- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.681
Seninle ne kadar da aynıyızŞöyle bişey benim yıldızım çok düşük en ufak bişeyden etkileniyorum dünde bazı saçma olaylar oldu sanırım sabahtan beri sebebi odur ki böyleyim ben bi sıcak duş alayım kendime geleyim ben gelene kadarda batları gelipte geçenler sonuçlarınız artık söyleyin daa
hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)Merhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans
Papatyamelo
Az önce bırakma kararı aldımBende içiyorum inşallah azaltcaz ama
Ayyy ağzından ball damlıyorr ballHahaha yok o kadar da dinleme sen kendiniher gebelik farklı tabii ki olacak diye bişey yok ama olursa da aklında bulunsun
E tamam geç değil işte. Eğer bu bebiştense tam zamanı aslında
Bı tane erken gebelik testi rica edebilir miyimElimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar
beni zincirleseniz 16 sını bekleyemem ben
MshaAllah canımmm tebrik ederimmmKızlar sonucumu aldımmmmmm
Yaptım yaptım ama çıkmadı negatif görünüyor öncekini 11. Günde öğrendim bugün 13. Gündeyim hala negatifCanım ben 12. Günde öğrendim bi test yap istersen
İnşallah bırakırsınAz önce bırakma kararı aldım
Bak ben sana ss lerinş koyuyorum aşağıya ordan oku canımBen de balık burcuyum ne diyor gebelik mi olacak diyor nerden bakıcaz kızz
Bir şey dicem. Ben bakmıştım öncesinde testlerine görmemiştim. Şuan baya o aşırı hafif silikliği görüyorum. kaç kere baktım görüyorum11 msrt dogum gunumde biticek :)
Ama cok az silik yaaa.
Kuzum sıra vermediler hastanede kan veremedim gecikince ver dedi doktorum da, ama kaset testle yapıyorum takibi surelab almıştım.Yine bir 7 Mart pozitifi ALLAHımm sana geliyorummkan testi yaptırdınmı cnaım hayırlı olsunn testim fotoğrafını atarmısın bizede fikir ve güzel haber görünüşü olması açısındann
sen gebesiiiiiinnn2 gun gecikmem var testlerim bugun yarin gelir malum kan vermeye gidemiyorum iddadan ötürü netlestirip söylerim ama hic adet olcak gibi durmuyorum...
ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşeyYa bulamıyorum şuan o forumu çıldırcam kk anasayfada karşıma çıkmıştı şuan yok
Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Hamile miyim bilmiyorum daha ama fosur fosur içiyorum erteliyorum hep hamileliği öğrenince bırakacağım diye kaç tane içiyorsun günde canım
olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biriBurdan bulmuşum ben ama şanşlı burçları paylaşmışsenin burçlar yok
Alışırsın canım birkaç güne birden kesince insan kötü oluyor ama 2 gün sabret 3. Gün toparlarsın ben de ancak hamilelik haberini alınca bırakırım herhalde o çift çizgiyi görmeden çok zor içemem gerek dedikçe bir tane daha yakıyorum
Sende de önemli tarihler 9 mart diyo seninde bat10 hadi bakalımBen de balık burcuyum ne diyor gebelik mi olacak diyor nerden bakıcaz kızz
Geç döllenme olmuşturYaptım yaptım ama çıkmadı negatif görünüyor öncekini 11. Günde öğrendim bugün 13. Gündeyim hala negatif
Allahım burdanda umutlandık yüzümüzü güldür Yarabbimsen gebesiiiiiinnn
ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşey
olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biri
kızlar ben de sigara içiyorum, günde 1 paket kadar, bi riki kere bırakmaya çalıştım çok stres oldum. eşim dedi ki, aniden hamile kalanlar var, bizim gibi çabalamadan, onlar da içiyor o kadardan bişey olmaz kendini strese sokmandan daha iyidir, öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. ben de öyle yapacağım ya napayım....
Çok güzel şeyler yazıyor tamda bat tarihim 9 u 10 u o günler önemliymiş sonrası da keseye felan uyuyor tamam ben bu hamileyim galibaBak ben sana ss lerinş koyuyorum aşağıya ordan oku canım
Aynen bende içerken hamile kaldım zaten ama şuanda az içmeye çalışıyorumsen gebesiiiiiinnn
ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşey
olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biri
kızlar ben de sigara içiyorum, günde 1 paket kadar, bi riki kere bırakmaya çalıştım çok stres oldum. eşim dedi ki, aniden hamile kalanlar var, bizim gibi çabalamadan, onlar da içiyor o kadardan bişey olmaz kendini strese sokmandan daha iyidir, öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. ben de öyle yapacağım ya napayım....
tablo şenlenmeye başladı bile darısı bizlere inşallah :)Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
ah canım ben sana fışlatıvereyim keşke olsa öyle bi imkaaanBı tane erken gebelik testi rica edebilir miyimmesajla filan gönderilse keşke
ay evet her yerden umutlanalım yaaaAllahım burdanda umutlandık yüzümüzü güldür Yarabbim
İnşAllah bebiş vardır artık bu ay yaa üç buçuk yıldır bekliyorumSende de önemli tarihler 9 mart diyo seninde bat10 hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?