Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ayda devam edeyim o zaman sonra ramazan geliyor zaten bi umut olr belki bu ay rabbim hayırlısını nasip etsin.

Birde 1 haftadır kesintisiz baş ağrısı var belim zaten gece uykudan uyandırıyor sağa sola dönerken
Sen de 3 çocuk varmış canım bence artık alıştın ve o yüzden rahatsın ne güzel 4. Geliyor bu zamanda kalabalık aile özlenilen tablo

Tabloya bi bakayım kaç bebiş olmuş diye daha 2 tanecik mi var. Bana daha fazla pozitif gördük gibi geldi
Kesin 2 pozitifimiz var kanda görülen,eğer beni etiketlemeden hamilelik haberleri verildiyse onları görmem çok zor Malesef o yüzden hep derim bat tarihleirnizide hamilelik haberlerinizide beni etiketleyeren yapın ki tabloyu şenlendirelim diye

Kızlarrr selam
Sizlere birşey danışmak istiyorum yoksa kafaları yicem bat 4-5 mart bugün after10 erken gebelik testi yaptm koyu bi gölge çıktı ikinci çizgi. Kaset testte yaptım ondada aynı şekilde. Yumurtlama tarihim 18 şubattı. Bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti kürtaj oldum. Şuan testler negatif gibi ama ben ilk hamileliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. Bir iki kere korunmadık yumurtlama tarihime denk geldi. Aslında olsa çok güzel olur ama emin olamadım. Testin görüntüsünü ekliyorum. Böyle birşeu yaşayan oldumu sizdede. İdrarda geç görülen vs

Eklentiler

• A567BBBC-ABA6-4797-A477-5B8A9B3B572B.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 102A3206-B4D9-44C0-8CB5-68D34384CC3E.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 72
Papatyamelo benide ekleyebilirsin listeye

Testin içini açıp ışığa tutup bakarsan veya çekersen daha net görülebilir

ay sizin bu sabrınız beni öldüreceeeeekkk
inş bebişin senledir güzel haberlerini bekliyoruz
Keşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah
inşallahh hamilesindir hemen alalım güzel haberlerini
ben de hemen her dk herşeyden haberdar eden bi sistem istiyorum evrene mesajımdır

Eczanelerde genel olarak çok pahalı. Sadece gittiğiniz eczeneye özel değil emin olun. İnternetten almak çok çok uyguna geliyor

Belli belirsiz bir çizgi var canım inşallah güzel haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…