- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.281
Sağ ol canım buradaki yorumlardan paylaşımlardan anlamaya başladım zaten pik ve çatlama mevzusunu eğer 1-2 ay olmazsa o zaman başlayacağım testlereBana kizkardesim almış bir kutu yolladı ovulasyon testi. Ve anlattı kullanımını. Hem Instagram'da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Ebru hanım sahibi. Ona sordum her soruma cevap verdi. Çok kolay sadece adet sonrası her gün yapıyorsun. C ve t ikiside aynı koyulukta veya t daha koyu olduğunda pik oluyor. Sonraki gün tekrar siliklesirse çatlama oluyor hepsi bu.
Değerlendirseydin bari bu ikinci piki canım belki de ayda birkaç kez yumurtlaman oluyordurgeçen haftada görmüştüm
Dün piki görünce heyecan yaptık değerlendirdik ama bugün hiç halim yok kolumu kaldıracak durumda değilimDeğerlendirseydin bari bu ikinci piki canım belki de ayda birkaç kez yumurtlaman oluyordur
arada ovülasyon testleri de karışıyorTabloya bi bakayım kaç bebiş olmuş diye daha 2 tanecik mi var. Bana daha fazla pozitif gördük gibi geldi
İnşallah testlere gerek kalmaz canımSağ ol canım buradaki yorumlardan paylaşımlardan anlamaya başladım zaten pik ve çatlama mevzusunu eğer 1-2 ay olmazsa o zaman başlayacağım testlere
Varmıs canım yani en azından kimisine ac kimisine tok denmiş3.gub testleri icun acliga gerek yok
Kuzum bi tekrarlasana testi bu testin c kısmı bana hic güven vermedi.Kızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
aaaa bu benah keşke ben testlerimi versem sana, yatıyolar çekmecede resmenböle beklemelerinize hayranım, düşünüyorum da elimde test olmasa garanti nöbetçi falan buldururdum gece yarısı bile olsa jahsjshsjsh
gizli saklı yapıcam da kocam beye süpriz yapacam diye erkenden söyledim testleri öle bekliyolar garibimler
Sabırlı gebelerdenim evet 6 günüm kaldı bekleyiş sürüyor. Ama belki battan bir gün önce de yapabilirimarada ovülasyon testleri de karışıyorbir de sabırlı gebelerimiz var illaaa da BAT'ı bekleyecem diyenler bir gebemizin kan tahlilini bekliyoruz falan filan
Sonuncuyu yaptım bugünVarmıs canım yani en azından kimisine ac kimisine tok denmiş
Kuzum bi tekrarlasana testi bu testin c kısmı bana hic güven vermedi.
Kan veriyordum anca gördüm
Beni de eklerseniz bir de bu ay şansımızı deneyelim bakalım... Bat 10 MartHoşgeldin yazıyorum hemenumarım ilk günden hayırlı haberlerini alırız umut olursun bizede
Dünü değerlendirdin mi bugun ya da yarın değerlendir yine hic belli olmazSonuncuyu yaptım bugün
ya biz de sölemesi ayıp regl biter bitmez gün aşırı yaptık, 3 günde patates oldukKızlar bu ara bu ovu testleriyle alakalı bende bu ay karar aldım yapmıcam kac ay onunla takip ettim daha stres sanki 2-3 günde bir ya da bir gün arayla ilişki yasayalım diye dusunuyorum bakalım
Cok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhaldeya biz de sölemesi ayıp regl biter bitmez gün aşırı yaptık, 3 günde patates oldukyumurtlamam takvimime göre 7 mart görünüyo, artık bugünden itibaren devam dicem eşime yeter dinlendiğimiz 3 gündür
Mfk nedirCok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhalde
Belki de tutar hepimizin ki bu aayy baharla beraber bizde cicekler acarız inşallah
Hastaneye giderken gördüm agaclar ciceklerini acmıs bizde acalım ciceklerimizi
Bence birakmayin. Ilaclar en az 3 4 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Şöyle bir ornek vereyim. Ilk hamileligimde 6 ay ilac vitamin destek takviyeler igneler falan tüp bebek sonucu negatifi gördüm . 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Hemde yumurta rezervim yok denecek kadar azken. Dr uma haber verdigimde ılaclar tetiklemis dogal gebeligi demisti.. Psikolojik olarak cok yormadiysa seni devam canim.kızlar çok kararsızım bu ay da olumsuz gibi duruyor 2.aydır ilaç tedavisindeyim ve tek tüplüyüm dış gebelik geçirdiğim için bu ay takibe devam etmelimiyim etmemelimiyim kararsızım ara da vermek istiyorum tedaviyi aksatmamakta istiyorum napsam bilemedim bana bi akıl verin .
Doktorun kısaltılmıs adı canım takviyeleri falan da var ama zaten su an doktorumuz oldugu takviyelerinden almadım sadece gün değerlendirmesini dedigim gibi yapıcamMfk nedir
Hormon testlerinde açlık istenmez canim.Kızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?
evet yaa nolur olsun sağlıklı olsun bizim olsunCok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhalde
Belki de tutar hepimizin ki bu aayy baharla beraber bizde cicekler acarız inşallah
Hastaneye giderken gördüm agaclar ciceklerini acmıs bizde acalım ciceklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?