- 20 Ekim 2013
- 459
- 532
- 323
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #8.641
Canım benim de bat tarihim değişti ilaç ile regl oldum şubatın 23 ün de bat için de 25 Mart diyebilirim şimdilik tahmini .Rica etsem güncelleyebilir misinHanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
8 MartBat ne zaman
O zaman yarın değil öbürgün sabah tekrar dene8 Mart
Benimki de aynı böyle canim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir. Çok korkuyorum adet olcam diye yaAynen tekrar yapicam. Şimdi testi suya tuttum çizgi dağılmadı aksine T çizgisinde çok çok hafif pembelik var. Yıkadığım halini atıyorum
Öyle yapcam canım. Erken gebelik testi yapicam inşallahO zaman yarın değil öbürgün sabah tekrar dene
Amin inşallah canımŞu masumlar gibi masum bir bebiş kondursun rabbim hepimizin kucağına şu mübarek gecedeEki Görüntüle 3018655
Amin canımŞu masumlar gibi masum bir bebiş kondursun rabbim hepimizin kucağına şu mübarek gecedeEki Görüntüle 3018655
Elinde varsa şimdi de yapabilirsin onda daha belirgin çıkıyoÖyle yapcam canım. Erken gebelik testi yapicam inşallah
Aynen öyle benimde bat 8 Mart ikimiz de aynı testi yapmışız. İnsallah sonuçlarımız da aynı pozitif olur. Çok korkuyorum bende PCo var zaten yarın erken gebelik yapicamBenimki de aynı böyle canim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir. Çok korkuyorum adet olcam diye ya
Yok canım sipariş verdim anca gelir satenElinde varsa şimdi de yapabilirsin onda daha belirgin çıkıyo
Yarın yapma cumartesi yap bence canım. Garanti olur. İnşallah birlikte öğreniriz güzel haberleriAynen öyle benimde bat 8 Mart ikimiz de aynı testi yapmışız. İnsallah sonuçlarımız da aynı pozitif olur. Çok korkuyorum bende PCo var zaten yarın erken gebelik yapicam
Tamam o zaman süper bekliyoruz güzel haberleriniYok canım sipariş verdim anca gelir saten
Sen ne zaman yapıcaksin? Ay insallah yaa doktor çok olumsuz konuştu bu ay icin insallah mucize olurYarın yapma cumartesi yap bence canım. Garanti olur. İnşallah birlikte öğreniriz güzel haberleri
İnşallah canım.Tamam o zaman süper bekliyoruz güzel haberlerini
Amin inşallah canım
Aminn kuzucuklarımmAmin canım
Ay ama yerim ben bunları çok şekerler
Bizim de cift var onların bile yumurtası yok bazen esime diyorum ne bu cicilerin ne de bizim yavrumuz olmadı diyeŞu masumlar gibi masum bir bebiş kondursun rabbim hepimizin kucağına şu mübarek gecedeEki Görüntüle 3018655
Benim testim zaten yarın veya cumartesi elimde olur. Cumartesi yapmayı düşünüyorum canım. Neden olumsuz konuştu doktorSen ne zaman yapıcaksin? Ay insallah yaa doktor çok olumsuz konuştu bu ay icin insallah mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?