- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.141
Merhabalar ben 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum 1 düşük yaşadım aranıza yeni katıldım bat 22 mart
Gece gece yüzüm güldü sanki kendi testim gibi hayırlı olsun canım Allah isteyen tüm kadınlara o iki çizgiyi görmeyi nasip etsinKızlar baştaki öğlen yaptığım erken test,dayanamadım klasik ucuzlardan da denedim sonuç bu
Bende 26sında oldum iğne benim ateş basmam yok ama bugün öğlene kadar şiddetli bir kasık ağrım oldu öğleden sonra hafifledi ben iğne günü ile beraber 3 gün değerlendirdim yarın ara vercem sonra gün aşırı devam etcemCanım kızlar nasılsınız? Ben bugün saat 13.05te ilk defa çatlatma iğnemi oldum, bata kadar estrofem kullan dedi.Vücudum cayır cayır yanıyorsağda 25 mm solda 20 mm yumurta var, önceden daha çoktu baskın olmayanlar erimiş. Bugünlerde iğne olanlar ses edin beraber bekleyelimm
Tek belirtim adetten 10 gün sonra lekelenmem oldu,bide hafif göğüs sızım oldu başka da ne kaşık ağrısı ne hiç bişey olmadıYaaa harikaaamaşallah ya benimde içimi açtınız.belirti varmı kuzum.
Bat ne zaman
Kurban olduğum Rabbim bu hissi yaşamak isteyen kim varsa nasip etsin inşallahGece gece yüzüm güldü sanki kendi testim gibi hayırlı olsun canım Allah isteyen tüm kadınlara o iki çizgiyi görmeyi nasip etsin
Hoşbuldum
Canım tekrar atar mısın tesleriniTek belirtim adetten 10 gün sonra lekelenmem oldu,bide hafif göğüs sızım oldu başka da ne kaşık ağrısı ne hiç bişey olmadı
Evet salya sümük ağlıyorum şuan ve hepinize dua ediyorum Rabbim bana da şişende sağlıkla nasip etsin
Kan verince yaz canımm bizedeTek belirtim adetten 10 gün sonra lekelenmem oldu,bide hafif göğüs sızım oldu başka da ne kaşık ağrısı ne hiç bişey olmadı
O zaman hamişsin kuzumEvet hemen çıktı canım bide ben gözle pembe çizgi görüyorum
Aynı benimkinde bu şekilde çıktı canım inşallah vardırBuda testin sonraki görünümü
Eki Görüntüle 3015914
İnşallah canım sizin bu güzel yorumlarınız bile beni mutlu ediyorO zaman hamişsin kuzumbence git kan ver sağlıkla hayırlı uğurlu olsun
Canım tekrar atar mısın teslerini
İnşallah canım güzel haberlerini alırızKızlar şimdi kan verdim sonucu bekliyorum atarım size dua edin banada
Canım tekrar atar mısın teslerini
Senin batına kac gün var canımAynı benimkinde bu şekilde çıktı canım inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?