- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.681
o zaman geç döllenmemi olur kuzum pekiEğer gebelik değilde yumurtlamaysa adetin gecikir yine bu ay canım ama sen her ihtimale karşı değerlendir yine yumurtlamaysa hala şansın var demektir
Canım çook hayalet bı çizgi var sankiKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
Adetin ne zaman oluyor peki 14 gün sonra mı ?geç yumurtlamamı hiç dikkat vermemiştim kuzu ben ovü testleri kullanmadan adetten sonra 15-20 günleri arasında beyaz akıntım olır genelde o zaman değerlendiririm
ben göremedimKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
bugün 13. gün dün akşam dayanamayıp evde 1 testim vardı bakiyim dedim . bu akşam erken gebelik testi alim diyorum yarın sbah 14.gün oluyorCanım çook hayalet bı çizgi var sankiçatlatma ignesimi oldun sen bugün kaçıncı günü iğnenin
Ben ekran ışığını açınca gördüm hafif.. ilk idrarla yapmadın di mi canım? Sabah tekrarla istersenKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
evet genelde 14 gün sonraAdetin ne zaman oluyor peki 14 gün sonra mı ?
Ama çok erken yaptirmissin testi. Bence çok normal çıkmamasıBakalim bebis varmi bu ay betadan umut yok ama
yok canım akşam saatinde yaptım.Ben ekran ışığını açınca gördüm hafif.. ilk idrarla yapmadın di mi canım? Sabah tekrarla istersenhadi beniştir inşallah
Hadi insAllah yazarsın test yapınca benimde çatlamadan sonra 9. günüm bugün test yapmıyorum iğnenin etkisi geçmemiştir dahabugün 13. gün dün akşam dayanamayıp evde 1 testim vardı bakiyim dedim . bu akşam erken gebelik testi alim diyorum yarın sbah 14.gün oluyor
En erken bat tarihinde yap canım daha erken öğrenenlerdede var 12. Günde falan ama tavsiye edilen 14Teşekkürler. Gebelik olmuşsa eğer kaçıncı gün kaset test yapmalıyım
Bende göremedim sanki canımKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
Canım yumurtan belli bir olgunluğa erişince tuplerine düşüyor buna yumurtalama veya çatlama diyorlar eğer yumurta tüplere düştüğünde spermle karşılaşırsa gebelik oluşuyor..Her ay 1 adet yumurta olgunluğa ulaşıp tuplere düşüyor bu bir ay sağdan bir ay soldan oluyor..O yüzden gebelik için yumurtlama günün, öncesi ve sonrası önemli yanı eşin saglikliysa 3 gün değerlendirilmesi gerek eğer değilse 1 gün aralıklarla değerlendirilmesi gerek ama yumurtlama günü ve öncesi muhakkak olmalı çok önemli o günler..
Giremedim siteye ancak cevap yazıyorum o yüzden. Çok teşekkür ederim açıklamaların için :)Değerlendirmen gereken günlere gelince eğer adetin 28 ile 35 gün arasında oluyorsa 14.ncu gün ile 21.nci gün arasını 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde değerlendirin buna gün aşırı ilişki denir..
Misal ; sen 1 Martta adet oldun, senin 14.ncu günün adetin başlangıcından itibaren ayın 14 üne yani 14 Marta tekabül eder..değerlendirmeniz gereken günler 12 14 16 18 20 dir. Bu şekilde yaparsan bı sorun yoksa Allah'ın izniyle olur. Adetin ilk gününü baz al 14.ncu gün ve 21.nci gün arasını gün aşırı değerlendirin adetlerin çok duzensizse doktor yardımı alabilirsin
ben 12. güne kadar zor sabrettim :) yarın sabah erken gebelik testi yapıcam atarım burayada hayırlı olsun inşallahhHadi insAllah yazarsın test yapınca benimde çatlamadan sonra 9. günüm bugün test yapmıyorum iğnenin etkisi geçmemiştir daha
Instagramda bi negatif fotoğraf filtresi var onunla da çekmeyi denesene o daha iyi belli edebilirKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
İçini açıp ışık tutarak at bakalım daha net belli olur olup olmaması
Yok geç döllenme değil ama şimdi sıfırdan sayarsın bi 14 gün sonra adet olacak gibio zaman geç döllenmemi olur kuzum peki
bende görmeye çalışınca kör oluyorum zaten canımBende göremedim sanki canım
testim evde işten çıkınca hemen dener bakarım canımm.Instagramda bi negatif fotoğraf filtresi var onunla da çekmeyi denesene o daha iyi belli edebilir
Ben ovülasyon testlerime böyle bakıyorum bazen C çizgisiyle aynı koyulukta mı diye, aşağıya örnek koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?