Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
250 vuruldum ben. Amh dusuk bende. Tek yumurta gelişti malesef. Drum riske atmak istemedi. En son 20 mm oldugunda catlatma ignesi oldum. Ertesi gun toplamaya gidecektim ki supriz kovit pozitf
Bende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuştur olmazsa devam etmicem tedaviye çok pahalı bu iğneler malesef

Kaç mm kadar büyüdü yumurtan canım kaç gün kullandın
Ben aşılama öncesi fazla sayıda yumurta büyütmek için kullandım. İğnesiz ilaçsız da her ay bir yumurtam büyüyordu.
Reglin 2. günü başladım 7 gün kullandım, 75 lik iğneler şeklinde. 2 yumurtayı 20mm, 1 yumurtayı da 17mm e büyüttü. Doktor iğneye iyi tepki verdi dedi..
Senin durumun ne peki? Başladın mı?

Bende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuştur olmazsa devam etmicem tedaviye çok pahalı bu iğneler malesef
Büyümüştür canım merak etme.. yüksek doz çok pahalıya geliyor haklısın bence yarın çatlatma yaparlar

Ben beklemedeyim cuma günü kanda beta 2 çıkmıştı, bugünde regli olacak gibi ağrım var ama kırmızıları görmeden unut hep var
Test yokmu kız ben snein yerinde olsam sabırsızlıktan yapardım inşALLAH kırmızıları görmezsinde bir bebiş haberide senden alırızzz

Benim 6 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…