Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı tüm isteyenlerin bizlerinde başına
bata son 6 gün, günler belirti aramakla, bi an umuda kapılıp hamilemiyim acaba diye sevinirken 5 dk sonra bu ay da olmadı diye üzülmekle geçiyor allah hepimize genişlik versin çok zor ya
hamile olan arkadaşlar bata kaç gün kala geldi pozitifler acaba ???

ah canım ben sana fışlatıvereyim keşke olsa öyle bi imkaaan

ay evet her yerden umutlanalım yaaa
ay nolur bu ay olsun çok feci yükseldim
belim de ağrıyo zaten, kesssiiin yumurtiş geliyorr
Benimde sol kasığım sızlıyo gergin azcık yemek yapmadım kalkabilsem yemek yapcam

Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Ben : ( ve ciddi fazla içiyorum. Hamile kalırsam nasıl olacak bilmiyorum hiç. Ki hamile kalmayı da zorlaştoran bir etkenmiş sigara. Doktorunuz bir şey dedi mi sigara konusunda? Bazıları stres olmaktansa 2-3 adet için diyormuş hamilelikte. İçebileceğimi sanmıyorum ama her konuda inanılmaz iradeli iken sigara konusunda sıfır iradem var

İnsanı strese de sokuyor gerçekten vicdan da yapıyorum ama yine de içiyorum artık biz de bebek haberini alınca toptan bırakırız sigara bırakma stresi yumurtlamayı engellemesin şimdi buldum hemen kılıfımı

Tebrikler canım ve geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Kızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüz

Kuzular2 gün önce ç
Hiç o konuya girmedik bile ama benim yakınlarındaki herkes içiyordu en basiti annem çok içiyordu hepimiz sağlıklıyız şükürki artık günde 10 tane falan içicem bide ben kahvede çok tüketiyorum yaaa

Bende Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim,benide tediegin ediyor ama baya var canım ya maşALLAH bide kaset testte böyle çıkmışş

ben buldum ama burcumla yükselenim bambaşka şeyler söylüyor canım sıkıldı
alıntıya tıklayıp bakabilirsiniz kızlar diğer burçlara da H Hello Kity kahvelihatunn

Kuzular ben 2 gün önce kan verdim 22 çıktı tekrar yüksekmişmi die kontrol etmek için nezaman vermeliyim acaba bide devlete verebilirmiyim

Bu ay başlangıçta ne kadar az gebe çıktı inşallah sona doğru artar.

Kızlar ya benim yumurtam 16 mm olmuş oda ilaçlarla iğnelerle zar zor bu kadar büyüttük. Ama çatlatma iğnesi vermedi kendi çatlar dedi. Vermesi gerekmez miydi riske attı
Vermedigi daha iyi olmuş bence belki biraz daha büyür yumurtan canm testlerle yumurtlamani takip et istersen pik gördüğün zaman gidip igneni vurdurabilirsin

Daha önceki hamileliğimde içiyordum ve 9 haftalıkken öğrenmiştim o zaman kadar fosur fosur içtim sonrasında günde 3 tane içtim ben bebeğimi 20. Haftada kaybettim sigara etken midir bilmiyorum ama yine de bu sefer içemeyeceğim hamileliği öğrendiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…