- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.541
Doktor takip ediyor
Sanırım bu 20 Li yaşlar sıkıntı bende 24 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum 2 yıl olacak ama yok yok artık çok yoruldum yıprandım ama oldumda istiyorumBu işler yaşa bakmıyo gerçekten nasip kısmet,benim kız kardeşim 20 yaşında evlendi 3 senedir çocuğu yok annemin arkadaşı 39 yaşında evlendi hemen hamile kaldı.
Allah Allah ama yerleşme kanaması olması ihtimali.yuksek canımBilmiyorum kuzum aynısının daha yoğunu adet bitiminden 10 gün sonra da oldu geçti şimdi yine aynı ama çok hafif
Rabbim.saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤Değerlendirdim kuzum valla takdiri Allah’a bıraktım
Canimmm çok gençsin inşallah olur sorun yoksa bazen çok geç olabiliyor yaSanırım bu 20 Li yaşlar sıkıntı bende 24 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum 2 yıl olacak ama yok yok artık çok yoruldum yıprandım ama oldumda istiyorum
Bat bugün mü ?Kızlar ben bugün yine negatif görcem sanırım öyle hissediyorum
Gencim ama eşim benden büyük olsun istiyorum üzülüyorum 1,5 yıldır deniyorum ben 2 yıl olmak üzere üzüyo bu durum beni herkes doğururken benden sonrakiler doğururken benim doğurmamam beni çok üzüyorCanimmm çok gençsin inşallah olur sorun yoksa bazen çok geç olabiliyor ya
Ama yoruldun biliyorum anlıyorum bennimde ruhum kalbim.cok yorgun ve hiç eski hevesim yok bat yaklaşincavtest yapıyım vs diye.
Allah'ım hayırlısı ile nasip etsinaminn
3 Mart ama aşılama oldum bugün test günün kan bercem ama umudum yokBat bugün mü ?
hemen ümitsiz olma ya bi bekle bakalım testini yap kan testini yap baktın negatif tedavini olursun, psikolojik olarak yenik düşersen tedavi bile yaramazKızlar ben bugün yine negatif görcem sanırım öyle hissediyorum
inşallah hayırlı haberler alırsın3 Mart ama aşılama oldum bugün test günün kan bercem ama umudum yok
Çok heveslendim sonuna kadar pozitif oldum aylar da oldu ama yüne negatifti bakalım nasip zaten ben son 2 gün umutsuzluğa kapıldım öncesinde iyiydimhemen ümitsiz olma ya bi bekle bakalım testini yap kan testini yap baktın negatif tedavini olursun, psikolojik olarak yenik düşersen tedavi bile yaramaz
Hepimizin yaşadığı süreçler kuzum sen yine de sağlığın ve psikolojin için güçlü durmaya çalış inşallah güzel haberler alırsınÇok heveslendim sonuna kadar pozitif oldum aylar da oldu ama yüne negatifti bakalım nasip zaten ben son 2 gün umutsuzluğa kapıldım öncesinde iyiydim
İnşallah da 1,5 yıldır bekliyorum ben o haberi yordu beni gelsin artık o haberHepimizin yaşadığı süreçler kuzum sen yine de sağlığın ve psikolojin için güçlü durmaya çalış inşallah güzel haberler alırsın
Bizde aynı canım bnden sonra evlenen ikinciyi doğurdu .ama nasip kısmet işte elimizden geleni yapıyoruz inşallah olacakGencim ama eşim benden büyük olsun istiyorum üzülüyorum 1,5 yıldır deniyorum ben 2 yıl olmak üzere üzüyo bu durum beni herkes doğururken benden sonrakiler doğururken benim doğurmamam beni çok üzüyor
İnşallah olmuştur3 Mart ama aşılama oldum bugün test günün kan bercem ama umudum yok
İnşallah gelsin artık o haber 4 gözle bekliyoruzBizde aynı canım bnden sonra evlenen ikinciyi doğurdu .ama nasip kısmet işte elimizden geleni yapıyoruz inşallah olacak
Mart toğimiz şanslıdırİnşallah da 1,5 yıldır bekliyorum ben o haberi yordu beni gelsin artık o haber
İnşallahİnşallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?