- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.121
ay bilmiyorummmAy yerleşme kanaması bence bu
İnşallahh canım adet olcak gibiyim ama hayırlısı inşallah bebik vardırBelli olmaz kuzum herkes de farklı oluyor kiminde hcg hemen yükseliyor kiminde daha geç yükseliyor
bilmiyom ki tarihlerimi biliyon sen olabilir mi bu tarihtekııızzz yerleşiyo mu seninki yoksaaaa
anam anam anaaaammmm
Ay kuzum kötü olmus dolaba at yaptıklarını ısıtırsın napıcaksın baska cok haklısın ben olsam bende sinirlenirdimYa varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu @Hello Kity M Mavi Meneksehzlsel Pasha22
Yani demem o ki sürekli yumurtlama olmasın aklınızda akışına bırakın ve yumurtlama günlerine yoğunlaşmayın,ben ne zaman yoğunlaştıysam olmuyodu bi türlü bu ay umursamadım adetim biter bitmez başladım çalışmaya ve kaç arkadaşımdan duydum bu şekilde hamile kaldıklarınıYanlış anlamayın ama ovülasyon testlerinin çokta yardımcı olduğunu düşünmüyorum çünkü insanı psikolojik olarakta etkiliyo. Pik gördüğün an yapıyosun ve yumurta 24 saat yaşıyo yumurtlama esnasını fark edip ilişki yaşıyorsun Allah bilir sperm yumurtaya kaç günde ulaşıyo.şahsi fikrim ben test kullandığım ay kalamadım,sonra ki ay adetin bittiği günden itibaren 1 hafta hergün denedik sonrasında 1 gün aralıklı ve inanmayacaksınız ama ben adet biter bitmez kalmışım çünkü adetim bitti 10. Gün yerleşme kanamam oldu. Çokta salmıştım kendimi bu ay
Ben doktoruma sormadan kür yapmıyorum bunay sordum hatta bal tarçın corekotu yapsam bi sorun olurmu diye olmaz dedi yapabilirsin ama ben famera ve klomen kullanmadım bu ay Letrol kullandim femara ve klomen çok uyarıyı yumurtaları üstün e birde kür yapsan büyüyüp kist olur Letrol daha yavaş büyütüyor her neyse hatta doktorum dediki geçen ay hastalarından biri incir kürü yapmış yaptığı ay gebe kalmış dedi a tabi ben yine dikkat ediyorum.hormonlsrim normal bozulmasın diyeEşlerde sorun olmayınca memnun kalırlar sadece yumurtlamayı denk getiriyorlar o kadarEşlerde sorun olunca doktor kontrolünden ve sözünden fazla çıkmamak lazım alınan ilaçlar hormonları etkileyen şeyler yapılacak ufak bi kür, yenilen bı sebze çok rahat etkiliyor .Misal kuru incir ve bı kaç meyve prolaktin değerini yükseltir ve bu değerin yüksek olması direk gebeliğe engel oluyor ama adım gibi eminim çoğu kişi çocuk olsun diye incir kürü yapıyordur
valla bilmiyorum kuzum korktum açıkçasıAy dur stres yapma hemen sakın ol. Etkilenmezsin bebiş varsa.
