- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.301
Tsh da falan istiyolar canım benim ailem hep verir acken veriyolar o yuzden sordumHormon testlerinde açlık istenmez canim.
İnşallah faydası vardır kız spermleri ileri ileri atsıınnbi de şu gebeliğe yardımcı jeli ilk defa denicem inş ekstra bi fayda sağlıyodur
evet yaa nolur olsun sağlıklı olsun bizim olsun
çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz herkesin gönlüne göre olsun inşallah
kuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olurGebelik testini harcama kuzum 14 gün sonra yapicaksin, bat'in 4 Mart değil catlamayi gördükten 14 gün sonrası bat tarihin olacak şuan ovü yap..Düne göre daha hafif ama çatlama olup olmadığı net değil bugunude değerlendirin ya da eşinde değer düşüklüğü ihtimaline karşı bugün ara verin yarini değerlendirin..Çatlamaya kadar gün aşırı değerlendirin ve ovü testlerine devam bakalım hergün böyle
Biri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorumarada ovülasyon testleri de karışıyorbir de sabırlı gebelerimiz var illaaa da BAT'ı bekleyecem diyenler bir gebemizin kan tahlilini bekliyoruz falan filan
Sen yumurtlama catlama tarihini biliyor musun canım catlamadan sonra 14 ya da 16 belki daha az gun sayısında adet oluruz tıbbenkuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olurçok kafam karıştı ya
Bekle canım inşallah hamilesindirBiri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorum2 gün daha bekleyelim bakalım belağrısı, göğüslerde ağrı ve şişkinlik, iştah , tansiyon düşmesi, halsizlik ve sabah ilk uyandığımda bulantı var
Tsh da falan istiyolar canım benim ailem hep verir acken veriyolar o yuzden sordum
Google amcada da "Genel olarak bütün hormon testleri sabah ve aç karnına yapılmaktadır."
Böyle yazıyordu.
Amiinn canım hepimiz güzel haberlerimizi verelim burdaDoktorum prof. Aç olmana gerek yok der hep. Vermişsindir zaten tahlili canım. Hayirli guzel sonuclarla gel insallah
Dün yapmışsanız tamam canım gün içerisinde insan yoruluyor zaten ucunda bebiş olmasaDün piki görünce heyecan yaptık değerlendirdik ama bugün hiç halim yok kolumu kaldıracak durumda değilim
İnşallah canımİnşallah testlere gerek kalmaz canım
Kaydedeyim bunu bir de böyle denerim olmzsaCok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhalde
Belki de tutar hepimizin ki bu aayy baharla beraber bizde cicekler acarız inşallah
Hastaneye giderken gördüm agaclar ciceklerini acmıs bizde acalım ciceklerimizi
Sağol canım 3 tane var zatenBekle canım inşallah hamilesindirgüzel haberler alırsın bu ay
Merhaba kızlar ben de 2 aydır ovulasyon testi ile hemhal oluyorum. İlk defa bu ay gerçekten tam bir pik ve catlama gördüm. Değerlendirmeye çalıştım ama bakalım inşallah hamileyimdir.
Keşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah
Eneemm 3 tane cocugun mu var ne güzel sıcacık aileSağol canım 3 tane var zatensadece merak ve ağrı kesici içememek sıkıntım. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Ben de bu belirtiler olsa dayanamaz yapardım tebrik ediyorum seni sabrınıBiri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorum2 gün daha bekleyelim bakalım belağrısı, göğüslerde ağrı ve şişkinlik, iştah , tansiyon düşmesi, halsizlik ve sabah ilk uyandığımda bulantı var
Amin canım ederim etmem mi rabbim hepinizin yüzünü güldürsünÇok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinebize de dua et
Tesekkür ederim bitanem darısı senin başınaah ben senin imzanı yerim minik bezelyesini de koymuş orayaaaaa
Hangilerine ac bakınıyormuş?Varmıs canım yani en azından kimisine ac kimisine tok denmiş
Kuzum bi tekrarlasana testi bu testin c kısmı bana hic güven vermedi.
Kan veriyordum anca gördüm
Bende iki aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bat ne zaman. Ve Yumurtlama ne zaman olduMerhaba kızlar ben de 2 aydır ovulasyon testi ile hemhal oluyorum. İlk defa bu ay gerçekten tam bir pik ve catlama gördüm. Değerlendirmeye çalıştım ama bakalım inşallah hamileyimdir.
Keşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah
Yaa ne güzel bir habeerr hayırlı olsunn sağlıkla büyüsünn bizede uğur getirsinn bu haberinKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim
Proliaktin ölçümü gene aç karnına ama bir gün önceden cinsel ilişkiye girilmemesi ve meme başı uyarısının olmaması gerekmektedir.Hangilerine ac bakınıyormuş?
Birde 1 haftadır kesintisiz baş ağrısı var belim zaten gece uykudan uyandırıyor sağa sola dönerkenBen de bu belirtiler olsa dayanamaz yapardım tebrik ediyorum seni sabrınıİnşallah güzel sonuçlar alırsın yaptığında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?