- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.281
Katılıyorum. Testler çok hassas. Mesela 5 gün önceden herkesin görebileceği hafif bi çizgi cikmaliydi diye düşünüyorumİki gebeliği de birini 7 birini 5 gün öncesinden öğrenmiş biri olarak olmadığını düşünüyorum ama tabi ki adet gelene kadar Ümit kesmek yok niye yaşıyoruz bu kadar belirti vardır elbet bir şeylerismira_1923
Aynen öyle. Bir de kendimizi inandirinca belirtiler de psikolojik baş gösteriyor sankiGerçekten hiç üzmek istemiyorum ama ben böyle hafif çizgimsi şeyler çok gördüm hepsi de negatif sonuçlandı. Ama o kadar iyi anlıyorum ki regl olana kadar kendimizi oyalamak bile iyi geliyor.
Ama aniden gelişen belirtilerin psikolojik olduğunu düşünmüyorum eğer eminsen hayırlısı canım sabır edicez artık uzulmeyeceksin lütfenAynen öyle. Bir de kendimizi inandirinca belirtiler de psikolojik baş gösteriyor sanki
İnşallah canım hayırlısı olsunAy sana güleyim mi ağlayayım mı bilemedimdaha zamanın varmış, umut bitmemiş. Hayırlısı tatlım, en kötüsü yanımıza gelirsin. Umarım sürpriz olur tabii
Ayn. Yapmayı dusunuyormOzaman sabah yap yani yarın
Bnmde 3 gün kala aynı olmasa da koyu olmaya başlamıştı bakalmGebelik testi olan bende de birkaç ay önce öyle sonuç verdi ama ertesi gün regl olmuştum. Amaaa, ben ilk gebeliğimi adet tarihi yaklaştıkça ovulasyon testinin tekrae koyulaşmasıyla öğrendim. İki çizgi aynı renkti regle 1 gün kala. İnşallah hamilesinizdir.
2 günüm kaldı cnmRegle kac gunun var bilmiyorum ama benim 4 gun kala fln boyleydi. Ben ciplak gozle goruyodum ama fotoda net olmuyodu. Esim bile anlamiyorum var gibi ama net degil diyodu. Regle 1gun kala daha belirgindi seninki de oyledir insallah. Degerin yeni yukseliyo daha sanki
İnşallah bakalmAyni benim akıntım gibi inşallah gebelik vardır
Hamile isen de regl agrisi olurSol kasığımda batma ve mide yanması vardı ama test yaptım negatif, gelir artık bugün yarın regl, regl ağrım başladı dün akşam
Ayy bir gölgeye bile razıyız bu karbeyazlara doyduk artık dimi kuzum.. dur bakalım 4 gün az değil, bu işler son anda bile cok güzel değişiyorHerkese günaydıntest yaptım da geldim bir de baktım ne göreyim pambık pambık aceye batır çıkar anca bu kadar olur. Ama hala 26 sına kadar gebeyim sonra nisana transfer olurum artık partalina_ @Random33 @tucimo @crab_mother Ginnys ve diğer kızlar
Canım yazdım ama görmedin belki gerizekalı doktor HCG dışında bütün degerlerime bakmış şaka gibi aradım söyledim bahane olarak e bı hata olmuş kusura bakma diyo sinir oldum mecbur yarın tekrar gidip bakarm napimBekliyorum senin haberini
Yaa şaka mı bu daha nelerCanım yazdım ama görmedin belki gerizekalı doktor HCG dışında bütün degerlerime bakmış şaka gibi aradım söyledim bahane olarak e bı hata olmuş kusura bakma diyo sinir oldum mecbur yarın tekrar gidip bakarm napim
Öyle tatlım napalım yeni testler gelsin onları da patlatırızAyy bir gölgeye bile razıyız bu karbeyazlara doyduk artık dimi kuzum.. dur bakalım 4 gün az değil, bu işler son anda bile cok güzel değişiyorama değişmezse de nisana gel, nisan da güzel
Aynen canım sinir oldum bende hatta telefonu doktora verdiler ben biraz kızınca ya hata olmuştu cihaz bozulmuştu oysaki HCG için kan almamış almış olsa sonuç göstermez adı çıkardı nasıl iş yapiyolarsa gerizekalilarYaa şaka mı bu daha neler
hayırlısı olsun inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız :) nasıl dayanıyorsun ya ben hemen giderdim doktora, belki progestan kullanman gerekebilir cok gecikme derimAslında 6 gün önce de pozitif test atmıştımama adet günümü bekledim 2 gün geçti şimdi.tekrar yaptim pozitif yine. Haftaya doktora gitmeyi planlıyorum
Sensin hunaydonKizlar hunaydon fun aksam benden cok boyle leke tarxi kan geldi ama cok az
Hahahaha günaydın kiz hahaha adete 11 gun ya adet için gelmiş olmasın kan ya kötü bir şey içinde gelmiş olmasin yerlesme vs olurmu acaba o kanSensin hunaydonAdete kaç gün var?
Tabi boş yere ümit de vermek istemem ama yum. Testinin koyulaşması iyiye işaret. Her ne kadar alakası yok dense de yıllar önce buraları okuyup aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben pozitifi gören bir örneğim. O zaman çok yazan vardı aynısını. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.İnşallah bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?