- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.161
Normalde 6 gün var ama erken yumurtlamam oldu die 3 gün ver canımSenin batına kac gün var canım
Yumurtlama canım çok güzel yumurtlaman olmuş çatlayana kadar günlerini değerlendirKızlar bı yumurtlama olmuş mu demek oluyor ilk defq bu ay ovulasyonla takip etmeye çalışıyorum hergün aynı saatte yaptım
Yaz kuzum mutlakaKızlar şimdi kan verdim sonucu bekliyorum atarım size dua edin banada
Çok sağol canımOlmaz.kuzum bana aşılama sonrası parol vermişti doktor
Benimde 3 günüm var canım hayırlısı bekliyoruz haberiniNormalde 6 gün var ama erken yumurtlamam oldu die 3 gün ver canım
Ovülasyon testi ile takip ettin mi canım? İnşallah güzel haberler alalımBende 26sında oldum iğne benim ateş basmam yok ama bugün öğlene kadar şiddetli bir kasık ağrım oldu öğleden sonra hafifledi ben iğne günü ile beraber 3 gün değerlendirdim yarın ara vercem sonra gün aşırı devam etcem
Yazıcam aşkım çok heyecanlıyım yaa benYaz kuzum mutlaka
Sen kan verdin mi canımBenimde 3 günüm var canım hayırlısı bekliyoruz haberini
Yok canım ben bat günümü bekliyorumSen kan verdin mi canım
Bende sizinle.heycanla.bekliyorum Rabbim yüzünüze baksın bebeklerinize kavuştursunYazıcam aşkım çok heyecanlıyım yaa ben
Ben dayanamadım sen bekleYok canım ben bat günümü bekliyorumbiraz daha sabredecem
Amin cümlemizi inşallahBende sizinle.heycanla.bekliyorum Rabbim yüzünüze baksın bebeklerinize kavuştursun
Eminim sen tüm kapıları zorluyorsun canım.. umarım bir yol bulursunuz ve bu günler geride kalır. İki insan da bir araya kolay gelmiyor, hele yuva kurmak ne kadar zor.. insallah çözümlenir herşey
O zaman iyi haber vereyim kızçelerimeInsallah iyiye evrilir cnm. Benim esimde de kriz yonetimi sifir. Kilitleniyor resmen, bizde de monolog oluyor yani. Ben sinirliysem susuyor da susuyor. Bi yerden sonra da ben kilitliyorum kendimi. Sonra konusmak istese de bana ulasamiyor, ben iptal. 10 yilda kismen ogrenebildik, o noktaya gelmesin diye ikimizde cabaliyoruz ama 1 ileri 2 geri yani. Senin tavrin herseye yon verecektir
5
Tamam canımBen dayanamadım sen bekle
Hadi bakalım yazarsın sende canımTamam canımcarşamba test cuma kan veririm dayana bildiğim yere kadar
Haber veririm canım bende seni bekliyorum acaba saat kaç gbi çıkarHadi bakalım yazarsın sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?