Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün mirac kandili müsait olanlar Meryem suresi okuyun kendiniz için,Hamile kalmak isteyenler genelde okuyor. Böyle bi güzel gün varken değerlendirin arkadaşlar…
İkindi namazından sonra okudum ve burdaki arkadaşlarıda duama ekledim rabbim kabul eylesin inşallah

Bu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...

Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
Hayır olsun inşallah

Helaaal bee.. yani takip ilaç falan bi yere kadar Sonuçta olay fanfinle gerçekleşiyor ben aşılama sonrası toto büyütme kısmındayım.. şafak 10
Çabucacık geçsin o günler de güzel haberler ver bize
Ben de yolun sonu görünmüyor artık. Yarın kontrol ve iğne günüm ama gitmeyeceğim doktora. Çok fenayız eşimle günlerdir iki yabancı gibi ayrı odalardayız. Sonu da pek hayırlı olmayacak gibi... 2 kere daha böyle olmuştu ben aylarca rafa kaldırmıştım çocuk meselesini. Şimdi de böyle olacak. Birşeylerin yoluna girdiğinden emin olana kadar çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Ama sizi takipteyim tabii ki

Kendi çapımda dinleniyorum.. tutarsa tutar zaten bir ihtimal yani o da.. maksat bi de bunu denemek
Bende öyle denemiştim bi ara bana sonucu cok ağır oldu cok ümitlenip kesin olacak sanıyordum olmayınca darmadağın oldum aylarca toparlanamadım aman ha sen akışına bırak olursa güzel olur olmazsa da hayırlısı diyelim

İlişkilerde öyle iniş çıkışlar olabiliyor canım sonu hayrolsun inşallah takma kafana lütfen

İlişkilerde öyle iniş çıkışlar olabiliyor canım sonu hayrolsun inşallah takma kafana lütfen
Bizim ilişkimizle alakalı olsa çözebiliriz kuzum ama bizde sorunlar çok farklı tabii o noktaya getirmesin Allah ama orta yolu bulamazsak da ömrümü böyle her günüm zindan geçirmeye niyetim yok. Hayırlısı diyelim..

Dur şimdi öyle hayır olmicak falan deme.. ara ara anlaşmazlıklar kopukluklar olur, sonra orta yol da bulunur daha bile sağlam bağlar oluşur.. eminim baştan sona sen haklısındır ama erkeklerin bazı şeyleri anlaması dank etmesi zaman alıyor.. bebek işini de sal akışına bırak gitsin, ağzınızın tadi evinizin huzuru geri gelsin de

Aa yok yok ben ümitli değilim pek olursa bayaa şok olurum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…