- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.481
Yan etkiden korkuyorum ama deneyecegm galibaDeneyenler vardı eski topikte idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyormuş ne var ne yok söküp getiriyormuş öyle diyorlardi
Yumurtlamadan önce yap bence ya da adetin biter bitmez şuan gebelik ihtimalin varsa yapma Allah korusun düşük olurYan etkiden korkuyorum ama deneyecegm galiba
Bir çok kadın yumurtası çatladıktan sonra sistit olup, o ay gebe kalmışİdrar yolu enfeksiyonu canim
Doktor antibiyotik vermedimi? Hamilelerin de kullanabileceği antibiyotikler var sistit için.Yan etkiden korkuyorum ama deneyecegm galiba
Bir çok kadın yumurtası çatladıktan sonra sistit olup, o ay gebe kalmışyani ümidinizi yitirmeyin.
Değerlendirebilirsin kuzum bencedeEşim covidin 4. Gününde ve kendini iyi hissediyor
Canım yerleşme kanaması olabilir mi yedi gün varmış daha bataDün gece bi kaç damla kahverengi akıntım oldu bata 7 gün var
Bende duymadım okumadım hiçDinimizde böyle bir şey yok kızlar. Varsa delil getirin.
Evet var betam 0.5 ciksa daYumurtlamadan önce yap bence ya da adetin biter bitmez şuan gebelik ihtimalin varsa yapma Allah korusun düşük olur
Bende yumurtlama geçti ardından hemen enfeksiyon oldu ya inşallah vardirBir çok kadın yumurtası çatladıktan sonra sistit olup, o ay gebe kalmışyani ümidinizi yitirmeyin.
Var canim verdi de gebelik yok dedi 0.5 betaDoktor antibiyotik vermedimi? Hamilelerin de kullanabileceği antibiyotikler var sistit için.
İnşallah canımBende yumurtlama geçti ardından hemen enfeksiyon oldu ya inşallah vardir
Senin o kan testin çok erken yapıldı ama o yüzden ilaçlarını alda süt olayına girme adet olursan - ki inşallah olmazsin- bittikten sonra yaparsın bebiş vardır belki..Bebek yok diye biseyler yapmaya kalkmaEvet var betam 0.5 ciksa da
Bir anda çıktı aslında tahlilde de cok yüksek çıktı enfeksiyon. Hafif ağrı gün içinde çok arttı bende şaşırdım. İnşallah engel değildirİnşallah canımbundan bir kaç ay önce ben de yumurtlama sonrası enfeksiyon geçirdim ama gebe kalmadım maalesef, ama enfeksiyona rağmen gebe kalan cok. Gebeliğe engel değil yani. Hakkında hayırlısı olsun
Tam canim öyle yapayım dediğin gibi cok erkenden pikten 5 gün sonraydi. Cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icinSenin o kan testin çok erken yapıldı ama o yüzden ilaçlarını alda süt olayına girme adet olursan - ki inşallah olmazsin- bittikten sonra yaparsın bebiş vardır belki..Bebek yok diye biseyler yapmaya kalkma
Bilmiyorum kuzum aynısının daha yoğunu adet bitiminden 10 gün sonra da oldu geçti şimdi yine aynı ama çok hafifCanım yerleşme kanaması olabilir mi yedi gün varmış daha bata
Enfeksiyon gebeliğe engel değil bebeğin tutunmasini zorlastiriyor sadece.. Senin yumurtlama olmuştu.. ilaçları yumurtlama dönemi almadigin için yumurtanın kalitesini bozmaz gebelik oluşabilir varsa bebeğin rahime tutunabilmesi için enfeksiyonun kuruması lazım ilaçlarını ihmal etme o yüzdenTam canim öyle yapayım dediğin gibi cok erkenden pikten 5 gün sonraydi. Cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icin
Ben aslinda kasık ağrısını gebeliğe yorumladım dedim yerlesiyordur falan sonra öyle bir ağrı oldu ki dayanamaz oldum. Yumurtlamadan 6 gün sonra başladım ilaçları kullanmaya antibiyotik başladım. şuan 6 günüm kaldi regle ama pek bir belirtim yok ne regle dair ne gebeliğe. İlaçları kullanıyorum canim bakalim bu ay olacak mi enfeksiyon sonrasi gebe kalan da çok olmuşEnfeksiyon gebeliğe engel değil bebeğin tutunmasini zorlastiriyor sadece.. Senin yumurtlama olmuştu.. ilaçları yumurtlama dönemi almadigin için yumurtanın kalitesini bozmaz gebelik oluşabilir varsa bebeğin rahime tutunabilmesi için enfeksiyonun kuruması lazım ilaçlarını ihmal etme o yüzdenbanada bu ay doktorum söyledi aynısı yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?