- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.701
Yok yok canım tüp bebek aşılama falan değil. Ben doğal yoldan üçüzlere hamile kaldım ama ikisi boştu yani boş gebelik oldu diğer kese de bozudlu ve kayboldu kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorumda bir daha gebelik düşündüğünde planlı yapalım dedi yumurta takibiyle. Adetin 2. Günü femara başlattı ama işe yaramadı, sonra 4 gün fostimon iğne kullandım ama yavaş gelişiyordu sonra gonalfe geçtik. Yarın kontrolüm var. Özet geçtim kısaca, bu arada adetlerim çok düzensizdir çok geç adet olurum ve bu son iki senedir böyle. Hormonlar temiz, ultrasonda pco görünümü de yok.Bu tedavi tup bebek icin degil icin. Asilama falan mi diyeceğim ama 20.gun dedin canin anlayamadim ben
Çok sağ olunEn erken bat tarihinde yap canım daha erken öğrenenlerdede var 12. Günde falan ama tavsiye edilen 14
ben göremedim şuan canım ama bilgisayardan bakıyorum belki ondandırKızlar hayalet çizgiyimgören var mı çatlatma iğnesi 12. Gün yapıldı yarın sabah tekrarlıcam
Rica ederimÇok sağ olun
Ya baya var canim yaaaaaa =)Kızlar bakar mısınız bugün yaptım
Eki Görüntüle 3016168
Bir ayda 2 şansAdete 3 gün kala yumurtlayan bir Nursu
İçini açıp ışık tutarak at bakalım daha net belli olur olup olmaması
Adet bittikten sonra 15 20 ncı gunlerde yumurtlamanin olmasi düzensiz adet dongün olduğunu gösterir.. Normal adet döngüsü (adet başlangıcından, bir sonraki adet başlangıcına kadar geçen süre ) 28 ile 35 gün arasıdır senin adet dongün (adetinin 7 gün sürdüğünü varsayarsak) 37 ile 42 günde bir adet oluyorsun..Akşam testini tekrarla kuzum yine koyu çıkarsa değerlendir ama adet olursan 2 veya 3 üncü günü muhakkak doktora görün kist ya da polikistik olabilir.. Büyük ihtimal bu zamana kadar yumurtlama gününü yakalayamadınız adet düzensizliği olduğu için doktor kontrolünde ilerlemen senin için daha sağlıklı olacaktırevet genelde 14 gün sonra
filtreyi bulamadım ama içi açık şekilde fotografı vardı onu koyulttum.Instagramda bi negatif fotoğraf filtresi var onunla da çekmeyi denesene o daha iyi belli edebilir
Ben ovülasyon testlerime böyle bakıyorum bazen C çizgisiyle aynı koyulukta mı diye, aşağıya örnek koydum
Canım ben senin için yaptim var çizgi
yaa teşekkür ederim ben aradım bulamadımCanım ben senin için yaptim var çizgi
Erken gebelik yapsan daha net çıkar benceyaa teşekkür ederim ben aradım bulamadımo zaman sabah ola hayr ola ak mı kara mı yarın sabah belli olur
öyle yapıcam canımm iş çıkışı koşa koşa eczanaye giderim erken gebelik testi aliyimErken gebelik yapsan daha net çıkar bence
Çatlatma iğnesini yumurtasi catlamayanlar için veriyorlar bazı yumurtalar yeterince olgunluğa erisemiyor o yüzden çatlama olmuyor kistlesiyor..Önce ilaç veriyor doktor yumurtayı büyütüyor olası çatlamama ihtimaline karşı kendisi iğneyle müdahalede bulunuyor..Çatlama ve yumurtlama olması aynı şey..Çatlama günü önemli...testin tam pik yaptığı gün,testin siliklestigi ilk gün ( çatlama olduğu gün ) , ertesi gün değerlendirilmesi lazım ama eşinde sorun varsa 1 gün arayla değerlendirilir...En doğrusu adetten hemen sonra yumurtlamayı görene kadar 1 er gün arayla degerlendirmekGiremedim siteye ancak cevap yazıyorum o yüzden. Çok teşekkür ederim açıklamaların için :)
Bunları genel olarak biliyorum ama mesela çatlatma iğnesi olunuyor o neden oluyor bilmiyor. Ya da yumurtam çatladı denildiğinde asıl değerlendirilecek zaman o mu onu anlamaya çalışıyorum. yumurtlama ve çatlama farkı gibi.
Bencede erken gebelik yapmalısın bekliyoruz mutlu haberi canim hadi insaAllahöyle yapıcam canımm iş çıkışı koşa koşa eczanaye giderim erken gebelik testi aliyim
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumöyle yapıcam canımm iş çıkışı koşa koşa eczanaye giderim erken gebelik testi aliyim
ömrüm saymakla geçiyorYok geç döllenme değil ama şimdi sıfırdan sayarsın bi 14 gün sonra adet olacak gibi
Var gibi duruyor yarın ilk idrarla daha belli olur inşallah hayırlısıyla bat tarihin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?