yani düşüncesizlerAy kuzum kötü olmus dolaba at yaptıklarını ısıtırsın napıcaksın baska cok haklısın ben olsam bende sinirlenirdim
Bence hiç yeme ama sen bilirsin..Günde 1 tane yediğimde bile prolaktinim 30 sınırına yaklaşmıştı..1 senedir bıraktım yemiyorum bu ayki testimde normal değerlerine düşmüştü..Erkeklerde bilmiyorum ama hormunu etkilediğine göre onlarida etkiler süt hormonunu tetikliyor bazı erkeklerin göğsünden süt gelebiliyor bu hormonla alakaliysa etkiler diye düşünüyorumKuru incirin prolaktin yükselttiği duymuştum bende o yüzden sadece günde iki tane yiyorum ben çok yememege çalışıyorum ama eşim çok seviyo ona zararı olur mu acaba
Kasım anneleri olacak inşallah canım hep beraber geleceğizYa burdan Kasım anneleri topiğini açıcam yada Nisan ayı gebelik topiğiniALLAHım lütfeenn Kasım ayı anneleri topiğini açayıımm
inşallaaahhhhyahu 16 gün önceden adet mi gelirmiş yapma etme bebiştir o anasına tutunuyoduuurr
bence olabilir, tahmininden erken yumurtlamışsındır, sperm yumurtaya erken ulaşmıştır. ya da çok basit bişi gebelikten bağımsız bir kılcal damar çatlamıştır onun damla kanı gelmiştirbilmiyom ki tarihlerimi biliyon sen olabilir mi bu tarihte
Benim yerleşme kanamam 13 gün kala olduaz önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi
Buna bende katılıyorum kızlar 6 ay denedim ovu testiyle tüp bebek yaptıranlarınların bile testle tuttugunu paylasıyolar ama bizde tık olmadı gecen ayda ovu ile takip etmiştim ama yok yine yok elimde 20 tane daha var ama kullanmayı dusunmuyorum artık doktorların dedigi gibi düzenli ilişki deneyerek ilerlicemYani demem o ki sürekli yumurtlama olmasın aklınızda akışına bırakın ve yumurtlama günlerine yoğunlaşmayın,ben ne zaman yoğunlaştıysam olmuyodu bi türlü bu ay umursamadım adetim biter bitmez başladım çalışmaya ve kaç arkadaşımdan duydum bu şekilde hamile kaldıklarını
Aslında yumurtlamadan öncede birliktelik olması lazım çünkü spermler kim bilir ne zamana kadar gidiyo tuplereYani demem o ki sürekli yumurtlama olmasın aklınızda akışına bırakın ve yumurtlama günlerine yoğunlaşmayın,ben ne zaman yoğunlaştıysam olmuyodu bi türlü bu ay umursamadım adetim biter bitmez başladım çalışmaya ve kaç arkadaşımdan duydum bu şekilde hamile kaldıklarını
Ben olayi anlamadm ya hamur isi tatli zararli mıymış yaniAile hekimimiz söyledi düşmanı tatlı ve hamur işitmiş zaten o şekilde yükseldi değerleri yoksa hızı 0 di. Morfolji 2 ydi. Covid geçirmesine rağmen değerleri yükseldi. Sayısı 191 milyon oldu, hızı yüzde 49 a çıktı morfolji 4 oldu..ileri hızlı sperm sayısı 93 milyon oldu hiç yoktu.. Keçiboynuzunu kendisi yiyemiyor midesi bulanıyor.. Çikolata hariç diğerlerini hergün yiyor. Bahsettiğin kadına güvenmiyorum kuzum ticarete dökmüş işi takip ediyordum bı ara sayfasında yer verdiği doktorlar bile parasız yardımcı olmuyor ürünü satılsın diye bı ton yanlış bilgi veriyor..
olabilir bebeğim ben zaten o yüzden her ihtimale karşı adet olursam ilk önce kan verip değerime baktıracağım sonra alttan üstten muayene olacağım emin olduktan sonra belki birine faydam olur diye doktordan öğrendiklerimi ve kendi tecrübelerimi yazacağım belki birinin işine yarar. Şimdiye kadar ovü testi bat gününün hemen öncesinde üst üste 4 gün kırmızı görenine denk gelmedim. Bedenler ayrı belirtiler apayrı o yüzden bazen burda verilen bilgileri de alıp uygulamak doğru değilİnan ona ben de çok şaşırdım canım neden öyele çıkıyor aceba arkadaşların dediği gibi 2. yumurtlamamı ki öyleyse çok iyi elinden geldiği kadar değerlendirin. Hani derlerya halkımizda belki üzerine gördüm diye bir tabir varya adet gördüm ama hamileymişim diye.çok bilmem ama olabilirmi kikafanıda çok karıştırmak istemem bilmediğim konu hakkında ama aklım takıldı.
Cok erken kuzum adetin biteli kac gün oldu bittigin günlerde hamiş kalmıs olmayasınaz önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi
Hmm bu ay o zaman bırakalım yemeği inciri ben fazla yemiyorum da eşim yiyodu çok teşekkürler canımBence hiç yeme ama sen bilirsin..Günde 1 tane yediğimde bile prolaktinim 30 sınırına yaklaşmıştı..1 senedir bıraktım yemiyorum bu ayki testimde normal değerlerine düşmüştü..Erkeklerde bilmiyorum ama hormunu etkilediğine göre onlarida etkiler süt hormonunu tetikliyor bazı erkeklerin göğsünden süt gelebiliyor bu hormonla alakaliysa etkiler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?