- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.721
Yaaa gören gözleriniz dert görmesin canlarımbende cok sılık gordum
yok anacım geçmessinAynen canım. İnşallah yanilmiyoruzdur. Uyduran ana adayı olarak tarihe geçmek istemiyorum
Erken testin gelsin onunla yap kesinleşecek zaten canımAynen canım. İnşallah yanilmiyoruzdur. Uyduran ana adayı olarak tarihe geçmek istemiyorum
ben 2. de gördüm çizgi canım hadi inşallah iyi düşünelim ki iyi olsun :)Bazimiz çizgi gördük bazimiz görmedik. Bazimiz görelim diye çok uğraştık foto bırakıyorum bı bakiver
3 gun ise cikabilir ama bu kdr net bilmiyorum....Bat yarın, @Ballgrill hesabına göre batım pazar günü ve yumurtlama olabilir dedi ben de değerlendiriyorum bu günleri ne olur ne olmaz diye
İnşallah canimmm erken testim kargoya verilmiş yarın gelirse ertesi gün yaparımsanki bende silik bi çizgi gördüm ya inşallah vardır bebiş
Ayyy yerim sizin gözlerinizi canlarım benimmmmGünaydın kuzum ben gördüm sanki var gibi hadi inşallah
amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)Ben de 21. Haftamda hastaneye yattım ama çok geç kalmıştık suyum gelmişti ve tutamadık öyle olunca inşallah bu sefer ben de bu mutluluğu yaşarım canım sen de stressiz rahat bir hamilelik yaşarsın böyle mutlu sonlu hikayeler insanı çok umutlandırıyor
İnşallah cordesamyok anacım geçmessin
bebişli ana olarak tarihe geçicen
inşallah ccanımmmm insallah :)Erken yaparsam ve negatif çıkarsa gün aşırı test yaparım gibi geliyor bana da. Adetlerim de düzensiz o yüzden beklemeyi planlıyorum. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Evet kargoya verilmiş yarın belki de elimde olurErken testin gelsin onunla yap kesinleşecek zaten canım
Amin inşallah heycanlimben 2. de gördüm çizgi canım hadi inşallah iyi düşünelim ki iyi olsun :)
ay iyi inş erkenden gelir deEvet kargoya verilmiş yarın belki de elimde olur
Bisey olmaz ya inşallah vardir da bence git kan ver hememAynen canım. İnşallah yanilmiyoruzdur. Uyduran ana adayı olarak tarihe geçmek istemiyorum
canım delirme durBenim mesajlarım neden gelmiyo ekrana çıldırcaammm heeeyyyyyyyy
Hadi inşallah yarın gelir bir an önce öğrenirsin hangi markayı sipariş ettin canımEvet kargoya verilmiş yarın belki de elimde olur
Su erken testim kargoya verilmiş onu bı kullanmak istiyorum hiç erken test yapmadımBisey olmaz ya inşallah vardir da bence git kan ver hemem
hakklısın kuzum, en hayırlı doğru zamanda sağlıkla en güzeli nasip olsun hepimizeİnşallah kuzumaslında bu ay da olmazsa olmasın Rabbim biliyo onun zamanını ondan gelen herşeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?