- 8 Kasım 2021
- 970
- 1.715
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.381
Ben bata 8 gün kala kan verdim negatifti üzüldüm ya yükselme ihtimali varmi sence
Luteal faz değişebilir canım normali 12-16 gün arası olarak kabul ediliyor.. her kadının luteal fazı farklıdır
Umarım öylesindir. Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Henüz lekelenme gelmedi ama yumurtlama sonrasında afedersin su gibi alıntı geldi, orkide koydum. O kadar fazlaydı. Hiç öyle olmazdı. Bu da belirti midir?Ayni seyler bendede var 4 mart benm bat.
Bugun istahim yok hic cok cok acik kahverengi akintim okdu devami gelmedi adet oluyorum sandim sancilarin oluyor ama gelen yok şukur. Icimden bir ses bu sefer hamilesin diyor Allah buyuk.. cok ta umutlannmamak istiyorum
Benimde tam 14 te olurLuteal faz değişebilir canım normali 12-16 gün arası olarak kabul ediliyor.. her kadının luteal fazı farklıdır
Geçen pazardı. Birde hafta içi inanılmaz akuntım vardı, orkid koydum mecburen günlük ped yetişmedi. Bu da belirti midirGebe gibisin yumurtlama ne zaman oldu ?
Yumurtlamaya kadar deayı genelde bilinir canım ama bilmeyenler de vardır tabi. Ben 12. güne kadar yedim bugün 14. günüm henüz yumurtlama görmedim malesef benim yumurtlama geç oluyrYumurtlamadan sonra kürü bıraktım ama yağı değil ve susam, k çekirdeği, keten tohumu yedim, onlar mı bozdu hormonları bilemedim.
Birde normalde bu kür için 12 veya 14 gün net hatrlayamadım diyorlar, yumurtlamaya kadar detayını herkes bence bilmiyordur sen gibi.
Olabilir canım her ay bile değişebiliyor yumurtlama günü değiştigi icinBenimde tam 14 te olur
Doktor 4. Günü dedi ama günde 1 al dedi. Fazla folikul gelişmesin dediDoktorun söylemesi lazımdı. Letu kullandım adetin 3.ncu günüydü ama ilk kullandigimda 5.nci günüme denk gelmişti
Adet gününde olmazsan yeniden yaptırırsınBen bata 8 gün kala kan verdim negatifti üzüldüm ya yükselme ihtimali varmi sence
Deneyenler vardı eski topikte idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyormuş ne var ne yok söküp getiriyormuş öyle diyorlardiHanımlar süt buharı deneyen varmı
Ozaman bişey olmaz yumurta gelişiminde çok bı sıkıntı yok sanırımDoktor 4. Günü dedi ama günde 1 al dedi. Fazla folikul gelişmesin dedi
Bende 16 gün oluyorum diye düşünüyorum ama bu yazıya göre 14 netmiş o zaman 1 Mart adet günüm oluyor..16 günden hesapladım ben hep 3 Mart dedimLuteal faz değişebilir canım normali 12-16 gün arası olarak kabul ediliyor.. her kadının luteal fazı farklıdır
Yarin sabah alip yapayim. Ama sanmiyorum. Omrumde ilki yasiyorumHayır gebelik testi
Yumurtlama olduktan 14. gun adet olur tezini eger adetsem sanirim ben curutmus olacağım
ben sonrasında tuvalete de gidiyorum ama bu neymiş böyle 20 gündür gazlı bomba gibiyim
Bakalım ben bu ay denicem kaçıncı güne denk geliyorum bildiğim 16 ydi ama 14 ise eğer 1 Mart olmam gerekYumurtlama olduktan 14. gun adet olur tezini eger adetsem sanirim ben curutmus olacağımtabi ovulasyon testi gercekten guvenilirse birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?