- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.621
Ben de öğretmenim çocuklarla ister istemez iç içeyim o yüzden oldum ama daha yok yani olmam hele hamilelik sürecinde hiç olunmazBen 3 ü olmayı düşünmüyorum bile ya belki bebekimden sonra yaptırırım bilemiyorum nötrüm aşıya karşı
Benim testim de kaldıkça koyulaştı
Evet canım en azından kimyasalda hamile kalabildiğini biliyor insan ama inanki oda çok ayrı bir yıkım oluyor ilk defa pozitif gördüm gördüğüm an ki duygularımı anlatamam ama sonrası eşim ve benim için yıkım oldu diyebilirim. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahKimsayal felan görsem yine umudum olur betam 1 buçuk senedir 0.200 den öteye geçemedi
Görmedim canım özür dilerim,idrarı damlattım yaklaşık 2-3 dakika sonra belirdi
Canım bir hemşire olarak söylüyorum ki korkma. Korkan hastaların işleri ters gidiyor kan alınacaksa bile alınamıyor damarlar korkup kaçıyor resmen. Bu durumu yenmeye çalış bunu hastalık için yapmıyorsun hamilesin ve bebeğin için öyle düşünİnşallah çok merak ediyorum ama ilk kanımı bile ayıla bayıla verdim
Tekrar yap sende canımYa evet biri flaşlı flaşsız cektim. Valla ilk 5 dk basında bekledim ama göremedim sonra 5 dk belli belirsiz gördüm göremedim gibi emin olamadım servis geldi ise gitmek zorunda kaldım akşam gelince eve gördüm böyle
Benimki 10 dk dan sonra belirginleşti. O yüzden tekrar yapmam gerekiyorGörmedim canım özür dilerim,idrarı damlattım yaklaşık 2-3 dakika sonra belirdi
Canım şimdi şöyle ki benim libido yok vallahi yok hani bi ışık bulsam kendimde atlayıvercem de üstüne. Zevk almadan da olmasın beee bu kadar bekledim yani. Parça pınçik olmalı bu saatten sonraDansi mansi bekleme sen, maksat isimiz gorulsunBu ay regl olmayi dort gozle bekleyen bi ben varim herhalde. Tembellige de alistik aslinda ama calisicaz mecburen
Sonucu guzel olsun da, kilo dedigin nedir ki, alinir da verilir de. Bu aralar pek giremiyorum. Bir de masallah cok muhabbet donuyor. Okumak mumkun degilYaa ben evde hareketsiz dışarıda hareketsiz 2 haftada 2 kilo aldım
6 tane testim varpazar günü başlarım 5 gün kala
Normalde kan verebilen biriyim çok rahat ama son gittiğim hemşire beni çok korkuttu senin hiç damarın yok nasıl alcaz diye ellerim buz kesti ilk defa böyle bişey yaşadım 2 ay önce çok rahat verdim mesela. Bu hemşire defalarca soktu iğneyi ama alamadıCanım bir hemşire olarak söylüyorum ki korkma. Korkan hastaların işleri ters gidiyor kan alınacaksa bile alınamıyor damarlar korkup kaçıyor resmen. Bu durumu yenmeye çalış bunu hastalık için yapmıyorsun hamilesin ve bebeğin için öyle düşün
Ayyy inşaallah yaaa ,bizlerde Kasım anneler topigine gelelim,aminnnnnnYa burdan Kasım anneleri topiğini açıcam yada Nisan ayı gebelik topiğiniALLAHım lütfeenn Kasım ayı anneleri topiğini açayıımm
