- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.301
Kuzum dış gebelik, kimyasal gebelik farklı şey, düşük çok farklı şey.. Duphastonu kullanmanı gerektirecek durum göremedim ben..2 kere bebek oluşur tutunamaz düşerdi o zaman verirdi..Sende sağlıklı gebelik oluşmamış..Halk dilinde biri yalancı gebelik öteki kimyasal gebelik olmuş her türlü vücuttan atılması gereken bı durum..Sen yine doktoruna sor ama vericegini sanmıyorum geçmiş olsun tekrardan üzülme sakın genelde kimsayal gebeliğin arkası çok sağlıklı bı gebelik olurdüşük derken şu şekilde , 2 sene önce bir dış gebelik geçirdim . Gecen ayda klomen +ovitrelle kullandım reglim gecikti ama kimyasal oldu bugn kanamamın 3. günü dr femara kullan günde 2 kez 7 gün sonra kontrole gel dedi. Bende araştırdım bu ilacı rahim kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o sebeple kullanmak istiyorum
Zübeyde hanımda böyle bölüm yok canım, Kadın hastalıkları ve doğum ---Gebelik Pol.diye geçiyorKadın doğum ve ürejinekoloji
adetliyken özelliklede 2. yada 3. günü gitmen lazım çünkü hormon değerleri o zaman bakılıyor. adetten sonra gidince doktor adetliyken gel der testler için bi ay daha geçmiş olur o zamanaDaha adet olmadım canım Bat 8 Mart. .O hafta gidemem canım hastaneye müsait değilim, sonraki haftaya bakıyorum..İlk bi gideyim önce kan tahlili falan istesin baksın nisanda adet olursam ozaman hormona baksın diye düşünüyorum
canım benimm olmazsa olmaz ya Allah aşkına canımıza keder gelmesin ben dayımı bu sebeple kaybettim 10 yıl çocukları olmadı meğer dayımda sorun varmış adam 2 yıl içinde kansere çevirdi üzüntüden öldü yapmayalım böyle nolurHaklısın canım şimdilik sakinim bekliyorum kaderimi
Adetim geldi canım, azonce söküldü doktora yazdım büyük ihtimal yarın çağırır yanınaKuzum ayni sekilde benimde oyle ne demek negatif. Ben bekliyorum sende bekleseneee
Adetmi oldun canım,bir sonraki ay hayırlısıyla inşALLAH sağlıklı gebelik oluşurAdetim geldi canım, azonce söküldü doktora yazdım büyük ihtimal yarın çağırır yanına
Yazarsın buraya canım Rabbim sevindirsin insaAllahBat 9 ya da 10 mart kuzum hayırlısı bakalım bekliyoruz
Ayy Allah'ım korusun canım bizim ailede de halam kardeşim ve yengem uzun yıllar sonra hamile kaldılar. Alışkınım o nedenle ama beklemek zor onu da canlı örneklerle gördüm.canım benimm olmazsa olmaz ya Allah aşkına canımıza keder gelmesin ben dayımı bu sebeple kaybettim 10 yıl çocukları olmadı meğer dayımda sorun varmış adam 2 yıl içinde kansere çevirdi üzüntüden öldü yapmayalım böyle nolur
Birde erken testlerden deneyim bari ozaman. Yarin sabah onu da yapayim yoksa yoktur artik.Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapabilirsin o zaman vaktin gelmiş
Hayırlısı olsun kuzum ,adet bitince çalışmalara ve unut etmelere devammPapatyamelo Adet oldum kuzu eleyebilirsin yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyormuşum artık net öğrendim
Aslında haklısın canım ya Nisan ayına kalır ozman ,ulaşım konusunu halletmem lazım ozman ,Bat 8 Mart 10 Mart mı alsam acabaadetliyken özelliklede 2. yada 3. günü gitmen lazım çünkü hormon değerleri o zaman bakılıyor. adetten sonra gidince doktor adetliyken gel der testler için bi ay daha geçmiş olur o zamana
Jinekolojiye gitmeniz lazım. Ama infertiliteyi de deneyebilirsiniz. Şehir hastanesinden randevu alırken infertilite polikliniği görmüştüm. Evliliklerinin son 1 yılında çocuk istemine rağmen hamile kalamayan hastalar için diye yazıyor.Canım 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo diye gitcem. Eşimde sıkıntı çıkmadı sonuçları temiz, ozaman ben gideyim dedim ,hangi bölüm bakıyo acaba bu duruma.Yani hormonlara yumurtalıklara bakcak belki rahim filmi isteyebilir..
olsun kuzum hem biz yeni başladık daha öncesinden denemedik bile yani vüctta spermlerle tanışmadı vucut alışcak sonrasında bebiş hem her nasibin vakti bellidirAyy Allah'ım korusun canım bizim ailede de halam kardeşim ve yengem uzun yıllar sonra hamile kaldılar. Alışkınım o nedenle ama beklemek zor onu da canlı örneklerle gördüm.
Bakalım yarın çağırır doktorum yanına onumuzdeki ay nolucak başıma neler gelecekHayırlısı olsun kuzum ,adet bitince çalışmalara ve unut etmelere devamm
Evet kuzum çok haklısın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaholsun kuzum hem biz yeni başladık daha öncesinden denemedik bile yani vüctta spermlerle tanışmadı vucut alışcak sonrasında bebiş hem her nasibin vakti bellidir
Sen erkenmi yumurtlamıştın erken adet oldunBakalım yarın çağırır doktorum yanına onumuzdeki ay nolucak başıma neler gelecek
aminnnn kuzum benim yap bi kahve içelim karşılıklı tokuşturalım resimleriEvet kuzum çok haklısın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Adetim geldi canım, azonce söküldü doktora yazdım büyük ihtimal yarın çağırır yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?