- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.561
İnşallah yaMart toğimiz şanslıdırinşallah hepimize uğur getirir
Yakşamlar benide eklermisin bat 20 mart olmayacağıni biliyorum vala yine mutsuz olacam ümidim hayalerim kırılacak ama yinede benide eklermisin
Kız senin için çok erken sakı pes etme yaşın çok genç üzme kendini. Bak benim yaş 37 eşim 40 hala deniyoruzGencim ama eşim benden büyük olsun istiyorum üzülüyorum 1,5 yıldır deniyorum ben 2 yıl olmak üzere üzüyo bu durum beni herkes doğururken benden sonrakiler doğururken benim doğurmamam beni çok üzüyor
Sen demi suan yorumunu okuyunca kendimi buldum sen 2 yıl ben ise 4 yıl ettim hamile suan onunla aynı durumu yaşıyorduk simdi o hamile herkes hamile oldu bi biz olamadık bize nasip olmadı ☹Gencim ama eşim benden büyük olsun istiyorum üzülüyorum 1,5 yıldır deniyorum ben 2 yıl olmak üzere üzüyo bu durum beni herkes doğururken benden sonrakiler doğururken benim doğurmamam beni çok üzüyor
Ben 2 yıldır aynı konuyla mücadele ediyorum kuzum ve her seferinde sözler vermesine rağmen hiçbişey değişmiyor. Dediğim gibi çift olarak bi sıkıntımız yok bizim, 2 yıldır da sırf bu yüzden katlanıyorum zaten. Umarım dank eder ama dank ettiğinde biz ayrılmış da olabiliriz. Günlerdir tek kelime etmedik çünkü istiyor ki bu şekilde kapansın gitsin ama buna izin vermicem artıkDur şimdi öyle hayır olmicak falan deme.. ara ara anlaşmazlıklar kopukluklar olur, sonra orta yol da bulunur daha bile sağlam bağlar oluşur.. eminim baştan sona sen haklısındır ama erkeklerin bazı şeyleri anlaması dank etmesi zaman alıyor.. bebek işini de sal akışına bırak gitsin, ağzınızın tadi evinizin huzuru geri gelsin de
2 yıldır her hafta aynı şeyi konuşuyoruz desem?? Hatta annem, kendi kuzeni ve eşi defalarca konuştular ama olmuyor düzelmiyor bu durum. Deveyi güdemediğimize göre diyardan gidicez demek ki...Safak kac cnm. Ne zaman test yapilacak. Asil bu ay ben gebe kalirsam şok olur şokkkHastayiz bu ay, hastayiizz. Hic mi hic yapamadik Yarin yine hastane gunum, hayirli haber alirim insallah, cok korkuyorum kotu bisey cikacak diye. Rabbim tum iyi insanlara saglik, afiyet versin, hakkimizda hayirlisi olsun. R Random3 olur arada oyle seyler, hemen yelkenleri suya indirme. Konusur, anlasirsiniz, hersey yoluna girer. Boyle donemlerde ne istedigini bilmek ve karsi tarafa acik olmak lazim. Ama tane tane anlat, tekrar tekrar anlat, cunku nato kafa nato mermer oluyorlar cnm, gec anlayip cabuk unutuyorlar. Biz napiyoruz peki, tekrar tekrar bastan anlatiyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Eşim 30 yaşında 31 e gircek gencim ama işte üzülüyor insan hele de insanlar sende yokmuş bi şey diyince kafam atıyo hemde üzülüyorumKız senin için çok erken sakı pes etme yaşın çok genç üzme kendini. Bak benim yaş 37 eşim 40 hala deniyoruzmodunu düşürme sakın.
günaaydınnn bebiş bu galiba Bat yakındı dimi
27 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Günaydinnngünaaydınnn bebiş bu galiba Bat yakındı dimi
Ayyy aman AllahımmGünaydinnn
Yaaaa evet bat 5 mart bu erken test beni yaniltmiyorsa bebiş bu
kuzu sende mi yapacaktın bugün? batın kaçtıgünaaydınnn bebiş bu galiba Bat yakındı dimi
Bence 4 martsa bugun erken gebelik yapAyyy aman Allahımmo zaman kanıtlanmış ilk gebemiz sensin benimde 4 Mart bende yarın sabahtan erken gebelik yapacağım. Acaba normal test ile yapsam bugün de görebilir miyim
ayyyy hadi hayırlısı bakalım ..bekliyoruzAyyy aman Allahımmo zaman kanıtlanmış ilk gebemiz sensin benimde 4 Mart bende yarın sabahtan erken gebelik yapacağım. Acaba normal test ile yapsam bugün de görebilir mi
canımmmmm hayırlı olsun var barizGünaydinnn
Yaaaa evet bat 5 mart bu erken test beni yaniltmiyorsa bebiş bu
Yaptim testi negatifamin dileyen herkese inşallah
erken testim yok işte olsa ah, akşam alıp yarın sabahtan bende bi kontrol ederim,Bence 4 martsa bugun erken gebelik yap
Çok silik çıkıyor normal testle çıkmaz sanmıyorum
Adetin normal olanı 28 gün ile 35 gün arasında olmasıdır..Adet döngülerin hala düzenli ve normal 30 günün üzerinde olan herkesin yumurtlamasi o dönemlere denk geliyor biseye geç kalmiyorsun..Değerlendirmeniz gereken günler değişiyor..Hep diyorum 14 ile 21nci günleri, gün aşırı değerlendirin diye yumurtlama ne zaman olacağı belli değilkızlar selamlar, Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde bebek nasip etsin.
bişey sorucam, benim döngüm 26-27 gündü ama son birkac aydır bebek düşündüğümüz icin doktora gidiyorum catlatma ignesi progestan filan kullandıgım aylar 30-31 güne kadar cıktı. önceden yumurtlama günüm 13-14.günler olurdu ama bu ay (akıntıdan anlıyorum) 16-17. gün filan oldu, üstelik bu ay hiçbir ilac kullanmadım. yumurtlaması boyle olan varmı, bu sekilde olunca dollenme icin gec kalınıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?