Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakin ol enfeksiyon bazen oluyor işte karında beden var bilmiyorum ama bir kaç güne bata baktır değerin yükselememiştir bu u asla atlama

Zaten bu ay içimde bı heves yok heyecan yok. Hele bugün kendimi çok üzgün ve mutsuz hissediyorum. Test yapmak aklıma bile gelmiyor açıkçası
Niye öyle oldun kuzum yapma öyle hic birşey icin gec değil merak etme biz d pozitifleri görücez

Kızlar sizce sadece arı sütü mü yoksa arı sütü bal polen propolis karışımı mı etkili? Karışım alınca da yüzde 90 ı neredeyse bal içinde diğerlerinden fazla yok

Teşekkürler canım Motivasyonum hemen bitiyo kendimi abur cubur yerken buluyorum..Çok korkuyorum verdiklerimi geri alıyorum..İnş bu sefer bozmayacağım
Öyle oluyor canım ama bozsan bile devam et diyete en azından alsan bile geri dönmesi kolay kilolarda oluyorsun biraz aç biraz tok idare edeceğiz ama belki bu ay güzel haberler gelir ve doğumdan sonra artık hepsini verirsin

Tabi yükselir çok kişiye oldu bu bekle sen her iki güne 2 katı hadi bakalım 2 gün sonra teste
Allahım inşallah ya rabbim umarım her zaman tek duam tüm anne adaylarına anne olmak isteyen tüm bireylere evlat hasreti yaşatmadan evlat sahibi olmaları evlat hasreti çekenlerin de en kısa zamanda bebişlerine kavuşmasıdır

Kızlar sizce sadece arı sütü mü yoksa arı sütü bal polen propolis karışımı mı etkili? Karışım alınca da yüzde 90 ı neredeyse bal içinde diğerlerinden fazla yok
Ne için kullanacaksın hamile kalmak için ise ben o karışımı kullandım 1 ay ama hala tık yok malesef bi daha da almadım

Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Avokado değildir o bebektir bebek

Aktarın da önerisiyle ben karışımı da aldım, arısütünü da alıp içine ekledim.. gerçekten karışımdaki arısütü çok çok az..

hiç belli olmaz reddediyorum bu önermeni olmazsa da hayırlısı be kuzum, vakti var demekki diyeceğiz. hepimiz beklemedeyiz işte napacan.. sen üzme tatlı canını
Ben 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz
ay sen ne sabırlısın kıııız, 5 gün gecikme bekleme mi hiç benlik değil
Bir yanım bahar bahçe bir yanım ümitsiz İnşallah sizlerin dediği gibi olır canım çok sevinirim keşke inşallah
wala benim daha ilk deneme ayım her yanım bahar bahçe noluyosa bana sen de öyle ol kıızzzz regl olana kadar olursan duruluruz o zaman, olana kadar yyuuppiieeee

Kuzuumm bu ay 4 ya 5 tane yaptım bosaa gitti bugun karar aldım diğer aylar icin neyin sabrı yanii bir tane yapınca o da yetmedi olmadıkca patlattım bi test bi test daha

kızlar bende naturallen ballı karışım almıştım bugün elime ulaştı ama kullanayım mı kullanmayım mı çok kararsız kaldım ürünün resmini aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• indir.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…