- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.941
sanki sende erken test vardıe diye hatırlıyordım pardon kuzu o halde şunun şurasında 8 günNursum ben bat günümde test yapicamadet olmazsam tabi.
Aldığım testin üzerinde bat günü yapılır yazıyor
doğru diyorsun Oznurcum da ben sabredebilenlerden maalesef değilim en azından 3 gün kala mutlaka yaparım ki benim 4 MartKuzular bekleyin bencede erken yapınca hepten enerjimizi kaybediyoruz sabredip beklemeye davet ediyorum sizi
Erken test diye aldım eczacı yanlış bişey vermiş. Predictor express diye bı test. Bat günü yapılan biseymis. Aynen az kaldı varsa da yoksa da artık. Bu ay yoksa önümüzdeki ay denemeyi düşünmüyorum.sanki sende erken test vardıe diye hatırlıyordım pardon kuzu o halde şunun şurasında 8 gün
Kuzum beklenmiyor zaten bizim kafalar orda oldugu icin ama ben bu ay agzımın payı aldım iyicedoğru diyorsun Oznurcum da ben sabredebilenlerden maalesef değilim en azından 3 gün kala mutlaka yaparım ki benim 4 Mart
hahahaAvokado değildir obebektir bebek
Sizin bat geçmiş miydi? Pozitifim demiştiniz. Hayırlı olsun sağlıcakla gelir inşallahSakin ol enfeksiyon bazen oluyor işte karında beden var bilmiyorum ama bir kaç güne bata baktır değerin yükselememiştir bu u asla atlama
sal kendini bide öyle deneErken test diye aldım eczacı yanlış bişey vermiş. Predictor express diye bı test. Bat günü yapılan biseymis. Aynen az kaldı varsa da yoksa da artık. Bu ay yoksa önümüzdeki ay denemeyi düşünmüyorum.
Olabilir canım o regl gelene kadar ümitlerimizi yitirmemeliyizhahaha3 test yaptım biri erken gebelik(bugün yaptım) 3 ü de negatif sence bebek mi.
adet olduğum müddetçe üzülürüm ama ümidimi kaybetmeden yoluma bakarım ben kuzım Allahın izniylehiç belli olmaz reddediyorum bu önermeniolmazsa da hayırlısı be kuzum, vakti var demekki diyeceğiz. hepimiz beklemedeyiz işte napacan.. sen üzme tatlı canını
ay sen ne sabırlısın kıııız, 5 gün gecikme bekleme mi hiç benlik değil
wala benim daha ilk deneme ayım her yanım bahar bahçe noluyosa banasen de öyle ol kıızzzz regl olana kadar olursan duruluruz o zaman, olana kadar yyuuppiieeee
ya kuzumm yapma böyle hiç düşünmemeye çalış adetin gecikince test yap hiç takmamaya çalış çünkü takınca olumsuz sonuç çıktığında yıkılıyoruz kıyamam sana bende 3 aydır düşüşteydim psikolojik olarak bu ay saldım olursa olur olmazsa evlat edinicem napayımZaten bu ay içimde bı heves yok heyecan yok. Hele bugün kendimi çok üzgün ve mutsuz hissediyorum. Test yapmak aklıma bile gelmiyor açıkçası
O olabilir bak aşılama olacaktım femera kullandım 2 yumurtam gelişti ikisi de aynı boyuttaydı ikisi de çatlamıştıEvet canım gebelik için. Yumurta kalitesini arttırıyormuş
valla öyle diye diye yarın da erken test yapacağım bakalımOlabilir canım o regl gelene kadar ümitlerimizi yitirmemeliyiz
açıkcası negatifleri gördükçe olumsuzluğa yavaş yavaş alışıyor bana diğer şekilde daha çok koyuyorKuzum beklenmiyor zaten bizim kafalar orda oldugu icin ama ben bu ay agzımın payı aldım iyiceo yuzden diyorum size de erkenden moral bozmamak için
ben bat' 6 gün kala teste başlarım kızımadet olduğum müddetçe üzülürüm ama ümidimi kaybetmeden yoluma bakarım ben kuzım Allahın izniyle
Yarın yine test yaparımÖznura sen öyle diyorsun da sende bat öncesinde yapmıyorsun bana da sen sabırlı geliyorsın bizim durum beterin beteri şeklinde oldu
kuzu eczaneden değiştir bence onların hatasıysaErken test diye aldım eczacı yanlış bişey vermiş. Predictor express diye bı test. Bat günü yapılan biseymis. Aynen az kaldı varsa da yoksa da artık. Bu ay yoksa önümüzdeki ay denemeyi düşünmüyorum.
şaka bir tarafa kuzum da sen sen ol 4 gün öncesi paranı boşa çöpe atma test yapma zaten erken testler bile 4 güne kadar ancak biliyor gerisi hikaye. Bazı şanslı kadınlarımız var oda çok çok azı erken bir hafta kala anca öğrenmişler. 4 gün sonra gerekirse her gün test yapben bat' 6 gün kala teste başlarım kızımnerden çıkardın yapmayacağımı
Alali 3 ay oldu kullanmak nasip olmadıkuzu eczaneden değiştir bence onların hatasıysa
iyisini vermiş biraz pahalıdır ama 1 dk da sonuç verir ve güvenebilirsin o testeErken test diye aldım eczacı yanlış bişey vermiş. Predictor express diye bı test. Bat günü yapılan biseymis. Aynen az kaldı varsa da yoksa da artık. Bu ay yoksa önümüzdeki ay denemeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?