Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir haftadır bakıyorum kirpikler hep karışık gebelikte karışır derler

Senin testin silik çıkmıştı bence var sende,günün erkenliğine bakma belki erken yumurtladın erken döllendi
Yumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.

Baktım hep aşağı olur hala aşağıda ajdkdkdk
Bende de normalde ayaklarım çok üşür sabah kalktıgımda ayaklarımın altı yanıyor ama gün içinde üşümeye devam ediyo

Benim sadece diplerinden 1-2 kirpiğim kıvrık diğerleri hep aşağıda

Yumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.
Hadi bakalım sağlıkla o kopkoyu çizgileri görr

Yerleşme kanaması gelmiş olduğunda testlerinde pozitif olması gerekiyor gebelik kana idrara çoktan geçmiş oluyor

Bende bu belirti tam anlamiyla karisti diyecegim zaman bat sonrasina denk geldi. Hala da düzelmedi 1haftayi gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…