- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 40
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.321
Bat 10 Mart yumurtlama 23,24 pik 25ve 26 da siliklesmeye başlamıştı.Bende iki aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bat ne zaman. Ve Yumurtlama ne zaman oldu
bu ayda devam edeyim o zaman sonra ramazan geliyor zaten bi umut olr belki bu ay rabbim hayırlısını nasip etsin.Bence birakmayin. Ilaclar en az 3 4 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Şöyle bir ornek vereyim. Ilk hamileligimde 6 ay ilac vitamin destek takviyeler igneler falan tüp bebek sonucu negatifi gördüm . 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Hemde yumurta rezervim yok denecek kadar azken. Dr uma haber verdigimde ılaclar tetiklemis dogal gebeligi demisti.. Psikolojik olarak cok yormadiysa seni devam canim.
İnşallah canım benim rabbim hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah bu ay hepiniz çift çizgileri görürsünüzYaa ne güzel bir habeerr hayırlı olsunn sağlıkla büyüsünn bizede uğur getirsinn bu haberin
Benimde 8 Mart. 21 pik 22 çatlama inşallah yavrularımız bizimledirBat 10 Mart yumurtlama 23,24 pik 25ve 26 da siliklesmeye başlamıştı.
Sifa olsun insallahProliaktin ölçümü gene aç karnına ama bir gün önceden cinsel ilişkiye girilmemesi ve meme başı uyarısının olmaması gerekmektedir.
Tsh da ac diye biliyorum ailemden
Ac gitmek en iyisi gibi canım
Sen de 3 çocuk varmış canım bence artık alıştın ve o yüzden rahatsınBirde 1 haftadır kesintisiz baş ağrısı var belim zaten gece uykudan uyandırıyor sağa sola dönerken
Kesin 2 pozitifimiz var kanda görülen,eğer beni etiketlemeden hamilelik haberleri verildiyse onları görmem çok zor Malesef o yüzden hep derim bat tarihleirnizide hamilelik haberlerinizide beni etiketleyeren yapın ki tabloyu şenlendirelim diyeTabloya bi bakayım kaç bebiş olmuş diye daha 2 tanecik mi var. Bana daha fazla pozitif gördük gibi geldi
Tabi ki hoşgeldin aramızaBeni de eklerseniz bir de bu ay şansımızı deneyelim bakalım... Bat 10 Mart
Kızlarrr selam
Sizlere birşey danışmak istiyorum yoksa kafaları yicembat 4-5 mart bugün after10 erken gebelik testi yaptm koyu bi gölge çıktı ikinci çizgi. Kaset testte yaptım ondada aynı şekilde. Yumurtlama tarihim 18 şubattı. Bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti kürtaj oldum. Şuan testler negatif gibi ama ben ilk hamileliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. Bir iki kere korunmadık yumurtlama tarihime denk geldi. Aslında olsa çok güzel olur ama emin olamadım. Testin görüntüsünü ekliyorum. Böyle birşeu yaşayan oldumu sizdede. İdrarda geç görülen vs
Testin içini açıp ışığa tutup bakarsan veya çekersen daha net görülebilirKızlarrr selam
Sizlere birşey danışmak istiyorum yoksa kafaları yicembat 4-5 mart bugün after10 erken gebelik testi yaptm koyu bi gölge çıktı ikinci çizgi. Kaset testte yaptım ondada aynı şekilde. Yumurtlama tarihim 18 şubattı. Bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti kürtaj oldum. Şuan testler negatif gibi ama ben ilk hamileliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. Bir iki kere korunmadık yumurtlama tarihime denk geldi. Aslında olsa çok güzel olur ama emin olamadım. Testin görüntüsünü ekliyorum. Böyle birşeu yaşayan oldumu sizdede. İdrarda geç görülen vs
Tabikide ekledim hoşgeldin aramıza
Tekrardan tebrikler değerin de harika maşallahKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim
ay sizin bu sabrınız beni öldüreceeeeekkkBiri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorum2 gün daha bekleyelim bakalım belağrısı, göğüslerde ağrı ve şişkinlik, iştah , tansiyon düşmesi, halsizlik ve sabah ilk uyandığımda bulantı var
inşallahh hamilesindir hemen alalım güzel haberleriniKeşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah
Kan sonucun ne oldu haber vermiyorsun ki,bende eklemek için bekliyorumBeni gebelere eklememişsin
Eczanelerde genel olarak çok pahalı. Sadece gittiğiniz eczeneye özel değil emin olun. İnternetten almak çok çok uyguna geliyorBana tanesini galiba 30 veya 40 a sattıo eczaneden daha önce yine bişey almıştım nöbetçiydi fahiş fiyat istemişti almamıştım, haftasonu nöbetçiydi yine dedim erken gebelik testi alayım, heyecanlıyım zaten düşünemedim üzerinde ama sonradan internette baktım fiyata şok oldum. Bi daha uğramam o eczaneye
Belli belirsiz bir çizgi var canım inşallah güzel haberler gelirKızlarrr selam
O ney kızz ilk defa duydumbi de şu gebeliğe yardımcı jeli ilk defa denicem inş ekstra bi fayda sağlıyodur
evet yaa nolur olsun sağlıklı olsun bizim olsun
çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz herkesin gönlüne göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?