- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.281
hasta oldum mu kuzum keşke adetinin 2. günü gitsen hormon lara falan da baksa!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapabilirsin o zaman vaktin gelmişBat 7 mart kuzucum.son 4 gun.
Yumurtalamayi 19.20 subatta gordum. 27 subatta kahve pembe lekelenmem oldu. Bugun sabah test yaptim o sebepten ama iste cikmadi.
Hayır canım battan önce. Bat günü beta değerim 1008di. Sonrasında da bir daha test yapmadılar. Ama benim gebeliğim bebek gelişimi olmadığı için kürtajla sonuçlandı maalesef.canım beta değerin bat geçince mi 279 çıktı ?
Kuzum ayni sekilde benimde oyle ne demek negatif. Ben bekliyorum sende bekleseneeePapatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim
Erken gebelik testi yok elimde yarın alayım adet olmazsam teşekkür ederimBöyle sürekli kafanızda düşüneceğinize testinizi yapın. Negatif görsenizde üzülmeyin ama çünkü batınıza daha var.
Biz bu yola yeni çıktık haliyle tabi ilk başta çok heycanlıyızİnşallah öyledir ama daha önce bir iki kez adetim böyle başladıo yüzden korkuyorum yine adet olucam diye
Daha adet olmadım canım Bat 8 Mart. .O hafta gidemem canım hastaneye müsait değilim, sonraki haftaya bakıyorum..İlk bi gideyim önce kan tahlili falan istesin baksın nisanda adet olursam ozaman hormona baksın diye düşünüyorumhasta oldum mu kuzum keşke adetinin 2. günü gitsen hormon lara falan da baksa
Hiç 5 gün erken adet gördünmü kuzum ben hiç olmadım suan adet ağrımda yok o yüzden acaba diyorumBebisim benim daha önce oldu ama böyle lekelenme gibi adetim başlamıştı. O yüzden korkuyorum şimdi adet olcam diye
Hahahah ay geçen ay bende böyleydimSen benim geçen ayki halimsin o zamarüzgar esse hamileyim diyordum
anladım canım çok geçmiş olsun sağlıcakla yine nasip etsin Rabbim sana üzülme çünkü doktorlar sağlıklı olmadığı için düşükle sonuçlandığını söylüyorlar hepHayır canım battan önce. Bat günü beta değerim 1008di. Sonrasında da bir daha test yapmadılar. Ama benim gebeliğim bebek gelişimi olmadığı için kürtajla sonuçlandı maalesef.
Kadın doğum ve ürejinekoloji!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
İlk evliliğinde yaşadığın tüüümmm sorunlar o zamanda kaldı. Sakın aklına getirip enerjisini bu güne taşıma. İptal iptal iptal. Napalım o adamın spermi çalışmıyosa canım aaaa hayatına giren düşünsün. Sen mini mini ponçik eller düşünmuhtemelendaha ilk ayım ya onun verdiği gaz, kocam beyin kendine aşırı güveni ile birleşince ben oldum gazman ay üf ne var ya gaza geliyosam ayın bir kısmını mutlu umutlu geçiririm en azından napayım yani
bi de ben ilk evliliğimde baya sorunlar yaşadım, sıfır sperm durumu vardı falan, bebek ihtimali eksi 1500 dü.. yani o durumları da gördükten sonra böle pozitifleştim heraldebu evliliğimde olmazsa diyelim ki, o zaman anne olmamam gerekiyormuş derim ne yapayım, köpeğim var kedim var takılırız ailecenek
Yani araştırma hastanelerinde bu şekilde geçiyo diye bilyorum bölümğn adını!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
Etlik Zübeyde hanımda doğru bölüme gitmek önemli yoksa ilgilenmeyebilirler. Eğer genel muayene olacaksanız jinekolojiye almalısınız.!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
Olur bence canım, geri dönüş yaparlarsa ona göre güncellersin tabloyuHanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
Canım 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo diye gitcem. Eşimde sıkıntı çıkmadı sonuçları temiz, ozaman ben gideyim dedim ,hangi bölüm bakıyo acaba bu duruma.Yani hormonlara yumurtalıklara bakcak belki rahim filmi isteyebilir..Etlik Zübeyde hanımda doğru bölüme gitmek önemli yoksa ilgilenmeyebilirler. Eğer genel muayene olacaksanız jinekolojiye almalısınız.
İnşallah nidosum. Ama beklemek yoruyor insanı böyle bı umutla bir an önce olsa da rahatlasakBiz bu yola yeni çıktık haliyle tabi ilk başta çok heycanlıyızama sakin kal, içini bi ferahlat. Daha sadece 2 aycıııkk oldu. Deneriz yine deneriz yine denerizz hayırlısıyla gelecektir ama illa eminim
O kadar emek veriyoruz,tabloya isim yazdırıp geri dönüş yapmamak emeğe saygısızlık bence,geciktiysen geciktim de olduysan oldum de yani sonuçta tabloyu kurmak,takipte bulunmak kolay birşey değilOlur bence canım, geri dönüş yaparlarsa ona göre güncellersin tabloyu
Geçen ay sıraladığım belirtiler sonrası 3 gün erken adet oldumHahahah ay geçen ay bende böyleydimmeğerse çok güzel üşütmüşüm, reglimde tak dite vaktinde gelmişti. İnsan şki şaşırtır gecikir falan yok acı gerçeği suratıma vurdu bu ay çok rahatım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?