- 13 Aralık 2020
- 1.018
- 915
- 73
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.461
Aşılama oldu muuuuu ooo hayırlı olsun canım bol bol yat keyfini çıkarHelaaal bee.. yani takip ilaç falan bi yere kadarSonuçta olay fanfinle gerçekleşiyor ben aşılama sonrası toto büyütme kısmındayım.. şafak 10
İkindi namazından sonra okudum ve burdaki arkadaşlarıda duama ekledim rabbim kabul eylesin inşallahBugün mirac kandili müsait olanlar Meryem suresi okuyun kendiniz için,Hamile kalmak isteyenler genelde okuyor. Böyle bi güzel gün varken değerlendirin arkadaşlar…
Amin Allah kabul etsinİkindi namazından sonra okudum ve burdaki arkadaşlarıda duama ekledim rabbim kabul eylesin inşallah
Yok canim oyle bisey. Ibadet etmen baska bisey bu baska. Tabi ki tercih senin nasil iyi hissedersenBilmiyorum ki valla bizim tanıdığımız bir hoca var ona sordum asla dedi
Kendi çapımda dinleniyorum.. tutarsa tutar zaten bir ihtimal yani o da.. maksat bi de bunu denemekAşılama oldu muuuuu ooo hayırlı olsun canım bol bol yat keyfini çıkar
Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık bol hamişli bir tablo olur inşallahTabi ki ekledim,eğer etiketlemeden yazdı iseniz görmemiş olabilirim kusura bakmayın,hoşgeldiniz aramıza
Hayır olsun inşallahBu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...
Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
Çabucacık geçsin o günler de güzel haberler ver bizeHelaaal bee.. yani takip ilaç falan bi yere kadarSonuçta olay fanfinle gerçekleşiyor ben aşılama sonrası toto büyütme kısmındayım.. şafak 10
Bende öyle denemiştim bi araKendi çapımda dinleniyorum.. tutarsa tutar zaten bir ihtimal yani o da.. maksat bi de bunu denemek
İlişkilerde öyle iniş çıkışlar olabiliyor canım sonu hayrolsun inşallah takma kafana lütfenÇabucacık geçsin o günler de güzel haberler ver bize
Ben de yolun sonu görünmüyor artık. Yarın kontrol ve iğne günüm ama gitmeyeceğim doktora. Çok fenayız eşimle günlerdir iki yabancı gibi ayrı odalardayız. Sonu da pek hayırlı olmayacak gibi... 2 kere daha böyle olmuştu ben aylarca rafa kaldırmıştım çocuk meselesini. Şimdi de böyle olacak. Birşeylerin yoluna girdiğinden emin olana kadar çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Ama sizi takipteyim tabii ki
Bizim ilişkimizle alakalı olsa çözebiliriz kuzum ama bizde sorunlar çok farklıİlişkilerde öyle iniş çıkışlar olabiliyor canım sonu hayrolsun inşallah takma kafana lütfen
Hayırlı kandiller ekledim tabi ki hoşgeldiniz aramıza
Amin inşALLAH ,Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık bol hamişli bir tablo olur inşallah
Dur şimdi öyle hayır olmicak falan deme.. ara ara anlaşmazlıklar kopukluklar olur, sonra orta yol da bulunur daha bile sağlam bağlar oluşur.. eminim baştan sona sen haklısındır ama erkeklerin bazı şeyleri anlaması dank etmesi zaman alıyor.. bebek işini de sal akışına bırak gitsin, ağzınızın tadi evinizin huzuru geri gelsin deÇabucacık geçsin o günler de güzel haberler ver bize
Ben de yolun sonu görünmüyor artık. Yarın kontrol ve iğne günüm ama gitmeyeceğim doktora. Çok fenayız eşimle günlerdir iki yabancı gibi ayrı odalardayız. Sonu da pek hayırlı olmayacak gibi... 2 kere daha böyle olmuştu ben aylarca rafa kaldırmıştım çocuk meselesini. Şimdi de böyle olacak. Birşeylerin yoluna girdiğinden emin olana kadar çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Ama sizi takipteyim tabii ki
Teşekkür ederimm inşallah hepimiz güzel haberler veririzHayırlı kandiller ekledim tabi ki hoşgeldiniz aramıza
Aa yok yok ben ümitli değilim pekBende öyle denemiştim bi arabana sonucu cok ağır oldu cok ümitlenip kesin olacak sanıyordum olmayınca darmadağın oldum aylarca toparlanamadım aman ha sen akışına bırak olursa güzel olur olmazsa da hayırlısı diyelim
Ah o güne kadar bekleyebilsemAdet gününde olmazsan yeniden yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?