Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında yumurtlamadan öncede birliktelik olması lazım çünkü spermler kim bilir ne zamana kadar gidiyo tuplere
Aynen öyle onu da kestiremezsin ben adet bitiminde hiç önemsemezdim ne de olsa tutmaz diye ama Allah’ın işi tuttu valla. Bide insanın kafası da dolu oluyo acaba yumurtladım mı oldu mu diye strese sokuyo ve biliyorsunuz ki stres çok büyük etken

ay kuzummm inşallah dediklerinden herhangi biridir Allahım nolur nolur lütfen

Demi ya cok haklisin aylardir bosuna bir sürü para döktük stresi satin aldik

az önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi
bazen yumurta çatlarkende olabiliyormuş o şekilde

Yerlesme kanamasimi gordun canim.adetin kacinci gunune denk gelmisti tam olarak.
Not:kendine pay cikarmaya calisan anne adayi

Demi ya cok haklisin aylardir bosuna bir sürü para döktük stresi satin aldik
Aynen öyle mesela adet bittikten 2 sonra ilişki yaşadın diyelim 5. Gün de yumurtladın içerdeki sperm 5 güne kadar yaşayabiliyor hemen yumurtayı dölleyebilir yani ama testte piki görüp o gün deniyorsun o sperm yumurtaya gidene kadar nelerle cebelleşiyo o zamana da yumurta vasfını kaybediyo.

o kadın bana da kesinlikle çok ticari geliyor ve takip etmiyorum artık. Sürekli gruplarda da ısrarla o kadının ismi geçiriliyor bunu anlamıyorum
Aynen ordaki bı kaç doktor canlı yayında yazarsanız yardımcı oluruz demişlerdi yazdığımda muayehaneme gelin öyle konusuruz diyorlar testleri herşeyi gönderdiğim halde..Kadın ovü testi pik gördükten sonra değerlendirme günlerinde yanlış söylüyor 4 gün üst üste diyor..üst üste degerlenince sperm kalitesi düşüyormuş

Evet canım stres çok etkiliyo birde insan rahat olamiyo o an aslında kafanın rahat olması lazım benim bu ayda olmazsa ovulasyonu kürleri ilaçları hatta ilişkiden sonra yatmayı bile hayatımdan bir süre çıkarılan birde öyle deniycem

Bu ay bende doktordan ovü gunlerimi ogrenicem eşime hiç soylemicem stres yapmasın diye, adet biter bitmez gün aşırı ilerlerim 2 hafta boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…