Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu işler yaşa bakmıyo gerçekten nasip kısmet,benim kız kardeşim 20 yaşında evlendi 3 senedir çocuğu yok annemin arkadaşı 39 yaşında evlendi hemen hamile kaldı.
Sanırım bu 20 Li yaşlar sıkıntı bende 24 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum 2 yıl olacak ama yok yok artık çok yoruldum yıprandım ama oldumda istiyorum

Sanırım bu 20 Li yaşlar sıkıntı bende 24 yaşındayım 1,5 yıldır deniyorum 2 yıl olacak ama yok yok artık çok yoruldum yıprandım ama oldumda istiyorum
Canimmm çok gençsin inşallah olur sorun yoksa bazen çok geç olabiliyor ya
Ama yoruldun biliyorum anlıyorum bennimde ruhum kalbim.cok yorgun ve hiç eski hevesim yok bat yaklaşincavtest yapıyım vs diye.
Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin aminn

Gencim ama eşim benden büyük olsun istiyorum üzülüyorum 1,5 yıldır deniyorum ben 2 yıl olmak üzere üzüyo bu durum beni herkes doğururken benden sonrakiler doğururken benim doğurmamam beni çok üzüyor

Günaydın kızlar

Sanırım bugün batına 2-3 gün kalanlardan test veya kan verenler olacak. Hayırlısı ile sizlerden güzel haberleri bekliyoruz

hemen ümitsiz olma ya bi bekle bakalım testini yap kan testini yap baktın negatif tedavini olursun, psikolojik olarak yenik düşersen tedavi bile yaramaz
Çok heveslendim sonuna kadar pozitif oldum aylar da oldu ama yüne negatifti bakalım nasip zaten ben son 2 gün umutsuzluğa kapıldım öncesinde iyiydim

Çok heveslendim sonuna kadar pozitif oldum aylar da oldu ama yüne negatifti bakalım nasip zaten ben son 2 gün umutsuzluğa kapıldım öncesinde iyiydim
Hepimizin yaşadığı süreçler kuzum sen yine de sağlığın ve psikolojin için güçlü durmaya çalış inşallah güzel haberler alırsın

Bizde aynı canım bnden sonra evlenen ikinciyi doğurdu .ama nasip kısmet işte elimizden geleni yapıyoruz inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…