- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.921
Hellocum gözüm üzerindeşu perşembeyi bi atlatalım sonra gelsin testler
Kuzular bekleyin bencede erken yapınca hepten enerjimizi kaybediyoruz sabredip beklemeye davet ediyorum siziNursum ben bat günümde test yapicamadet olmazsam tabi.
Aldığım testin üzerinde bat günü yapılır yazıyor
Zaten bu ay içimde bı heves yok heyecan yok. Hele bugün kendimi çok üzgün ve mutsuz hissediyorum. Test yapmak aklıma bile gelmiyor açıkçasıKuzular bekleyin bencede erken yapınca hepten enerjimizi kaybediyoruz sabredip beklemeye davet ediyorum sizi
Sakin ol enfeksiyon bazen oluyor işte karında beden var bilmiyorum ama bir kaç güne bata baktır değerin yükselememiştir bu u asla atlamaVücudum kırılıyor sırt ağrısından covid testi için gittim betada baktırdım 1.2 çıktı. Alttan ultrasonla baktı birde akıntı var ama enfeksiyon yok dedi idrarda temiz. Kanda enfeksiyon çıktı. Hafif bi antibiyotik verdi gebelikte kullanılan. İki üç gün sonra tekrar beta bakalım sol yumurtalıkta yumurtlama kisti gibi bir karartı var seçemedim dedi. Sinir oldum ya kafam karıştı. Neden kanımda enfeksiyon var onu bile bilmiyorum yani. Bende bilemedim dedi doktor
Niye öyle oldun kuzumZaten bu ay içimde bı heves yok heyecan yok. Hele bugün kendimi çok üzgün ve mutsuz hissediyorum. Test yapmak aklıma bile gelmiyor açıkçası
Bilmiyorum ki neden böyleyim. Aglayasim geliyor iki uc gündür sürekli. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımNiye öyle oldun kuzumyapma öyle hic birşey icin gec değil merak etme biz d pozitifleri görücez
İnşallah canımBilmiyorum ki neden böyleyim. Aglayasim geliyor iki uc gündür sürekli. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Normalde su an heyecan içinde bekliyor olmam gerekirdi. Hamilelik var mıdır onunla mi ilgilidir bilemiyorum. İnşallah diyelim tek sebep o olsunİnşallah canımbu aglama durumu diğer aylarda yoksa bebişten olabilir mi
İnşallah hepimizin yüzü Gülerİnşallah cnm İnşallah senin de bu ay yüzün güler
Öyle oluyor canım ama bozsan bile devam et diyete en azından alsan bile geri dönmesi kolay kilolarda oluyorsun biraz aç biraz tok idare edeceğiz ama belki bu ay güzel haberler gelir ve doğumdan sonra artık hepsini verirsinTeşekkürler canımMotivasyonum hemen bitiyo kendimi abur cubur yerken buluyorum..Çok korkuyorum verdiklerimi geri alıyorum..İnş bu sefer bozmayacağım
Allahım inşallah ya rabbim umarımTabi yükselir çok kişiye oldu bu bekle sen her iki güne 2 katıhadi bakalım 2 gün sonra teste
Ne için kullanacaksın hamile kalmak için ise ben o karışımı kullandım 1 ay ama hala tık yok malesef bi daha da almadımKızlar sizce sadece arı sütü mü yoksa arı sütü bal polen propolis karışımı mı etkili? Karışım alınca da yüzde 90 ı neredeyse bal içinde diğerlerinden fazla yok
Avokado değildir oinan varya en ufacık bir ağrım olmadı Avokado o kadar etkili yani kesinlikle gün aşırı bir tane tüketben ağrıdan hastanelik olanlardanım sen düşün. Bu ay gözlemlemeye devam ediyorum yarından itibaren 3 gün kalmış olacak az kaldı
Aktarın da önerisiyle ben karışımı da aldım, arısütünü da alıp içine ekledim.. gerçekten karışımdaki arısütü çok çok az..Kızlar sizce sadece arı sütü mü yoksa arı sütü bal polen propolis karışımı mı etkili? Karışım alınca da yüzde 90 ı neredeyse bal içinde diğerlerinden fazla yok
hiç belli olmaz reddediyorum bu önermeniBenden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.
Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.
ay sen ne sabırlısın kıııız, 5 gün gecikme bekleme mi hiç benlik değilBen 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz
wala benim daha ilk deneme ayım her yanım bahar bahçe noluyosa banaBir yanım bahar bahçe bir yanım ümitsizİnşallah sizlerin dediği gibi olır canım çok sevinirim keşke inşallah
Kuzuumm bu ay 4 ya 5 tane yaptım bosaa gitti bugun karar aldım diğer aylar icinhiç belli olmaz reddediyorum bu önermeniolmazsa da hayırlısı be kuzum, vakti var demekki diyeceğiz. hepimiz beklemedeyiz işte napacan.. sen üzme tatlı canını
ay sen ne sabırlısın kıııız, 5 gün gecikme bekleme mi hiç benlik değil
wala benim daha ilk deneme ayım her yanım bahar bahçe noluyosa banasen de öyle ol kıızzzz regl olana kadar olursan duruluruz o zaman, olana kadar yyuuppiieeee
Evet canım gebelik için. Yumurta kalitesini arttırıyormuşNe için kullanacaksın hamile kalmak için ise ben o karışımı kullandım 1 ay ama hala tık yok malesef bi daha da almadım
Bu ay ilk defa mı deniyceksin karışımı canımAktarın da önerisiyle ben karışımı da aldım, arısütünü da alıp içine ekledim.. gerçekten karışımdaki arısütü çok çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?