- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.621
çok az arada kasıkta agrı oluyor batma gibi seğirme gibi, dün akşam baş ağrım vardı, az da akıntım var ama bunlar belirti mi emin değilim yoksa ben mi öyle olmasını istiyorum :)
Söyledim. Yaptırdım test 1.20 çıktı ama bat a 10 gün varGebelik testi neden yaptırmadın hastanedeymissin gebe olma ihtimalim var deyip test isteseydin
kesinlikle zaman da geçmiyor hayırlı sonuçlar alalım :)Bı an diyorum ki tamam hamileyim kesin. Sonra hemen modum düşüyor yok neerrdeeee diyorumsıyırmadan bat tarihi gelse artık
Geçen ay bir sürü belirti siralamistimçok az arada kasıkta agrı oluyor batma gibi seğirme gibi, dün akşam baş ağrım vardı, az da akıntım var ama bunlar belirti mi emin değilim yoksa ben mi öyle olmasını istiyorum :)
Bence beklemelisin canım az daha sabret lütfenBiraz önce doktor allıanza yazdım batıma 1 hafta var kan testi yaptırsam çıkarmı diye çıkar dedi ama bilemedim ya erken geliyo hala banaEflatun1Kelebek H Hello Kity
Haftasonuna kadar bekleyelim bakalımBence beklemelisin canım az daha sabret lütfen
Yumurtlama 20 subat tanilmus canim bende enfeksiyon vardi o yüzden tahlil verdik o arada beta da baktirdimBendekiler de belirti sayılır mı bilmiyorum. Adet öncesi olan şeyler de olabilir. Yumurtlama erken oldu galiba cuma test yaptığına göre. Hayırlısı olsun hakkımızda canım ,
Yyaaa ne güzel maşallah kaçıncı gunde verdinizEvet 22 çıktı
Kanda 1 hafta kala çıkar mı onu bilmem canım.İçim rahat etsin diyorsan bi baktırBiraz önce doktor allıanza yazdım batıma 1 hafta var kan testi yaptırsam çıkarmı diye çıkar dedi ama bilemedim ya erken geliyo hala banaEflatun1Kelebek H Hello Kity
Amin canım inşallahAyyy hayırlısıyla inşallah kırmızıları görmeyelimde pozitif haberleri bizde verelimvalla test konusunda geçen ay çok hevesliydim, 7 gün kala başladım 4 gün erken regli oldum. bu ay da cuma bir cesaret kanda baktırdım çıkmayınca korkuyorum açıkçası
Valla normalde hiç umudum olmazdı ama burda daha düşük değerle pozitif haberi verenler olduğunu görünce, insanın kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmemesi gerektiğini gördüm, inşallah hayırlısıyla bizde veririz güzel haber
Yok yok korkma bir cesaretle yapta gel hem pozitif olma ihtimali yüksek önceden 2.5 çıktıysa
Telefonu elime alınca ne ınstangram ne Twitter direk kendimi burda buluyorumMart geldi merak içindeyim kimden güzel haberler duyucaz bakalım
Güzel haberleri paylaşacağız Allah'ın izniyle merak etmeHaftasonuna kadar bekleyelim bakalım
Geçmiş olsun canım benimde 21 subatti yumurtlamaYumurtlama 20 subat tanilmus canim bende enfeksiyon vardi o yüzden tahlil verdik o arada beta da baktirdim
Günümün gelmesini bekliyorumHadi ya kan verdin mi
Yani doktor çıkar diyo ama internet sitelerinde 4 5 gün kala yazıyo bilemedim en iyisi beklemekKanda 1 hafta kala çıkar mı onu bilmem canım.İçim rahat etsin diyorsan bi baktır
İnşallah ağzından bal damlıyoGüzel haberleri paylaşacağız Allah'ın izniyle merak etme
Eğer ki gebelik varsa ve düzenli yükseldi ise çıkar canım. Kaset testte 20 üzerini gösteriyor. Kaset testte bile görebilirsiniz.birde 2 günde yaklaşık 2 kat artıyor ya değer, cuma günü 2 çıkmıştı, 2 kat artışa göre hesapladığımda perşembe 16 cumartesi 32 oluyor. kaset testte çıkmaz dimi? ben erken gebelik testi mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?