- 29 Aralık 2021
- 1.139
- 841
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.741
2 ay üst üstte kimyasal yaşadım tatlım. hastaneden eve gelemedim. kan vere vere kollarım delik deşik oldu. 17 martta diş randevüm var acaba ne yapsam diye düşünüyorum.Aynen daha varmış canım son 5-6 gün kalaya kadar başlamayacağım testlere ben de
Predictor early aldım canım bı taneHadi inşallah yarın gelir bir an önce öğrenirsin hangi markayı sipariş ettin canım
Ay varya 9 doğurdum burda neler neler yazdım hiç biri gitmedi yaacanım delirme durbağlantı hatası olmuştur geliyoe şimdi kahveli bacım
Belirtilerin var mi canimSu erken testim kargoya verilmiş onu bı kullanmak istiyorum hiç erken test yapmadım
Neyse şansımı zorlamayayım bu ay yok heralde artıkErken testlerden mi yapsan acaba canım
Kaçıncı günün ovulasyon sonrasiNeyse şansımı zorlamayayım bu ay yok heralde artık
patlattım en pahalısından bitane diyosunPredictor early aldım canım bı tane
masllaahh 5 gun once gormussun,8 mart canım
Çok fazla gazım var söylemesi ayıp. Göğüslerim sistikce şişti ve hassas ve renk değişti sanki. Bide tuvaletten çıkamıyorumBelirtilerin var mi canim
Yeni mi yaptinŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity Mavigrill HEYECANLIYIM Eflatun1Kelebek Pasha22 ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
Yaptım canım etiketledimPapatyamelo kıııızzz hadi test yapacaktın saat 9 da
Dişten önce yap o zaman testini canım iptal edersin ona göre2 ay üst üstte kimyasal yaşadım tatlım. hastaneden eve gelemedim. kan vere vere kollarım delik deşik oldu. 17 martta diş randevüm var acaba ne yapsam diye düşünüyorum.
10 dk falan olduYeni mi yaptin
netleştirip çekermisin canımŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity Mavigrill HEYECANLIYIM Eflatun1Kelebek Pasha22 ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
Oo maşallahÇok fazla gazım var söylemesi ayıp. Göğüslerim sistikce şişti ve hassas ve renk değişti sanki. Bide tuvaletten çıkamıyorum
Geçti mi günün canım gecmediyse biraz daha bekle10 dk falan oldu
Bunun express olanı var bende ama bat günü yapılıyor sadece. ona 45 lira vermiştim kaziklandim eczacı bey tarafındanpatlattım en pahalısından bitane diyosuniyi yaptın bacım ben de teyit diye tutuyorum onu, önce daha ucuzlarla yapıcam çift çizgi görürsem onu da yapıvericem
bugundü normalde içimde bi his kapladı hamilesin dye iptal ettim. 17 sine aldım o günde reglimin günü. ben 16 sında yaparım testDişten önce yap o zaman testini canım iptal edersin ona göre
Ben de sipariş verdim ondan sordum canım 2 tane söylemişim o markadan on tane test aldım toplam Çifter Çifter yaparım artıkPredictor early aldım canım bı tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?