Eşimin değerleri kovite rağmen yüksekti yükselmişti yani ama olmuyor koviti bile 1 gün eklem ağrısı cekerek geçirdi başka bişey yaşamadı..Bilmiyorum bu ay çok beklentiye girmişim galiba farkında olmadan şu 1 buçuk senede yaşadıklarım gözümün önüne gelincede durduramadim kendimi hala aklıma geldikçe ağlıyorumAnladım canım benim eşim covid geçirdikten sonra değerleri aşırı düşmüştü doktor takviye verdi bir de dar giyinmesin dedi 1 gün kuruyemiş 1 gün keçiboynuzu tüketiyordu. Belki bir faydası olur. Allah büyük sen inancını kaybetme. Bir gün burada hepinizin mutluluğunu paylaşıcaz inşallah bana böyle dediklerinde o gün gelecek mi diyordum hep ama o gün geliyor. Buranın en iyi kısmı kimse kimseye tanımıyor ama belki de en yakın dostlarımızdan göremediğimiz desteği birbirimizden görüyoruz çünkü bu sayfada çoğu kişi aynı yoldan geçiyor. Hislerimizi rahat rahat aktarabiliyoruz. Hiçbir şeyi içinde tutma. Ve o mucizeyi yaşayacaksın buna inan
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en sağlıklısından nasip etsinBenimki 10 dk dan sonra belirginleşti. O yüzden tekrar yapmam gerekiyorseni de çok tebrik ediyorum
Yok yok gerek bence boşver kuzumBen de öğretmenim çocuklarla ister istemez iç içeyim o yüzden oldum ama daha yok yani olmam hele hamilelik sürecinde hiç olunmaz
Bu sabah yapmıştım canımÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en sağlıklısından nasip etsinBencede tekrarla ne zaman yapmıştın testi?
Bazen bizden kaynaklı da olabiliyor tecrübe önemli bu konuda ama bilimsel olarak da korktuğun için kan iç organlarına çekiliyor elin ayağın buz kesiyor ve damarı bulmak zorlaşabiliyor. Gençsindir gençlerde kolay bulunur o o günkü olumsuz bir deneyimdi öyle düşün korkmaNormalde kan verebilen biriyim çok rahat ama son gittiğim hemşire beni çok korkuttu senin hiç damarın yok nasıl alcaz diye ellerim buz kesti ilk defa böyle bişey yaşadım 2 ay önce çok rahat verdim mesela. Bu hemşire defalarca soktu iğneyi ama alamadı
İnanır mısın geçen ay bende ağladım hıçkıra hıçkıra çünkü o kadar emindim ki hamile olduğuma ama regl oldum maalesef. Bu ay da yumurtlamayı değerlendirmediğim için aşırı imkansız geliyordu pozitifi görmek inanmadığım için 10 tane test yaptım o derece söyleyim eşim artık bıktı,şuan ne kadar sağlıklı gebeliğim bilmiyorum ama çift çizgiyi görmem bile bi mucize iken gördüm çok şükür. Sakın kendini üzme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodurEşimin değerleri kovite rağmen yüksekti yükselmişti yani ama olmuyor koviti bile 1 gün eklem ağrısı cekerek geçirdi başka bişey yaşamadı..Bilmiyorum bu ay çok beklentiye girmişim galiba farkında olmadan şu 1 buçuk senede yaşadıklarım gözümün önüne gelincede durduramadim kendimi hala aklıma geldikçe ağlıyorum
Bat ne zamanBu sabah yapmıştım canım
Haklısın çok teşekkür ederim ne zaman rahat olsam kolay veriyorum zaten bakmadığım sürece sıkıntı olmuyo ama son kan verişim biraz talihsiz oldu bu yüzden korktumBazen bizden kaynaklı da olabiliyor tecrübe önemli bu konuda ama bilimsel olarak da korktuğun için kan iç organlarına çekiliyor elin ayağın buz kesiyor ve damarı bulmak zorlaşabiliyor. Gençsindir gençlerde kolay bulunur o o günkü olumsuz bir deneyimdi öyle düşün korkma
Aynen tekrar yapicam. Şimdi testi suya tuttum çizgi dağılmadı aksine T çizgisinde çok çok hafif pembelik var. Yıkadığım halini atıyorumTekrar yap sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?