana bir akıl verin
Benim ovulasyon testim cuma ve cumartesi pikdi ve o günleri değerlendirdim
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
testi belki çok erken yaptınız? Bi ümit arıyorumGecen haftadan beri kasik agrim var aslinda akintim var ama psikolojik birazda bence. Erken gebelik testi yaptim cikmadi maalesef. Yani 2 martta edet olacagim kesinlesti
Kesinlikle değerlendir ara verme sakınÇatlamadan sonraki 24 saat içinde değerlendirirsen bence iyi olur canım.. yumuşların yaşama süresi içinde yani.. hani bu aksam yada yarın sabah olabilir sen hesap et..
Tam bir hafta varken yaptim aslinda erken degil. Bir de benim istmoselim var aslinda asilama yapturacaktim ama yaza erletedim. O yuzden beklentim az ama Allahtan umut kesilmeztesti belki çok erken yaptınız? Bi ümit arıyorum
Sen ne zamandir istiyorsun canim?testi belki çok erken yaptınız? Bi ümit arıyorum
bir hafta bence çok erken çünkü testlerin üzerinde bile 5 gün yazar hatta grupta geçen onun muhabbeti de yapıldı varsa elinizde bir test yarın sabah ilk idrarla yapın 3 gün kalmış zaten varsa silikte olsa kesin çıkar, yoksa da. Allahtan ümit kesilmezTam bir hafta varken yaptim aslinda erken degil. Bir de benim istmoselim var aslinda asilama yapturacaktim ama yaza erletedim. O yuzden beklentim az ama Allahtan umut kesilmez
Kesinlikle katılıyorumbir hafta bence çok erken çünkü testlerin üzerinde bile 5 gün yazar hatta grupta geçen onun muhabbeti de yapıldı varsa elinizde bir test yarın sabah ilk idrarla yapın 3 gün kalmış zaten varsa silikte olsa kesin çıkar, yoksa da. Allahtan ümit kesilmez
Amin sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunOnunda bir zamani vardir bakalim ne zaman ama zorluyor ya beklemek de allah nasip eder inşallah en kısa zamanda
Ben bir hafta varken yapiliyor zannediyordum aslinda. Ama diger testi yapmayacagim. Cunku hamile oldugumu dusunmuyorum nedensebir hafta bence çok erken çünkü testlerin üzerinde bile 5 gün yazar hatta grupta geçen onun muhabbeti de yapıldı varsa elinizde bir test yarın sabah ilk idrarla yapın 3 gün kalmış zaten varsa silikte olsa kesin çıkar, yoksa da. Allahtan ümit kesilmez
rüyaların tersi çıkarBen bir hafta varken yapiliyor zannediyordum aslinda. Ama diger testi yapmayacagim. Cunku hamile oldugumu dusunmuyorum nedense2 martta kirmiziliari gorecegimi dusunuyorum. Gece ruyamda da doktorumu gordum hamile degilsin diyordu Ruyalarima da sirayet etti artik
Canım yerleşme kanamasıdır o 10 gün varsa bi test yapsana sen tekrardanCok Uzgunum kizlar. Ben elendim sanirim bu aydan. Sabahta kahverengi devam etti. Az once de pembeye dondu.kasik agrimda basladi. Sökülecek muhtemelen. Pik i gormusken hic anlam veremedim. Ilk defa basima boyle birsey geliyor. Daha 10 gun vardi adetime ya
ara kanamayı 3 gün gören var batına 10 gün var daha hemen böyle düşünme dur bekleCok Uzgunum kizlar. Ben elendim sanirim bu aydan. Sabahta kahverengi devam etti. Az once de pembeye dondu.kasik agrimda basladi. Sökülecek muhtemelen. Pik i gormusken hic anlam veremedim. Ilk defa basima boyle birsey geliyor. Daha 10 gun vardi adetime ya
Peki akşam değerlendirmeye çalışacağım umarım eşimi de kandırabilirimKesinlikle değerlendir ara verme sakın
Bende aynı bu ay yine buraya geldim kaldığım yerden devam eskilerden çok kişi kalmamışKaldığım yerden devam buradayım malesefolmak istemediğim yerde eskisi kadar girmiyorum buraya yoğunum iş güç .
Sen nasılsın iyi misin?
Harika tavsiyeleri var canim.sormaBen de her an patlayabilirim ama saçma sapan tavsiyeler vermelerinden korkuyorum. Mesela tüpleri kapalı olan birine bile bacaklarını dik diyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?