Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olursun inşallah güzel güzel şoklar olasın ben eğer görürsem idrar da kan testi verene kadar ne eşime ne aileme yine söylemem ilk siz kan testinden sonra emin olayım sonra eşim ve ailem
Valla bende öyle yapıcam ilk gebelik haberimi buraya yazacağım sonra eşime ve sonra aileye çünkü burada hepimiz bir birimizi heran her saniye umutla bekliyoruz eşler bile bir an unutuyorsa biz hep elimizde telefon birbirimize yazıyoruz

kızlar herkese merhaba benim ovulasyon testim ayın 21'inde pikti, 22'sinde de koyuydu, 23'ünde de silikleşti. ben hangi tarihten sonra 14 gün sayıcam 22'sinden mi 23'ünden itibaren mi
ya valla kafayı yedik iyice ha bi gün önce ha bi gün sonra dediğinizi duyar gibiyim ama nabıyım işte merak ediyorum on göre testlere başlıcam da :)

Ben 116 kilodan 66 kiloya kadar aralıklı oruç ve sporlar inmiştim canım kesinlikle en güzel zayıflama yöntemi aralıklı oruç yanında leslie zumba yürüyüş yaparsan kilolar hemencecik gider inşallah ama sonrası da sıkıntı tabi şimdi 6 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum ama hiç canım istemiyor bu ay hamile kalamazsam belki yumurtlamayı kolaylaştırır diye önümüzdeki ay spor ve diyete geri döneceğim

Sen hamile olabilirsin bi gidip kan ver değerin düşük bile çıksa haftaya yine verirsin büyük ihtimalle gebesin

Sen hamile olabilirsin bi gidip kan ver değerin düşük bile çıksa haftaya yine verirsin büyük ihtimalle gebesin
Vücudum kırılıyor sırt ağrısından covid testi için gittim betada baktırdım 1.2 çıktı. Alttan ultrasonla baktı birde akıntı var ama enfeksiyon yok dedi idrarda temiz. Kanda enfeksiyon çıktı. Hafif bi antibiyotik verdi gebelikte kullanılan. İki üç gün sonra tekrar beta bakalım sol yumurtalıkta yumurtlama kisti gibi bir karartı var seçemedim dedi. Sinir oldum ya kafam karıştı. Neden kanımda enfeksiyon var onu bile bilmiyorum yani. Bende bilemedim dedi doktor

Teşekkürler canım Motivasyonum hemen bitiyo kendimi abur cubur yerken buluyorum..Çok korkuyorum verdiklerimi geri alıyorum..İnş bu sefer bozmayacağım

Ay ağrısız adet için bende yiyim avokado agrin olmazsa yaz bana tabi insAllah olmazsın hamiş olursunda

Benimde ayın 21 pikti. 22 de çatlama oldu. Bence bir gün ile bişey farketmez hangisinden istersen :) bat 8 Mart benim. Herhangi bir belirtin var mı

Ay ağrısız adet için bende yiyim avokado agrin olmazsa yaz bana tabi insAllah olmazsın hamiş olursunda
inan varya en ufacık bir ağrım olmadı Avokado o kadar etkili yani kesinlikle gün aşırı bir tane tüket ben ağrıdan hastanelik olanlardanım sen düşün. Bu ay gözlemlemeye devam ediyorum yarından itibaren 3 gün kalmış olacak az kaldı

Kızlar sizce olmuş mu yoksa yakın mı ?

Eklentiler

• CDB90F00-6499-49EB-8CCA-CA997231F1B2.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…