- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.601
Olmustur bence. Benm ilk randevuda 11 mmdi. Sonra 14Bende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuşturolmazsa devam etmicem tedaviye çok pahalı bu iğneler malesef
15 mm den sonra benim 18 oldu. Bir sonraki kontrolde de 20mm..bu yola cikmissin en azindan bu seferlik vazgecme. birden de buyuyebilir yumurta. Gonal f yaninda baska bir ilac verdimi dr. Evet pahali gecen ay bende cok harcama yaptım git gel bazen kaliyordum yasadigim sehir baska. otel de masrafli oluyordu. ilac vitamin takviye muayene derken cok harcama yaptim. Sağlık olsun yinede sonu guzel olsun.Bende 225 vuruldum iki gün yarın kontrol var. En son 14-15 mm idi yumurta. İnşallah 18 mm olmuşturolmazsa devam etmicem tedaviye çok pahalı bu iğneler malesef
Bendekiler de belirti sayılır mı bilmiyorum. Adet öncesi olan şeyler de olabilir. Yumurtlama erken oldu galiba cuma test yaptığına göre. Hayırlısı olsun hakkımızda canım ,Benim 8 mart cuma günü betam 0.5 çıktı demiştim hiiiccccc belirtim yok sadece az akıntı
Evet 22 çıktıKan verdinmi
Ben bat günü yapicam inşallah. Benden önce başka öncü varsa alalım sahalaraH Hello KityPapatyamelo Eflatun1Kelebek
ay yapın da gönlümüz şenlensinsiz öncü olun sıra bize de gelsinnnn
Ayyy hayırlısıyla inşallah kırmızıları görmeyelimde pozitif haberleri bizde verelimTest yokmu kız ben snein yerinde olsam sabırsızlıktan yapardıminşALLAH kırmızıları görmezsinde bir bebiş haberide senden alırızzz
Valla normalde hiç umudum olmazdı ama burda daha düşük değerle pozitif haberi verenler olduğunu görünce, insanın kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmemesi gerektiğini gördüm, inşallah hayırlısıyla bizde veririz güzel haberBenimde cuma 0.5 çıkmıştı
Ayy inşallah canım inşallahBüyümüştür canım merak etme.. yüksek doz çok pahalıya geliyor haklısınbence yarın çatlatma yaparlar
Canım benimki çok karışık ya. İlkten femara verdi işe yaramadı bende sonra fostimon iğne 150 ml 4 gün boyunca kullandım rahim çok güzel kalınlaştı ama yavaş büyüyordu. Dün gonalf geçtik 225 vuruldu bugünde kendim vurdum ama inanılmaz yan etkilerini yaşıyorum. Bugün adet başlangıcından itibaren 19. Günüm. Yarın 20 olucak. Eğer işe yaramamışsa devam etmicem artık hazırlıksız yakalandık bu ay, femara hemen hemen herkeste işe yarıyor bende öyle olurum sandım. Herşey yarın belli olacakOlmustur bence. Benm ilk randevuda 11 mmdi. Sonra 14
15 mm den sonra benim 18 oldu. Bir sonraki kontrolde de 20mm..bu yola cikmissin en azindan bu seferlik vazgecme. birden de buyuyebilir yumurta. Gonal f yaninda baska bir ilac verdimi dr. Evet pahali gecen ay bende cok harcama yaptım git gel bazen kaliyordum yasadigim sehir baska. otel de masrafli oluyordu. ilac vitamin takviye muayene derken cok harcama yaptim. Sağlık olsun yinede sonu guzel olsun.
İNŞALLAH canım siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzTamam çok istiyorsan seni öncü birlik sayalıminşallah pozitif görürsün de bize de umut olursun
İnşallah pozitifleri görürüzdee ben pazar günü yapmayı düşünüyorumH Hello KityPapatyamelo Eflatun1Kelebek
Yok yok korkma bir cesaretle yapta gel hem pozitif olma ihtimali yüksek önceden 2.5 çıktıysaAyyy hayırlısıyla inşallah kırmızıları görmeyelimde pozitif haberleri bizde verelimvalla test konusunda geçen ay çok hevesliydim, 7 gün kala başladım 4 gün erken regli oldum. bu ay da cuma bir cesaret kanda baktırdım çıkmayınca korkuyorum açıkçası
Valla normalde hiç umudum olmazdı ama burda daha düşük değerle pozitif haberi verenler olduğunu görünce, insanın kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmemesi gerektiğini gördüm, inşallah hayırlısıyla bizde veririz güzel haber
Bu tedavi tup bebek icin degil icin. Asilama falan mi diyeceğim ama 20.gun dedin canin anlayamadim benCanım benimki çok karışık ya. İlkten femara verdi işe yaramadı bende sonra fostimon iğne 150 ml 4 gün boyunca kullandım rahim çok güzel kalınlaştı ama yavaş büyüyordu. Dün gonalf geçtik 225 vuruldu bugünde kendim vurdum ama inanılmaz yan etkilerini yaşıyorum. Bugün adet başlangıcından itibaren 19. Günüm. Yarın 20 olucak. Eğer işe yaramamışsa devam etmicem artık hazırlıksız yakalandık bu ay, femara hemen hemen herkeste işe yarıyor bende öyle olurum sandım. Herşey yarın belli olacak
Bat günü yapmayı düşünüyorum canımİNŞALLAH canım siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Şuan iş yerindeyim yarın sabah yapıp atarım burayaYok yok korkma bir cesaretle yapta gel hem pozitif olma ihtimali yüksek önceden 2.5 çıktıysa
Hahahah aynı benBat günü yapmayı düşünüyorum canıminşallah dayanabilirim. Kaç gündür içimden test yapmak filan gelmiyordu ama pozitif testleri gördükçe heveslendim bende
Hadi bakalımŞuan iş yerindeyim yarın sabah yapıp atarım buraya
Hadi bakalım inşallah sendende hayırlı haberler alırız bende pazar yapıcambenimde bat 8 mart gözüküyo 5inde yani cumartesi günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. benim evde gebelik testi çok reglim erkenden geldiği için hiç kullandırmıyo beni zarara sokmuyor sağolsun ahahahha
cumartesiye kadar lekelenmem başlamazsa yapıcam bakalım :)
Bende Bat günü yaparım yada geçinceH Hello KityPapatyamelo Eflatun1Kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?