- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.441
Letu çok iyi geliştiriyor çatlatiyor, herşeyi hissedersin..ilk ay biraz ağır gelir ama alışınca gerçekten çok iyi özellikle pco olanlar için yüzde tuylenmeyi bile azaltıyor..Genelde letu kullananlar o ay hamile kalmış doktor bizdende bekledi ama eşimin değerleri çok düşüktü olmadı..3 ay sonra yumurtalarım güzel gelişip kendiliğinden catladigi için biraktirdiBende iki kere kullandım klomen kist yaptı hep letuya geçelim dedi bilemedim
O fakrörü bende de var malesef benim yaşta 37Yok şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor ama bebim yaş faktörü var 36 bitti
7 Mart bat günüm ben beklemedeyimSelam kızlar nasılsınız Şubat bitiyor batlari yaklaşanlar 1 Mart olanlar nerelerdesiniz erken pozitif gören var mi
Rabbim en hayırlısını versin inşallahben artık rabbime bıraktım gelecek olanda ondan alacak olanda ne diyim vira bismillah
Bir adet 36 da ben varımO fakrörü bende de var malesef benim yaşta 37
Rabbim en kısa zamanda nasip etsinBir adet 36 da ben varım
Amin hepimize insallahRabbim en kısa zamanda nasip etsin
Hayir canim kandil günlerinde iliski yasak degil ibadetlerinizi yaptiktan sonra iliskiye girebiliyorsunuz dinimiz asla buna yasak getirmemiştir. Hocayım diyen suanki zerzevatlara inanmayin. Domuz asilarini oneren cuppeliye hele hiç...Peki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum ama
Rabbim hayırlara yorsun inşallahBu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...
Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
Hahah içerde durumlar ne hiç bilmiyorum öyle güzel saldım ki bu ay. 4 yıldır ilk kez bu kafa rahatlığındayım her ay ilaç kullanırken doktor ilişki günü verirken oflayan poflayan kocaya da bu ay bişeyler oldu
Evet canim değişebilirOlabilir canım her ay bile değişebiliyor yumurtlama günü değiştigi icin
Bende denemek istiyorum ama korktumBenim arkadasim yapmıştı 10 sene once falan. Cok net hatırlıyorum. Buharina oturmustu. Bir kac ay sonra hamile oldu. Tesaduf mu bilemem.
Helaaal bee.. yani takip ilaç falan bi yere kadarHahah içerde durumlar ne hiç bilmiyorum öyle güzel saldım ki bu ay. 4 yıldır ilk kez bu kafa rahatlığındayım her ay ilaç kullanırken doktor ilişki günü verirken oflayan poflayan kocaya da bu ay bişeyler oldulibido tavan geziyor boş gün geçirmiyoruz sende durumlar nasıl
Artık olan oldu arkadaşlar oldu da bitti maşallahHayir canim kandil günlerinde iliski yasak degil ibadetlerinizi yaptiktan sonra iliskiye girebiliyorsunuz dinimiz asla buna yasak getirmemiştir. Hocayım diyen suanki zerzevatlara inanmayin. Domuz asilarini oneren cuppeliye hele hiç...
Dinimizde böyle bir şey yok kızlar. Varsa delil getirin.Peki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?