- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.401
Insallah olmazsin diye dua edelim biz yinedeBakalım ben bu ay denicem kaçıncı güne denk geliyorum bildiğim 16 ydi ama 14 ise eğer 1 Mart olmam gerek
Pembe miInsallah olmazsin diye dua edelim biz yinedebenim pembe geliyor suan. Hemde yumurtalamdan 6 7 gun sonra. Valla çürüttüm ben bu tezi.
Geçen ay 3. Gün başlamıştım bu ay haftasonu girince böyle oldu zaten genelde 3. Gün ve 5. Gün başlanıyorKlomene 5.gun mu başladınız ben 3. Gün başladımhata mı ettim acaba
Benim arkadasim yapmıştı 10 sene once falan. Cok net hatırlıyorum. Buharina oturmustu. Bir kac ay sonra hamile oldu. Tesaduf mu bilemem.Hanımlar süt buharı deneyen varmı
Bende aynı bu ay yine buraya geldim kaldığım yerden devam eskilerden çok kişi kalmamış
Canım eğer diğer aylarda 16 ysa seninki 16 dadır arastır luteal faz her kadında farklı olabilecegi gibi düzenli adet görenler de bile her ay farklılasabiliyor stres hava değişimi hormonlar etkilerinden dolayıBende 16 gün oluyorum diye düşünüyorum ama bu yazıya göre 14 netmiş o zaman 1 Mart adet günüm oluyor..16 günden hesapladım ben hep 3 Mart dedim
Bu kadar erken dollenme olmaz ki ama kuzum. Ne ara dollendi de yer kaziyoPembe mikuzum yerleşme kanaması o
Ben bu jel boyadan kullanıyorum kendim boyadıgım zaman uygulamasıda daha kolay oluyo tavsiye ederimKızlar ya konu ile alakasız ama yardımınızı istiyorum.❣.Saçlarımı boyatmak istiyorum evde kendim boyuycam şakak kısımlarım baya beyaz sinirimi bozuyor..Sizin önereceğiniz saçı yıpratmayan ve çok pahalı olmayan kutu boya markaları var mı ?
11. Günümdeyim ağır bi şekilde ateş batması göğüsümün içi sızlıyor bide sağ kasık ağrım var canımHafif bir gölge var gibi canım yumurtlamanın kaçıncı gunundesin belirtilerin neler
Dayanamıyorum ki3 ünde yapsaydin bari yarın yine erken
Kalıcılığı nasıl canım• gebelikte acaba kullanılabilir mi?Ben bu jel boyadan kullanıyorum kendim boyadıgım zaman uygulamasıda daha kolay oluyo tavsiye ederim
Kızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedirAllah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Offffff çok kötü denk gelmiş yaKızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedirAllah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Canım esinin durumu iyiyse yapabilirsiniz.. biz değerlendirmiştik belli olmaz diyerekten..Kızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedirAllah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Ama böyle birşey olamaz ya valla artık bu bir işaret diyorumOffffff çok kötü denk gelmiş ya
Eşim covidin 4. Gününde ve kendini iyi hissediyorCanım esinin durumu iyiyse yapabilirsiniz.. biz değerlendirmiştik belli olmaz diyerekten..
Bence değerlendirin belli olmuyor bu işler ümit etmezsiniz salarsınız olmicak diye hoopp bi bakmıssın oluvermişEşim covidin 4. Gününde ve kendini iyi hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?