- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.161
Aynen canım benimde 3 haftalıkta 22 çıktı dahada kan vermedim yükseldiğini die merakta ediyorum açıkçası kasıklarımdada çok ağrı varSağol canım, negatif yazısını görünce biraz üzüldüm açıkçası. Doktor rahimde kalınlaşma var dedi. Adet tarihim gelmedi henüz. O yüzden umutlanmıştım. Ama daha 2 haftalıktan küçük. 3 haftayı geçince 5 i geçiyormuş. Doğru anladım değil mi
Benim ağrıyor canim yanlara ve uclara doğru ve şişti damarlar belirginleşti koyulasti beyaz tenli olduğumdan belli oluyor çok, ama iki üç aydır prolaktin yüksekti benim her zaman hassasiyet oluyordu adete yakin o yüzden tam gebelik belirtisi diyemiyorum benim her zaman yaşadığım bi şey bugün daha iyi gibi biraz geçecek gibi duruyorPozitif olan bacılar size birşey soracağım. Benim diğer gebelik lerden hatırladığım en net belirti göğüs uçlarının aşırı acımasıydı kıyafet yada havlu falan değince yara gibi acıyordu ama ilk haftalarda mı yoksa daha ileri tarihte mi oluyordu onu hatırlamıyorum. O yüzden memişlerinize bi bakar mısınız acı var mı acı ?
Cok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
Bence kan ver bazılarında idrar testi günün geçmeden pozitif göstermiyorCok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
Ben Letu kullanmıştım klomen kist yaptı. Bakalım bu ay ne vericekBen doktoruma sormadan kür yapmıyorum bunay sordum hatta bal tarçın corekotu yapsam bi sorun olurmu diye olmaz dedi yapabilirsin ama ben famera ve klomen kullanmadım bu ay Letrol kullandim femara ve klomen çok uyarıyı yumurtaları üstün e birde kür yapsan büyüyüp kist olur Letrol daha yavaş büyütüyor her neyse hatta doktorum dediki geçen ay hastalarından biri incir kürü yapmış yaptığı ay gebe kalmış dedi a tabi ben yine dikkat ediyorum.hormonlsrim normal bozulmasın diye
Bence herkesin doktoru söylemeli bu ilişki sıklıgını bizimki de yumurtlama günlerinde üst üste değerlendirme istedi sayı düşük oldugundan o yuzden herkesin yapması gereken farklı diye düşünüyorumAynen ordaki bı kaç doktor canlı yayında yazarsanız yardımcı oluruz demişlerdi yazdığımda muayehaneme gelin öyle konusuruz diyorlar testleri herşeyi gönderdiğim halde..Kadın ovü testi pik gördükten sonra değerlendirme günlerinde yanlış söylüyor 4 gün üst üste diyor..üst üste degerlenince sperm kalitesi düşüyormuş
çok erken görmüşsün senBenim de 12 şubatta bitti yerleşme kanamasını 21 şubatta gördüm
Evet canım erkekte sperm değerlerini çok etkiliyorBen olayi anlamadm ya hamur isi tatli zararli mıymış yani
Stres etkiliyor adeti bazen bende aşırı stres olduğum ay 3 gün lekelenme oldu sonra sokuldu ilk defa 5 6 gün önceden adet olmuştum. En iyisi yarın yada ertesi günü yap tekrar inşallah koyulaşırPembe ve kahve akıntım olmuştu 3 gün sonra iki gün bişey gelmedi sonraki gün sökülmüştüm 5 gün adet olmuştum. Acaba farkında olmadan kimyasal filan mı gecirmistim ki diye bı düşündüm şimdi
Sakince bekle kız oldu seninki öyle gözüküyoryani bilmiyorum ki aman şu bat gelsin artık yana tamam ya devam
evett ozaman ben bi ılık duş alayım kendime geleyim belki sakinleşirimbak ne diyor taze gebemiz
stres yapma herşeyi etkiler, sen bekle gününü aynı zamanda çalışmaya devamm
Hızı morfolojisi iyi o zaman sayısı kacBence herkesin doktoru söylemeli bu ilişki sıklıgını bizimki de yumurtlama günlerinde üst üste değerlendirme istedi sayı düşük oldugundan o yuzden herkesin yapması gereken farklı diye düşünüyorum
Ya ben bu ay o kadar korktum ki 10. Gün lekelenmem oldu diye Allah korusun internetten baka baka kanser mi diye düşündüm o derece ümidim yoktu imkansız diyodum çünkü yumurtlama günüme denk geldi lekelenme biraz fazlaydı değerlendirmedim o yüzden yumurtlamayı bana imkansız geliyodu. Nerden bileyim reglmin bittiği gün tutmuşbak ne diyor taze gebemiz
stres yapma herşeyi etkiler, sen bekle gününü aynı zamanda çalışmaya devamm
Morfoloji 90 ama sayı 2 milyoncuukkHızı morfolojisi iyi o zaman sayısı kac
hadi bakalım bugünü değerlendir mutlakasağ tarafımda acaip ağrı var kızlar inşallaaaah tazesindenn sağlıklısından yumurtluyorumdurhesaplarıma göre 2-7 mart arası bir gün olmaşı, bakalımmm
evet git duşunu al bir kahve patlat köpüklüsündenevett ozaman ben bi ılık duş alayım kendime geleyim belki sakinleşirim
ozaman sen aslında şubatta kaldın ve üstüne gördün adeti olabilirmi kiYa ben bu ay o kadar korktum ki 10. Gün lekelenmem oldu diye Allah korusun internetten baka baka kanser mi diye düşündüm o derece ümidim yoktu imkansız diyodum çünkü yumurtlama günüme denk geldi lekelenme biraz fazlaydı değerlendirmedim o yüzden yumurtlamayı bana imkansız geliyodu. Nerden bileyim reglmin bittiği gün tutmuş
Akıntın var mı canım pekisağ tarafımda acaip ağrı var kızlar inşallaaaah tazesindenn sağlıklısından yumurtluyorumdurhesaplarıma göre 2-7 mart arası bir gün olmaşı, bakalımmm
kahvelinin kahvesi eksik olurmu senceevet git duşunu al bir kahve patlat köpüklüsünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?