Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ ol canım buradaki yorumlardan paylaşımlardan anlamaya başladım zaten pik ve çatlama mevzusunu eğer 1-2 ay olmazsa o zaman başlayacağım testlere

Tabloya bi bakayım kaç bebiş olmuş diye daha 2 tanecik mi var. Bana daha fazla pozitif gördük gibi geldi

aaaa bu ben

arada ovülasyon testleri de karışıyor bir de sabırlı gebelerimiz var illaaa da BAT'ı bekleyecem diyenler bir gebemizin kan tahlilini bekliyoruz falan filan
Sabırlı gebelerdenim evet 6 günüm kaldı bekleyiş sürüyor. Ama belki battan bir gün önce de yapabilirim

Kızlar bu ara bu ovu testleriyle alakalı bende bu ay karar aldım yapmıcam kac ay onunla takip ettim daha stres sanki 2-3 günde bir ya da bir gün arayla ilişki yasayalım diye dusunuyorum bakalım

Kızlar bu ara bu ovu testleriyle alakalı bende bu ay karar aldım yapmıcam kac ay onunla takip ettim daha stres sanki 2-3 günde bir ya da bir gün arayla ilişki yasayalım diye dusunuyorum bakalım
ya biz de sölemesi ayıp regl biter bitmez gün aşırı yaptık, 3 günde patates olduk yumurtlamam takvimime göre 7 mart görünüyo, artık bugünden itibaren devam dicem eşime yeter dinlendiğimiz 3 gündür

Cok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhalde
Belki de tutar hepimizin ki bu aayy baharla beraber bizde cicekler acarız inşallah
Hastaneye giderken gördüm agaclar ciceklerini acmıs bizde acalım ciceklerimizi

Mfk nedir

Bence birakmayin. Ilaclar en az 3 4 ay sonra etkisini göstermeye başlıyor. Şöyle bir ornek vereyim. Ilk hamileligimde 6 ay ilac vitamin destek takviyeler igneler falan tüp bebek sonucu negatifi gördüm . 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldim. Hemde yumurta rezervim yok denecek kadar azken. Dr uma haber verdigimde ılaclar tetiklemis dogal gebeligi demisti.. Psikolojik olarak cok yormadiysa seni devam canim.

bi de şu gebeliğe yardımcı jeli ilk defa denicem inş ekstra bi fayda sağlıyodur
evet yaa nolur olsun sağlıklı olsun bizim olsun
çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…