Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahhhhhhhhhhhhhhh
Cano foto ekliyemiyorhm nedense dosya ekle butonu çalışmıyor bende resmeen ama inşallah sevincimiz boşa çıkmaz okadar sevindim ki hala nereye bastığımı blmiyorhm ama eminde değilim kaset testte çizgi kayboldu neden olabilir böyle bişey ya kafam çok karıştı şu anda

Gecikti zaten o 1 hafta gecmeden yapmicam dedi cok hevesli gibisin bak uzulcen bak azicik rakam görsen de dedi =) bende hemen hastaneye gidicez yaptirana kadar ama gelmicez dedim tm dedi cok emindim yaaaaa kaybettim yeminle saka gibi
Neyse gecikince gitmek daha iyi en azından hcg değerin yüksek çıkar

Tebrik ederim. Saglicakla al kucagina insallah. Ay ne guzel arka arkaya haberler geliyor Papatyamelo bak bir 7 mart daha

yengeeçççç , yükselenim de akrep üşenmessen hepsine bak

yani önümüzde fırsat çooook
yengeeçççç , yükselenim de akrep üşenmessen hepsine bak
Burdan bulmuşum ben ama şanşlı burçları paylaşmış senin burçlar yok

Şu resim simgesinden eklesen canım belki olur

Eklentiler

• BBE6C2BE-6C6A-43F9-A4B7-0E6C8CE7887E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
Eczanelerde genel olarak çok pahalı. Sadece gittiğiniz eczeneye özel değil emin olun. İnternetten almak çok çok uyguna geliyor
Sağolun bilemedim ne yazık ki. İnternetten sipariş vermek aklıma gelmedi başta, sonra da geç kalacaktı. Umarım şimdilik başkasına gerek kalmaz

Yine bir 7 Mart pozitifi ALLAHımm sana geliyorumm kan testi yaptırdınmı cnaım hayırlı olsunn testim fotoğrafını atarmısın bizede fikir ve güzel haber görünüşü olması açısındann

Hayırlı olsun canım sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah
Burdan bulmuşum ben ama şanşlı burçları paylaşmış senin burçlar yok
Hangi burçlar var canım boğa var mı

Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Canım hayırlı olsun öncelikle, ben de içiyordum düne kadar, dun öğrendim ben de hatta kaset test önümde kronometre acip beklerken yakmıştım çift çizgiyi gordum o an sondurdum bir gün oldu bile bak bırakalı
yakında senin de elin gitmez merak etme zorlanmamak icin azaltmaya çalış sana tavsiyem

Kesin ben de böyle öğrenirimHamile kaldığınızı öğrenmeden azaltmış mıydınız ben şu an bilmiyorum ve azaltmaya çalışsam da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…