- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.581
Bende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuştur250 vuruldum ben. Amh dusuk bende. Tek yumurta gelişti malesef. Drum riske atmak istemedi. En son 20 mm oldugunda catlatma ignesi oldum. Ertesi gun toplamaya gidecektim ki supriz kovit pozitf
Benim de öyle baş ağrısı dışında bişeyim yok,o da günlük hayatta da olan bişeyBen teste göre hamileyim ama belirtim yok
Gozunuzaydin sağlıkla gelsin insAllah bebiş bizede dua etBen teste göre hamileyim ama belirtim yok
Kurban olduğum Allah muradını versinİnsAllahiki senelik hasretim biter Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hahahaha buda jyiydi =)Ahahha
Olmazsın testlerinde hep ikinci cizgi var
Ayrıca olursada saklaya bildigin kadar sakla bacım
Ben aşılama öncesi fazla sayıda yumurta büyütmek için kullandım. İğnesiz ilaçsız da her ay bir yumurtam büyüyordu.Kaç mm kadar büyüdü yumurtan canım kaç gün kullandın
Büyümüştür canım merak etme.. yüksek doz çok pahalıya geliyor haklısınBende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuşturolmazsa devam etmicem tedaviye çok pahalı bu iğneler malesef
aminnn inşallah benim için çok erken gerçi ama bat ları yaklaşanlar inşallah topiği görürler sonra sıra bizlere gelirAy kızlar belirti olmasada insaAllah hamileyizdir hayırlısıyla
Test yokmu kız ben snein yerinde olsam sabırsızlıktan yapardımBen beklemedeyimcuma günü kanda beta 2 çıkmıştı, bugünde regli olacak gibi ağrım var ama kırmızıları görmeden unut hep var
Tesekkür ederim canm batıma 2 gün var inşallah hepinize nasip etsinGozunuzaydin sağlıkla gelsin insAllah bebiş bizede dua etadet tarihin ne zamandi
Benide aranıza ekleyinn ama tabi benim bu pazar yapma gibi bir isteğim oluştuBence de birlikte yapalım kızlar. Bat günü adet olmazsak yapiyoruz inşallah,
Benim 6 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Tamam çok istiyorsan seni öncü birlik sayalımBenide aranıza ekleyinn ama tabi benim bu pazar yapma gibi bir isteğim oluştu
Darısı bize insBatıma 2 gün var canım dünde yapmıştım ama daha silik ti bugun daha net belli
Kaç senin betaYükselir demi
Hadi ya kan verdin miAa benim de 5 gün var bat a,bende regl sonrasında hamile kaldım sanırım çizgilerin rengi bile aynı
Benim 8 mart cuma günü betam 0.5 çıktı demiştim hiiiccccc belirtim yok sadece az akıntıKizlar bat 8 Mart olanlar bı belirtiniz var mı. Test yapaniniz var mı. @Mucize1357 @Eflatun1Kelebek
Benimde cuma 0.5 çıkmıştıBen beklemedeyimcuma günü kanda beta 2 çıkmıştı, bugünde regli olacak gibi ağrım var ama kırmızıları görmeden unut hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?