- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.901
Bende öyle yapayım bana da bu şekilde daha uygun olacak sanırımMesela ben çalıştığım için evde daha rahat yaparım diye öğlen 16.00 da yaptım ..14.00 den itibaren sıvı bir şey içmedim etkilemesin diye
8 gün oldu yumurtlamadan sonra bel covid şüphesiyle gittim doktora o arada beta da baktırdım 1.2 çıktı. 9 şunat bat. Sizin kaç gün geçti. İdrarda mı kanda mı pozitif.Bendede aynı belirtiler vardı şuanlık pozitif gibi duruyor canım
Valla bende öyle yapıcam ilk gebelik haberimi buraya yazacağım sonra eşime ve sonra aileye çünkü burada hepimiz bir birimizi heran her saniye umutla bekliyoruz eşler bile bir an unutuyorsa biz hep elimizde telefon birbirimize yazıyoruzolursun inşallah güzel güzel şoklar olasınben eğer görürsem idrar da kan testi verene kadar ne eşime ne aileme yine söylemem ilk siz kan testinden sonra emin olayım sonra eşim ve ailem
İananki içim içim sığmıyor dayanamıyorum bekliyim diyorum olmuyor kuzum akşam vericem kanıdaKızzzz yol arkadaşımhani beklicektin ah ah seni öyle anlıyorum. Hadi güzel haberi kesinleştir de gel
Ben 116 kilodan 66 kiloya kadar aralıklı oruç ve sporlar inmiştim canım kesinlikle en güzel zayıflama yöntemi aralıklı oruç yanında leslie zumba yürüyüş yaparsan kilolar hemencecik gider inşallah ama sonrası da sıkıntı tabi şimdi 6 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum ama hiç canım istemiyor bu ay hamile kalamazsam belki yumurtlamayı kolaylaştırır diye önümüzdeki ay spor ve diyete geri döneceğimCanım 90 civarı kilom.Daha önce kilom yüzünden mi olmuyor diye düşünüyordum sonra benden çok yüksek kilolarda hamile kalanları görüp duyunca dedim demek ki başka bi sıkıntı var Rabbim ne zaman nasip ederse.Ben kendi düzenime devam etcem bebişim ne zman gelirse artık düşünüp stres yapmıycam.Senin nedir kilon?
Sen hamile olabilirsin bi gidip kan ver değerin düşük bile çıksa haftaya yine verirsin büyük ihtimalle gebesinKızlar merhaba. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım sat 7 şubat. Yumurtlama takibi de yaptım 20 şubatta pik gördüm değerlendirdik. 8-9 gün oldu yumurtlama olalı. Dün normal hayatıma devam ederken birden ateşim çıktı belim ağrıyor kısa süre geçiyor geri başlıyor kasığımda da ağrı var çok ağrıyor özele acile gideceğim. İlk gebeliğimde de böyle belim ağrımıştı sizce gebe olabilir miyim beta da baktırsam çıkar mı 8-9 günde. Yada enfeksiyon falan geçiriyorum bilemedim yani. Fikirlerinizi yazar mısınız. Salgın falan mı var acaba.
Ben kullandım 3 ayArkadaşlar doktor bu ay ilacımı değiştirdi letu verdi kullanan oldu muMavigrill
Vücudum kırılıyor sırt ağrısından covid testi için gittim betada baktırdım 1.2 çıktı. Alttan ultrasonla baktı birde akıntı var ama enfeksiyon yok dedi idrarda temiz. Kanda enfeksiyon çıktı. Hafif bi antibiyotik verdi gebelikte kullanılan. İki üç gün sonra tekrar beta bakalım sol yumurtalıkta yumurtlama kisti gibi bir karartı var seçemedim dedi. Sinir oldum ya kafam karıştı. Neden kanımda enfeksiyon var onu bile bilmiyorum yani. Bende bilemedim dedi doktorSen hamile olabilirsin bi gidip kan ver değerin düşük bile çıksa haftaya yine verirsin büyük ihtimalle gebesin
Teşekkürler canımBen 116 kilodan 66 kiloya kadar aralıklı oruç ve sporlar inmiştim canım kesinlikle en güzel zayıflama yöntemi aralıklı oruç yanında leslie zumba yürüyüş yaparsan kilolar hemencecik gider inşallah ama sonrası da sıkıntı tabi şimdi 6 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum ama hiç canım istemiyor bu ay hamile kalamazsam belki yumurtlamayı kolaylaştırır diye önümüzdeki ay spor ve diyete geri döneceğim
İnşallah kuzum yAMübarek gecede tutunmuştur inşallah canım
Tabi yükselir çok kişiye oldu bu bekle sen her iki güne 2 katıKızlar beta hcg sonucum çıktı 2,5 ben bune ne yormalıyım negatif mi yükselir bi adet güm 3 Mart @dceke @papatyamvebenMavigrill @Selizay @Sasa234
Ay ağrısız adet için bende yiyim avokado agrin olmazsa yaz bana tabi insAllah olmazsın hamiş olursundaişte o bariz belirti 2 gün süren beyaz akıntıydı ona göre değerlendirmiştim ve hayatımda acısız yaşadığım ilk adetim olacak onu da bugün çözdüm bu ay düzenli yediğim avokado dan bence.
Tabi Allah'tan ümit kesilmez yarın ve sonraki günde test yapar beklerim artık, hayırlısı
Evet senle konuşmuştuk doktorum banada letu verdi ama senle ben dışında kullanaman olmamaış galiba birde doktorum bana multifolüküler yapıda yumurtalıkların dedi canım sıkıldıBen kullandım 3 ay
Benimde ayın 21 pikti. 22 de çatlama oldu. Bence bir gün ile bişey farketmez hangisinden istersen :) bat 8 Mart benim. Herhangi bir belirtin var mıkızlar herkese merhaba benim ovulasyon testim ayın 21'inde pikti, 22'sinde de koyuydu, 23'ünde de silikleşti. ben hangi tarihten sonra 14 gün sayıcam 22'sinden mi 23'ünden itibaren mi
ya valla kafayı yedik iyice ha bi gün önce ha bi gün sonra dediğinizi duyar gibiyim ama nabıyım işte merak ediyorum on göre testlere başlıcam da :)
inan varya en ufacık bir ağrım olmadı Avokado o kadar etkili yani kesinlikle gün aşırı bir tane tüketAy ağrısız adet için bende yiyim avokado agrin olmazsa yaz bana tabi insAllah olmazsın hamiş olursunda
Hellocum gözüm üzerindeBenimde ayın 21 pikti. 22 de çatlama oldu. Bence bir gün ile bişey farketmez hangisinden istersen :) bat 8 Mart benim. Herhangi bir belirtin var mı
Nursum ben bat günümde test yapicamHellocum gözüm üzerindeşu perşembeyi bi atlatalım sonra gelsin testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?