Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam bir hafta varken yaptim aslinda erken degil. Bir de benim istmoselim var aslinda asilama yapturacaktim ama yaza erletedim. O yuzden beklentim az ama Allahtan umut kesilmez
bir hafta bence çok erken çünkü testlerin üzerinde bile 5 gün yazar hatta grupta geçen onun muhabbeti de yapıldı varsa elinizde bir test yarın sabah ilk idrarla yapın 3 gün kalmış zaten varsa silikte olsa kesin çıkar, yoksa da. Allahtan ümit kesilmez

Ben bir hafta varken yapiliyor zannediyordum aslinda. Ama diger testi yapmayacagim. Cunku hamile oldugumu dusunmuyorum nedense 2 martta kirmiziliari gorecegimi dusunuyorum. Gece ruyamda da doktorumu gordum hamile degilsin diyordu Ruyalarima da sirayet etti artik

rüyaların tersi çıkar hem genelde kimin ümidi yoksa hep o an hamile kaldığını öğreniyorlar ben olsam. hemen şuan gider yapardım. baktın sana da süpriz olur

Cok Uzgunum kizlar. Ben elendim sanirim bu aydan. Sabahta kahverengi devam etti. Az once de pembeye dondu.kasik agrimda basladi. Sökülecek muhtemelen. Pik i gormusken hic anlam veremedim. Ilk defa basima boyle birsey geliyor. Daha 10 gun vardi adetime ya

Canım yerleşme kanamasıdır o 10 gün varsa bi test yapsana sen tekrardan

ara kanamayı 3 gün gören var batına 10 gün var daha hemen böyle düşünme dur bekle

Kaldığım yerden devam buradayım malesef olmak istemediğim yerde eskisi kadar girmiyorum buraya yoğunum iş güç .
Sen nasılsın iyi misin?
Bende aynı bu ay yine buraya geldim kaldığım yerden devam eskilerden çok kişi kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…