Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakşamlar benide eklermisin bat 20 mart olmayacağıni biliyorum vala yine mutsuz olacam ümidim hayalerim kırılacak ama yinede benide eklermisin

Bende yumurtlama geçti ardından hemen enfeksiyon oldu ya inşallah vardir
İnşallah canım bundan bir kaç ay önce ben de yumurtlama sonrası enfeksiyon geçirdim ama gebe kalmadım maalesef, ama enfeksiyona rağmen gebe kalan cok. Gebeliğe engel değil yani. Hakkında hayırlısı olsun

Evet var betam 0.5 ciksa da
Senin o kan testin çok erken yapıldı ama o yüzden ilaçlarını alda süt olayına girme adet olursan - ki inşallah olmazsin- bittikten sonra yaparsın bebiş vardır belki..Bebek yok diye biseyler yapmaya kalkma

İnşallah canım bundan bir kaç ay önce ben de yumurtlama sonrası enfeksiyon geçirdim ama gebe kalmadım maalesef, ama enfeksiyona rağmen gebe kalan cok. Gebeliğe engel değil yani. Hakkında hayırlısı olsun
Bir anda çıktı aslında tahlilde de cok yüksek çıktı enfeksiyon. Hafif ağrı gün içinde çok arttı bende şaşırdım. İnşallah engel değildir

Senin o kan testin çok erken yapıldı ama o yüzden ilaçlarını alda süt olayına girme adet olursan - ki inşallah olmazsin- bittikten sonra yaparsın bebiş vardır belki..Bebek yok diye biseyler yapmaya kalkma
Tam canim öyle yapayım dediğin gibi cok erkenden pikten 5 gün sonraydi. Cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icin

Tam canim öyle yapayım dediğin gibi cok erkenden pikten 5 gün sonraydi. Cok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icin
Enfeksiyon gebeliğe engel değil bebeğin tutunmasini zorlastiriyor sadece.. Senin yumurtlama olmuştu.. ilaçları yumurtlama dönemi almadigin için yumurtanın kalitesini bozmaz gebelik oluşabilir varsa bebeğin rahime tutunabilmesi için enfeksiyonun kuruması lazım ilaçlarını ihmal etme o yüzden banada bu ay doktorum söyledi aynısı yaşadım

Ben aslinda kasık ağrısını gebeliğe yorumladım dedim yerlesiyordur falan sonra öyle bir ağrı oldu ki dayanamaz oldum. Yumurtlamadan 6 gün sonra başladım ilaçları kullanmaya antibiyotik başladım. şuan 6 günüm kaldi regle ama pek bir belirtim yok ne regle dair ne gebeliğe. İlaçları kullanıyorum canim bakalim bu ay olacak mi enfeksiyon sonrasi gebe kalan da çok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…