Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
Canım benim de bat tarihim değişti ilaç ile regl oldum şubatın 23 ün de bat için de 25 Mart diyebilirim şimdilik tahmini .Rica etsem güncelleyebilir misin

Aynen tekrar yapicam. Şimdi testi suya tuttum çizgi dağılmadı aksine T çizgisinde çok çok hafif pembelik var. Yıkadığım halini atıyorum
Benimki de aynı böyle canim. İnşallah bebeklerimiz bizimledir. Çok korkuyorum adet olcam diye ya

Ya kızlar birşey sorucam size ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.21 Şubat çatlatma iğnesi, 23 Şubat da aşılama işlemim yapıldı. Dayanamıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım?

Aynen öyle benimde bat 8 Mart ikimiz de aynı testi yapmışız. İnsallah sonuçlarımız da aynı pozitif olur. Çok korkuyorum bende PCo var zaten yarın erken gebelik yapicam
Yarın yapma cumartesi yap bence canım. Garanti olur. İnşallah birlikte öğreniriz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…