Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selamlar, Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde bebek nasip etsin.
bişey sorucam, benim döngüm 26-27 gündü ama son birkac aydır bebek düşündüğümüz icin doktora gidiyorum catlatma ignesi progestan filan kullandıgım aylar 30-31 güne kadar cıktı. önceden yumurtlama günüm 13-14.günler olurdu ama bu ay (akıntıdan anlıyorum) 16-17. gün filan oldu, üstelik bu ay hiçbir ilac kullanmadım. yumurtlaması boyle olan varmı, bu sekilde olunca dollenme icin gec kalınıyor mu acaba

Yakşamlar benide eklermisin bat 20 mart olmayacağıni biliyorum vala yine mutsuz olacam ümidim hayalerim kırılacak ama yinede benide eklermisin

Kız senin için çok erken sakı pes etme yaşın çok genç üzme kendini. Bak benim yaş 37 eşim 40 hala deniyoruz modunu düşürme sakın.

Sen demi suan yorumunu okuyunca kendimi buldum sen 2 yıl ben ise 4 yıl ettim hamile suan onunla aynı durumu yaşıyorduk simdi o hamile herkes hamile oldu bi biz olamadık bize nasip olmadı ☹

Ben 2 yıldır aynı konuyla mücadele ediyorum kuzum ve her seferinde sözler vermesine rağmen hiçbişey değişmiyor. Dediğim gibi çift olarak bi sıkıntımız yok bizim, 2 yıldır da sırf bu yüzden katlanıyorum zaten. Umarım dank eder ama dank ettiğinde biz ayrılmış da olabiliriz. Günlerdir tek kelime etmedik çünkü istiyor ki bu şekilde kapansın gitsin ama buna izin vermicem artık

Ya ben size bisey sormak istiyorum şu aşılama işlemi nasil oluyor erkekten sperm nasıl alınıyor yani hani sperm testi yapıyorya onami benziyor bu da

2 yıldır her hafta aynı şeyi konuşuyoruz desem?? Hatta annem, kendi kuzeni ve eşi defalarca konuştular ama olmuyor düzelmiyor bu durum. Deveyi güdemediğimize göre diyardan gidicez demek ki...

27 Mart

Adetin normal olanı 28 gün ile 35 gün arasında olmasıdır..Adet döngülerin hala düzenli ve normal 30 günün üzerinde olan herkesin yumurtlamasi o dönemlere denk geliyor biseye geç kalmiyorsun..Değerlendirmeniz gereken günler değişiyor..Hep diyorum 14 ile 21nci günleri, gün aşırı değerlendirin diye yumurtlama ne zaman olacağı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…