Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimsayal felan görsem yine umudum olur betam 1 buçuk senedir 0.200 den öteye geçemedi
Evet canım en azından kimyasalda hamile kalabildiğini biliyor insan ama inanki oda çok ayrı bir yıkım oluyor ilk defa pozitif gördüm gördüğüm an ki duygularımı anlatamam ama sonrası eşim ve benim için yıkım oldu diyebilirim. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

İnşallah çok merak ediyorum ama ilk kanımı bile ayıla bayıla verdim
Canım bir hemşire olarak söylüyorum ki korkma. Korkan hastaların işleri ters gidiyor kan alınacaksa bile alınamıyor damarlar korkup kaçıyor resmen. Bu durumu yenmeye çalış bunu hastalık için yapmıyorsun hamilesin ve bebeğin için öyle düşün

Tekrar yap sende canım

Dansi mansi bekleme sen, maksat isimiz gorulsun Bu ay regl olmayi dort gozle bekleyen bi ben varim herhalde. Tembellige de alistik aslinda ama calisicaz mecburen
Canım şimdi şöyle ki benim libido yok vallahi yok hani bi ışık bulsam kendimde atlayıvercem de üstüne. Zevk almadan da olmasın beee bu kadar bekledim yani. Parça pınçik olmalı bu saatten sonra

Yaa ben evde hareketsiz dışarıda hareketsiz 2 haftada 2 kilo aldım
6 tane testim var pazar günü başlarım 5 gün kala
Sonucu guzel olsun da, kilo dedigin nedir ki, alinir da verilir de. Bu aralar pek giremiyorum. Bir de masallah cok muhabbet donuyor. Okumak mumkun degil Kacirdigim bisey var mi dedim, daha varmis zamani. Test zamani yesillendirirsin buralari

Normalde kan verebilen biriyim çok rahat ama son gittiğim hemşire beni çok korkuttu senin hiç damarın yok nasıl alcaz diye ellerim buz kesti ilk defa böyle bişey yaşadım 2 ay önce çok rahat verdim mesela. Bu hemşire defalarca soktu iğneyi ama alamadı

Eşimin değerleri kovite rağmen yüksekti yükselmişti yani ama olmuyor koviti bile 1 gün eklem ağrısı cekerek geçirdi başka bişey yaşamadı..Bilmiyorum bu ay çok beklentiye girmişim galiba farkında olmadan şu 1 buçuk senede yaşadıklarım gözümün önüne gelincede durduramadim kendimi hala aklıma geldikçe ağlıyorum

Bazen bizden kaynaklı da olabiliyor tecrübe önemli bu konuda ama bilimsel olarak da korktuğun için kan iç organlarına çekiliyor elin ayağın buz kesiyor ve damarı bulmak zorlaşabiliyor. Gençsindir gençlerde kolay bulunur o o günkü olumsuz bir deneyimdi öyle düşün korkma

İnanır mısın geçen ay bende ağladım hıçkıra hıçkıra çünkü o kadar emindim ki hamile olduğuma ama regl oldum maalesef. Bu ay da yumurtlamayı değerlendirmediğim için aşırı imkansız geliyordu pozitifi görmek inanmadığım için 10 tane test yaptım o derece söyleyim eşim artık bıktı,şuan ne kadar sağlıklı gebeliğim bilmiyorum ama çift çizgiyi görmem bile bi mucize iken gördüm çok şükür. Sakın kendini üzme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur

Haklısın çok teşekkür ederim ne zaman rahat olsam kolay veriyorum zaten bakmadığım sürece sıkıntı olmuyo ama son kan verişim biraz talihsiz oldu bu yüzden korktum

Tekrar yap sende canım
Aynen tekrar yapicam. Şimdi testi suya tuttum çizgi dağılmadı aksine T çizgisinde çok çok hafif pembelik var. Yıkadığım halini atıyorum

Eklentiler

• C84BE4AC-C501-42B3-A86E-8504C2B29E3D.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 018CA911-FCC4-4729-AF55-60F8163C575D.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…