Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi canim

Evet var bende gördüm ben o şekilde kan verdiğimde 78.85 çıktı beta

Evet ya o ilk ay hele çıldırcaktım ayda 2 kez oldum 1.dozdan sonra da olmadım böyle tuhaf bişey yaşadım zehirledilermi naptılar bilemiyorum
Ben 3. Dozdan sonra etkilendim ilk 2 dozda bir şey olmamıştı zaten bir daha aşı olmam kimbilir neler var içinde ama aşıdan sonra çoğu kişi bu durumdan şikayetlenmişti

Canım valla bende hiç emin olamadım o yüzden iki gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. İnşallah pozitiftir canım

Kuzum benim bat iğneden dolayı değişti. İğneden sonra 14. Gün mü yeni bat oluyordu?

Sanki su ilk yaptigin benim testime benziyor. Hemde bende 5 gün kala yaptım bugün. Seninki kaç dk sonra çıktı canım ilk yaptığın
Ya evet biri flaşlı flaşsız cektim. Valla ilk 5 dk basında bekledim ama göremedim sonra 5 dk belli belirsiz gördüm göremedim gibi emin olamadım servis geldi ise gitmek zorunda kaldım akşam gelince eve gördüm böyle

Canım benim eşimin değerleri düşüktü mecbur gitmem gerekiyordu birlikte gidiyoruz

Ben 3. Dozdan sonra etkilendim ilk 2 dozda bir şey olmamıştı zaten bir daha aşı olmam kimbilir neler var içinde ama aşıdan sonra çoğu kişi bu durumdan şikayetlenmişti
Ben 3 ü olmayı düşünmüyorum bile ya belki bebekimden sonra yaptırırım bilemiyorum nötrüm aşıya karşı

Yaptırdı 2 kere
Anladım canım benim eşim covid geçirdikten sonra değerleri aşırı düşmüştü doktor takviye verdi bir de dar giyinmesin dedi 1 gün kuruyemiş 1 gün keçiboynuzu tüketiyordu. Belki bir faydası olur. Allah büyük sen inancını kaybetme. Bir gün burada hepinizin mutluluğunu paylaşıcaz inşallah bana böyle dediklerinde o gün gelecek mi diyordum hep ama o gün geliyor. Buranın en iyi kısmı kimse kimseye tanımıyor ama belki de en yakın dostlarımızdan göremediğimiz desteği birbirimizden görüyoruz çünkü bu sayfada çoğu kişi aynı yoldan geçiyor. Hislerimizi rahat rahat aktarabiliyoruz. Hiçbir şeyi içinde tutma. Ve o mucizeyi yaşayacaksın buna inan

Kuzum daha beta hcg vermekten korkuyorsun gebelikteyim tetkikler ne olacak? Sen kendini değil bebeğini düşün ve kan ver bence iki günde iki katına çıkması sağlıklı ilerlediğini gösterir çünkü kaset koyulaştı diye doktora söyleme Güler sonra moralin bozulur

Kimsayal felan görsem yine umudum olur betam 1 buçuk senedir 0.200 den öteye geçemedi

E tamam erkek kuşu yavaştan yoldan çıkarırsın sen bi kaç güne.. gerek kalmazsa testlere sana yollarım
Ozaman ekşınlı dikşın sen oku üfle öyle gönder bana. Sence dünyanın gidişatı beni bu ara nasıl etkilemiştir

Hadi bize belirtilerini yaz
Valla daha önce de anlattığım gibi reglim bitti 10 gün sonra pembe lekelenmem oldu,ama ben çok korktum kadın doğum uzmanına yazdım büyük ihtimalle zedelendi ondan 1 hafta ara verin dedi ve tamda yumurtlama günümdü o kadar üzüldüm ki boşa gitti diye. Sonra göğüslerim sızlıyordu dedim kesin kadınsal bi rahatsızlığım var benim kafamda bir sürü senaryo kurdum. Sonra burdan bi arkadaş test yapıp attı bence sende yap dedi bende kendime söz verdim günüm geçmeden yapmıycam diye ama heveslendim yaptım ikinci çizgi o kadar silik çıktı ki anneme gösterdim görmedi bile. Sonra başka bi test yaptım iki gün sonra baktım baya koyu karanlıkta baksan ikinciyi görürsün. 2-3 kaset test vardı elimde onları da yaptım aşırı silik çıktı ama erken gebelik testinde kırmızıydı baya 2. Çizgi hemen gittim kan verdim 78.85 çıktı beta hcg. Şuan psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyo ve başım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…