- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.261
hahahahah yavrum benim beeeekız bana bak imkan olsa bebiş için biz destek atalım ama kocansız olmaz
dağıttım canım dağıttım o leke tek seferlikti sanırım daha da yokCanım sakin ol akışına bırak inşallah güzel haberler alacaksın kafanı dağıtmaya çalış
İnşallah canım. Ovulasyon testi bence beni geriyor. Pik görünce kesin olmali gözüyle bakıyorum galiba. Bir daha kullanmicam sanırım.Stres etkiliyor adeti bazen bende aşırı stres olduğum ay 3 gün lekelenme oldu sonra sokuldu ilk defa 5 6 gün önceden adet olmuştum. En iyisi yarın yada ertesi günü yap tekrar inşallah koyulaşır
Bat 9 ya da 10 mart kuzum hayırlısı bakalım bekliyoruzKirpik karışımına hamilelik belirtisi diyorlar canım hadi insaAllah bata kaç gün var
İnşallahBen her ay düzenli adet görüyorum canım ovu testinde pik de oluyor ama değerim neden böyle cıktı anlamadım doktorda güzel bir sekilde anlatmadı o yuzden bir iki ay sakince beklicem
İnşallah bebegin seninledir tutunmustur sana sımsıkı
Hsg cekileli benim 7 sene oluyor ne zaman cekilmisti hic hatırlamıyorum.ilk evlendigim zaman gittim bi dra hsg cekelim dedi. Benim hsglik bir durumum yokmus ki yumurta rezervim tukenmek uzereymis. Iste bu sebepten iyi bir doktor bulmak ona denk gelmek cok onemli. Tavsiyem iyi bir doktor bulun. Komple muayene etsin bos yere ugrasmayin.aslında geçen ay hormon tahlillerim yapıldı ama doktora hiç güvenmiyorum çok ilgisiz bi sürü şeye bakılmamış olabilir. benim zorumla hormon testi istiyorum diye prolaktin e2 lh fsh tsh bakıldı prolaktin yüksek çıktı. asıl amacım hsg çektirmek
Kadın doğum bölümüne gideceksin kuzum!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
inşallaaaahhhhh aminnn hepimiz için aminnnnnSakince bekle kız oldu seninki öyle gözüküyor
Bebisim benim daha önce oldu ama böyle lekelenme gibi adetim başlamıştı. O yüzden korkuyorum şimdi adet olcam diyeBendede kanama oldu tuvalette peçeteye silince farkettim adet ağrımda yok regliye 5 gün var
batın ne zaman kuzum eğer bir haftadan fazlaysa ne erken ne normal hiçbiri çıkmıyor boşa yapmaAdet gordum goreli omrum hayatimda boyle tam ara bir tarihte hic lekelenmem olmamisti. O yuzden heyecanlanmistim ve test yapma geregi duydum. Evde kaset testlerden vardı. Erken gebelik mi yapsaydim acaba. E yerlesme degilse ne ki bu vallaha kafam yoruldu
hayırr korkmak yokk sil bu düşünceyi başka şeyler düşün hatta bize anlat kafalarımız dağılsın burasıda çok strese sokuyo insanıbebeğim sakinnnnnBebisim benim daha önce oldu ama böyle lekelenme gibi adetim başlamıştı. O yüzden korkuyorum şimdi adet olcam diye
Yok o zaman test yaptım negatifti baya baya adet oldumozaman sen aslında şubatta kaldın ve üstüne gördün adeti olabilirmi ki
Bende sevindim hadi buldım arkadaş diye jol kol verir giderdik doktorayok ankara ilçesi değil küçük bir iç anadolu ili
Hadi inşallahay darısı başımıza kııızz reglim bitti 2. gününden bel ağrılarım başladı sanırsın 7 aylık gebeyimbittiği gün çalışmalara başladım boş bıraktırmıyorum hiç benim tarlaları
dün ve önceki gün baya vardı bugün kupkuruben de anlamadım, neyse çok takip etmiyorum öle şeyleri stres olmamak için, akışına saldım, olacağı varsa zaten olur naparsam yapayım
Haklısın canım şimdilik sakinim bekliyorum kaderimihayırr korkmak yokk sil bu düşünceyi başka şeyler düşün hatta bize anlat kafalarımız dağılsın burasıda çok strese sokuyo insanıbebeğim sakinnnnn
canım beta değerin bat geçince mi 279 çıktı ?Olur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.
yavrum iğneden sonra ne zaman adet oldun benim 15. günüm hala olmadım. hamileymişim gibi hissediyorum ama 2 gün önce eerken gebelik testi negatifti hala bi umut barındırıyorum içimdeBat 9 ya da 10 mart kuzum hayırlısı bakalım bekliyoruz
Canım Mhrs'dren baktım Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümüne aldım Gebelik polikliniği yazıyor. Doğru dimi?Kadın doğum bölümüne gideceksin kuzum
Bat 7 mart kuzucum.son 4 gun.batın ne zaman kuzum eğer bir haftadan fazlaysa ne erken ne normal hiçbiri çıkmıyor boşa yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?