- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.701
Ayni sekilde 3 gun kivrandim kuzumValla sabaha kadar sıcak su torbasıyla uyudum başka türlü yatamazdim karnım belim kopuyordu
Su laboratuvarda cekilmis gibi olanda ve sonuncusu da var yaaBazimiz çizgi gördük bazimiz görmedik. Bazimiz görelim diye çok uğraştık foto bırakıyorum bı bakiver
bende cok sılık gordumSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Erken yaparsam ve negatif çıkarsa gün aşırı test yaparım gibi geliyor bana da. Adetlerim de düzensiz o yüzden beklemeyi planlıyorum. Güzel haberlerinizi alırız inşallahhemen yapabilirim ama erken öğrenince hastaneden çıkamıyorum 2 günde bir doktorlar artık kızıyorgeçen ay kavga ettim doktorla sağlık ocagında yaptırmak zorunda kldım.
sanki bende silik bi çizgi gördüm ya inşallah vardır bebişBazimiz çizgi gördük bazimiz görmedik. Bazimiz görelim diye çok uğraştık foto bırakıyorum bı bakiver
8 mart canımcanımmmm bat ne zamannn, bende gordum cızgııyı
Ben göremiyorum maalesefKızlar şurda gölge görüyomusunuz siz
Erken testlerden mi yapsan acaba canımKızlar şurda gölge görüyomusunuz siz
Kargocuya mesaj attım daireye getir kapiya birakma diye xok onmli kargo dedimseni bekliyorum gözüm Üzerinde
ben göremedim canım
adam uranyum taşıyorum zannedecekKargocuya mesaj attım daireye getir kapiya birakma diye xok onmli kargo dedim
Bata kac var 1 gün dimi gebelik olabilir mi kuzum bu yaovü kız ne hamileliği
Ayyy ağzın ne söyler derinim. Ayyy inşallah insallahhhhBnmki gibi çok az siliklik var :)
Günaydın kuzum ben gördüm sanki var gibi hadi inşallahSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Aynen daha varmış canım son 5-6 gün kalaya kadar başlamayacağım testlere ben de17 mart gözüküyr canımdaha çok erken
biz seni zaten hamiş saydık canım ya :) amin inşallah hepimizin değerleri artar tatlım :)Benim de bat gunu boyleydi canim 3 gun geçti test bugun gelcek yapcam söylerim sanada belki seninde artsr :)
Aynen canım. İnşallah yanilmiyoruzdur. Uyduran ana adayı olarak tarihe geçmek istemiyorumSu laboratuvarda cekilmis gibi olanda ve sonuncusu da var yaa
İnsallah kusummmm :)Ayyy ağzın ne söyler derinim. Ayyy inşallah insallahhhh
Bat yarın,Bata kac var 1 gün dimi gebelik olabilir mi kuzum bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?