Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninle ne kadar da aynıyız benimde aynı dediğin gibi ufacık şeylerden bile etkilenirim. Yanımda olumsuz konuşmaz beni tanıyanlar o derece yani. Bende birkaç gündür saçma şeyler yaşıyorum ve biraz önce sıcak bı duş aldim şükür iyi geldi

hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)

Hahaha yok o kadar da dinleme sen kendini her gebelik farklı tabii ki olacak diye bişey yok ama olursa da aklında bulunsun

E tamam geç değil işte. Eğer bu bebiştense tam zamanı aslında
Ayyy ağzından ball damlıyorr ball öncekini 6 gün kala öğrenince bunda kafaları yedim gğnde en az 4 test yapıyorum normal değilim

Eklentiler

• 34279B89-7B6D-4A17-A0B3-B02D8B323517.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 5906A2DA-B5E7-41F1-A2B1-24D5BAF9341C.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 06932737-8761-43EC-81CF-DA931211102D.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 41
  • B34EB73B-A1BB-420D-B1E3-3DB435BD7868.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 42
Yine bir 7 Mart pozitifi ALLAHımm sana geliyorumm kan testi yaptırdınmı cnaım hayırlı olsunn testim fotoğrafını atarmısın bizede fikir ve güzel haber görünüşü olması açısındann
Kuzum sıra vermediler hastanede kan veremedim gecikince ver dedi doktorum da, ama kaset testle yapıyorum takibi surelab almıştım.
Dünkünü öğleden sonra yaptim, bugun de sabah yaptım atiyorum pes pese.
Hem size fikir olur hem bana fikir verirsiniz geçen sene dış gebelik, bu ocakta da kimyasal geçirdim tedirginim inşallah bu kez yolunda gider her şey

Eklentiler

• P_20220301_144907_p.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 82
  • P_20220302_103437_p.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 80
2 gun gecikmem var testlerim bugun yarin gelir malum kan vermeye gidemiyorum iddadan ötürü netlestirip söylerim ama hic adet olcak gibi durmuyorum...
sen gebesiiiiiinnn
Ya bulamıyorum şuan o forumu çıldırcam kk anasayfada karşıma çıkmıştı şuan yok
ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşey
Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa

Hamile miyim bilmiyorum daha ama fosur fosur içiyorum erteliyorum hep hamileliği öğrenince bırakacağım diye kaç tane içiyorsun günde canım

Burdan bulmuşum ben ama şanşlı burçları paylaşmış senin burçlar yok
olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biri

kızlar ben de sigara içiyorum, günde 1 paket kadar, bi riki kere bırakmaya çalıştım çok stres oldum. eşim dedi ki, aniden hamile kalanlar var, bizim gibi çabalamadan, onlar da içiyor o kadardan bişey olmaz kendini strese sokmandan daha iyidir, öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. ben de öyle yapacağım ya napayım....

Allahım burdanda umutlandık yüzümüzü güldür Yarabbim

Aynen bende içerken hamile kaldım zaten ama şuanda az içmeye çalışıyorum

tablo şenlenmeye başladı bile darısı bizlere inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…