- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.521
Değerlendir gitsin belli olmaz kaç gün oldu kovıde kovıtte eskı kovıt değilki eskisi gıbı o nedenle sen degerlndırKızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedirAllah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Helal sana yaaa bir şey olduğunda şunu diyebilen yemin ederim çok az kişi kaldı artık insanlar bu sözü bile bilmiyor.durduk yere yumurtası gidecekDinimizde böyle bir şey yok kızlar. Varsa delil getirin.
Yumurtlaman oldu mu canım yoksa 1 haftadır deyince sanki biraz erken gibi belki o ağrı yumurtlama zamanı ile alakalı olabilirYaa bisey sormak istiyorum çok çok yeniyim mesajları okumaya yetismeye çalışıyorum ama yakalayamiyorum bir türlü. Son 1 haftadır böyle tatlı tatlı kasıklarım ağrıyor sanki afedersiniz lavaboya gitsem adet olcakmisim gibi ama 15inde oldum bat 17 mart bazen bacaklarıma bile inebiliyor agri ama şiddetli değil yada psikolojik mi anlayamadım erken belirtilerde karin kasik agrisi olur diye okudukça karnım ağrıyor
Ben de sabah değerlendirmiştim okuduktan sonra tedirgin oldum hemen internete yazdım caiz mi diyeHelal sana yaaa bir şey olduğunda şunu diyebilen yemin ederim çok az kişi kaldı artık insanlar bu sözü bile bilmiyor.durduk yere yumurtası gidecek
İyi yaptın boşver oldu geçti bitti önüne bak şimdiBen de sabah değerlendirmiştim okuduktan sonra tedirgin oldum hemen internete yazdım caiz mi diye
Aynen bende söyledim hatta eşler istedigi zaman nr olursa olsun hemrn birliktelik oneriyor dinimiz nefsi öldürmek icin kalkipta kandillerdr yasak derse celismez miydi? O nedenle dusunmek lazim bazj seyleri ortada hoca hoca kilikli beynamazlar var.Helal sana yaaa bir şey olduğunda şunu diyebilen yemin ederim çok az kişi kaldı artık insanlar bu sözü bile bilmiyor.durduk yere yumurtası gidecek
Iyi iyi olmadın çok şükürBen hala regli olmadım ne regli belirtim var nede pozitif test başta yumurtlama tahmin ettiğim vakitte göre bakarsak erken gebeliğimde hafif gölgemsilik vardı Sonra oda gitti.sonra ben bir kaç gün sonra yine uzayan akıntı görünce değerlendirdim belli mi olur 2 kez yumurtluyorsam dedim.ne olacak bu halim bilmiyorum 4 martta tahmini 2. Yumurtlamanın 15. Günü Allahtan kan testi verecem son reglimden sonra 6 hafta olduğu için tahlil yapacaklar yoksa yapamıyorum bakalım bu değerlendirmelerden bir şey çıkacak mı ama belirti 00000 hiç yoköyle saf saf bekliyorum
Haklısın bencedeAynen bende söyledim hatta eşler istedigi zaman nr olursa olsun hemrn birliktelik oneriyor dinimiz nefsi öldürmek icin kalkipta kandillerdr yasak derse celismez miydi? O nedenle dusunmek lazim bazj seyleri ortada hoca hoca kilikli beynamazlar var.
Muayenede edecek inşallah umarım bir sorun yoktur havasal gecikmededir ( bebek değilse)Iyi iyi olmadın çok şükür
Belli olmaz kız.. hormonal bir durumda olabilir elbet .. neyse kanda çıkar zaten kesinlikle.. mutlaka kontrol ettir ama baksınlar ne oluyor ne bitiyor..
Ben sanmmam sorun olacağını.. İnshaAllah hayırlısı.. bende geçen ay boyleydim benim testlerde çıkmadı da doktora gidince kadin direk keseyi gördüMuayenede edecek inşallah umarım bir sorun yoktur havasal gecikmededir ( bebek değilse)
Aslaa böyle birşey yok.. İnshaAllah degerlendirmissindir.. eğer olmadıysa sbaah olsun bariPeki bugün Kandil ilişki olmaz diye biliyorum ama
Çok sevindim MashaAllah canım... İnshaAllah hayırlara çıkarBu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...
Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
Aminnn canim aminnnÇok sevindim MashaAllah canım... İnshaAllah hayırlara çıkar
Bence şuan yumurtlama döneminizdesiniz verdiğiniz tarih onu gösteriyor. Çünkü bu kadar erken belirti vermez diye biliyorumYaa bisey sormak istiyorum çok çok yeniyim mesajları okumaya yetismeye çalışıyorum ama yakalayamiyorum bir türlü. Son 1 haftadır böyle tatlı tatlı kasıklarım ağrıyor sanki afedersiniz lavaboya gitsem adet olcakmisim gibi ama 15inde oldum bat 17 mart bazen bacaklarıma bile inebiliyor agri ama şiddetli değil yada psikolojik mi anlayamadım erken belirtilerde karin kasik agrisi olur diye okudukça karnım ağrıyor
hayrolsun diyelim ilk önce, ne gördünBu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...
Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
aynı süreçleri yaşamışızBen hala regli olmadım ne regli belirtim var nede pozitif test başta yumurtlama tahmin ettiğim vakitte göre bakarsak erken gebeliğimde hafif gölgemsilik vardı Sonra oda gitti.sonra ben bir kaç gün sonra yine uzayan akıntı görünce değerlendirdim belli mi olur 2 kez yumurtluyorsam dedim.ne olacak bu halim bilmiyorum 4 martta tahmini 2. Yumurtlamanın 15. Günü Allahtan kan testi verecem son reglimden sonra 6 hafta olduğu için tahlil yapacaklar yoksa yapamıyorum bakalım bu değerlendirmelerden bir şey çıkacak mı ama belirti 00000 hiç yoköyle saf saf bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?